Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeklere gık demeye korkan kadınlar kulübü çünkü.

Minibüse binilebilir elbette. Ama araba varken değil. Bunun hamile olmakla asla alakası yok.

Bazıları da emrivaki olmuş diyor. Bana kalırsa bu emrivaki değil bir rica. Ayrıca emrivaki olması da sorun değil.

Adamın üslubu da efsane zaten..gelemem şekerim dolmuşa bin diyor. Hayatım şu şu sebeple gelemeyeceğim demiyor. Diyemiyor çünkü bir sebep yok.

Demek kadınlarımızın biraz nazlanmaya, biraz şımarmaya gelmeyen evlilikleri var. Arabayı bile alamamış konu sahibi mesela
Ben 2 saatlik mesafeyi zaten kendi arabamla giderim. Arabayı eşime birakip gitmem.

Burdakilerin iyi evliliğinin sırrı bu galiba. Eşlerinden bir şey rica etmeden yuvarlanıp gitmek.

Ben farklı saniyordum. Hayret ettim.

Ha bi de hamilelik hastalik degil otobuse de bindim tarla da sürdüm kaynanamin evini de kırkladim her isimi de kendim yaptim diyenler madalya takıldı mi size cok merak ediyorum. Gerek var mi bu kadar canınızı başkalarının elinde paçavra etmeye? Bu kadar şeyi siz yaparsaniz adam der ki meyvemi niye soymadan getiriosun be kadin! Bakar bakar kendine ve bir de sana, sevismeyi bari artik sadece bunla yapmıyim ben heralde cok ulvi biseyim der.

Geneli kadinlarin tirnagi etmeyecek merhametsiz beceriksiz vasifsiz adamlarin çocuklarını tasiyosunuz. Birakin da biraz nazınız geçsin hamilelikte en azindan şunlara. En azindan buna hakkiniz var yani.

Tabii ki de başkalarına koşup eşine kosmamasi olmaz o kısım abes. Bir arkadaşım vardı mesela abisini altı saatlik yola getirdi kendini alması için. Gel beni al otobüsle gelemem dedi. Gidiş dönüş gitti mi tüm gün. Şimdi arkadaşımı alan adam esini almazsa esi ne dese yeridir. Bu arada her şeyi sirtlanmiyorum kendi işimi kendim yapmayı seviyorum. Mesela bizimde tek bir arabamız var, ben çalışmıyorum. Eşim her gün iki üç vesait ise gider ama arabayı bana bırakır rahat edelim diye. Bende iki saatlik şehirden araç yoksa da minibüsle dönerim, döndüm de eşimi yormamak için. Her evlilik farklı.

Sonunda yaa.
Niye dolmuşla gitmiyoruz diye linç yiyoruz
Araba varken gitmem arkadaş.
Çok elzem durum hariç.
Sanki yabancıdan istiyorum ne tuhaf.

Zaten konu sahibinin evliliği de ufacık bir naza niyaza gelememiş, kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamış. Konu sahibinin kocası gibi kocam olsa ben şahsen otururum anamın evinde, ona karılık edeceğime anamın çenesini çekerim. Yapamıyor muyum? O vakit 1 saatlik yolun lafını etmem, biner gelirim evime. Kendim boş naz niyaz çekmeyeceğim için kimseye de yapmamaya bakarım. Yapım böyle.

Sonunda yaa.
Çok elzem durum hariç.
Bineriz. Çok bindim. Sorun o değil.

Sorun araba varken, kocamız beye gel al diyemiyor oluşumuz.

Ben eşimle emir vererek konuşmam. Ama bazı eşler kendi aralarında konuşur. Bu beni bağlamaz. Günlük rutinleri buysa konuşulur. Ayrica adamin da dünden hevesi varmış gelemem demeye.

Annem hep der ki "kadınlar zahmetten anlamaz, bi dolmuşa 3 çocuk 3 canta tasiyarak biner de ne çektiğini anlamaz" der .

Kadın efsane laf demiş. Şu an yorumlardan anladım.

Eşim benim dolmuşa binmeme rıza göstermez bu arada. Ben binmek istesem de o imkan varsa istemez. Normal olanı budur çünkü.

Çok şaşırdım yorumlara.

Bu ülkeye erkek olarak gelmek varmış. Hep haklılar hep haklılar arkadaş

Ve daha 1 kez bile hamilelik gecirmemis insanlar bile bu topikte bunu soyluyor biliyor
Musun? Bilgisi yok fikri var.. kitaplardan okundugu gibide olmayabiliyor hamilelik, ama bizim burdaki avratlar herseyin en iyisini bilir.. empati yetenegi sifir

Sonunda yaa.
Çok elzem durum hariç.
Eskiden dolmuş mu vardı, ninelerimiz her yere yürümüş sırtında karnında bebe demekki oluyormuş. Bunlar hep premseslikten işte.

Aynen öyle.
Ben babamın evindeyken de öyle idi otogara babam bırakırdı
Unideyken bindim otobüse o zaman arabamız yoktu imkan da yoktu.
Geçen arabayı sattık bir aya yakın okuluma yürüyerek gittim geldim şartlar öyle gerektirdi.
Ama adam musaitken araba varken arabayla gider geliriz
Ben süremedigim için o götürüyor bundan gocundugunu görmedim.
Olması gereken bu.
Ama şimdi öğlen ve cikislarim uymuyor gel beni al demiyorum çünkü kendi de o an iste.
Ben imkan dogrultusunda konuşuyorum.

Bu fake konu zaten artık
Keşke tek sorunu araba olsaydi.
Adam kadını evleneceğim diye bosuyor kadın hala saplantida.

Erkekler gebe kalsaydi eminim cogu erkek wc ye gitmeye bile naz yaparlardi bacim… burda cidden kocasina azicik
Nazi gecmeyenler.. canin ne kiymetli demisler

Bunu burda okumak da güzeldi. Kk kadar erkek gömülen bir yer bilmiyorum.
Normalde seninle aynı fikirde olurdum. Ama bu kez değilim.

Bu konuda bile adama haklı deniliyor.

Tersine çevirseydik. Araba bende olsaydı. Eşim gel beni al deseydi de ben girmeseydim. Bu kez de "neden gitmedin" denilecekti.

Yine de seni seviyorum sevgili katip

Aaa ama o erkek. Neden öyle diyorsun. O bir paşa torunu. Zahmete gelemez. Zahmet varsa orda kadın vardır. Paşaların incileri zahmete gelemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…