- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi canimanacanan
-
A noktasından b noktasınaIller ilçeler arası mesafeyi anlatışınız matematik sorusu gibi olmuş
Erkeklere gık demeye korkan kadınlar kulübü çünkü.Ay kadın hamile evet hasta değil ama ortada covid var. Ayrıca belki hamileliği ağır geçiyor, belki bulantısı var belki minibüse binmek istemiyor. Hemen herkes aynı şeyi yazmış da hamile olmasa dahi şu dönemde minibüse bin gel demesi çok mu normal? Bence değil.
Aslında çizgiyi çizmek önemli. Ben konu sahibinin eşinin onu sevmediğini düşünüyorum çünkü herkese koşup eşinin isteğini yapmayan adam bence sevmiyordur. Sizin dinamiğiniz farklıdır, ben herşeyi sırtlamayı sevmiyorum. Eşim müsaitse aracımı bakıma götürebilmeli, değilse zaten kendim hallederim.
Sonunda yaa.Erkeklere gık demeye korkan kadınlar kulübü çünkü.
Minibüse binilebilir elbette. Ama araba varken değil. Bunun hamile olmakla asla alakası yok.
Bazıları da emrivaki olmuş diyor. Bana kalırsa bu emrivaki değil bir rica. Ayrıca emrivaki olması da sorun değil.
Adamın üslubu da efsane zaten..gelemem şekerim dolmuşa bin diyor. Hayatım şu şu sebeple gelemeyeceğim demiyor. Diyemiyor çünkü bir sebep yok.
Demek kadınlarımızın biraz nazlanmaya, biraz şımarmaya gelmeyen evlilikleri var. Arabayı bile alamamış konu sahibi mesela
Ben 2 saatlik mesafeyi zaten kendi arabamla giderim. Arabayı eşime birakip gitmem.
Burdakilerin iyi evliliğinin sırrı bu galiba. Eşlerinden bir şey rica etmeden yuvarlanıp gitmek.
Ben farklı saniyordum. Hayret ettim.
Zaten konu sahibinin evliliği de ufacık bir naza niyaza gelememiş, kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamış. Konu sahibinin kocası gibi kocam olsa ben şahsen otururum anamın evinde, ona karılık edeceğime anamın çenesini çekerim. Yapamıyor muyum? O vakit 1 saatlik yolun lafını etmem, biner gelirim evime. Kendim boş naz niyaz çekmeyeceğim için kimseye de yapmamaya bakarım. Yapım böyle.Erkeklere gık demeye korkan kadınlar kulübü çünkü.
Minibüse binilebilir elbette. Ama araba varken değil. Bunun hamile olmakla asla alakası yok.
Bazıları da emrivaki olmuş diyor. Bana kalırsa bu emrivaki değil bir rica. Ayrıca emrivaki olması da sorun değil.
Adamın üslubu da efsane zaten..gelemem şekerim dolmuşa bin diyor. Hayatım şu şu sebeple gelemeyeceğim demiyor. Diyemiyor çünkü bir sebep yok.
Demek kadınlarımızın biraz nazlanmaya, biraz şımarmaya gelmeyen evlilikleri var. Arabayı bile alamamış konu sahibi mesela
Ben 2 saatlik mesafeyi zaten kendi arabamla giderim. Arabayı eşime birakip gitmem.
Burdakilerin iyi evliliğinin sırrı bu galiba. Eşlerinden bir şey rica etmeden yuvarlanıp gitmek.
Ben farklı saniyordum. Hayret ettim.
Bineriz. Çok bindim. Sorun o değil.Sonunda yaa.
Niye dolmuşla gitmiyoruz diye linç yiyoruz
Araba varken gitmem arkadaş.
Çok elzem durum hariç.
Sanki yabancıdan istiyorum ne tuhaf.
Dogru demisSordum şımarıkşık yapıyormuşum.ne varmış yani minübüse binip 1 saatlik il merkezine gelebilirmiiim.
Ve daha 1 kez bile hamilelik gecirmemis insanlar bile bu topikte bunu soyluyor biliyorHa bi de hamilelik hastalik degil otobuse de bindim tarla da sürdüm kaynanamin evini de kırkladim her isimi de kendim yaptim diyenler madalya takıldı mi size cok merak ediyorum. Gerek var mi bu kadar canınızı başkalarının elinde paçavra etmeye? Bu kadar şeyi siz yaparsaniz adam der ki meyvemi niye soymadan getiriosun be kadin! Bakar bakar kendine ve bir de sana, sevismeyi bari artik sadece bunla yapmıyim ben heralde cok ulvi biseyim der.
Geneli kadinlarin tirnagi etmeyecek merhametsiz beceriksiz vasifsiz adamlarin çocuklarını tasiyosunuz. Birakin da biraz nazınız geçsin hamilelikte en azindan şunlara. En azindan buna hakkiniz var yani.
Eskiden dolmuş mu vardı, ninelerimiz her yere yürümüş sırtında karnında bebeSonunda yaa.
Niye dolmuşla gitmiyoruz diye linç yiyoruz
Araba varken gitmem arkadaş.
Çok elzem durum hariç.
Sanki yabancıdan istiyorum ne tuhaf.
Aynen öyle.Bineriz. Çok bindim. Sorun o değil.
Sorun araba varken, kocamız beye gel al diyemiyor oluşumuz.
Ben eşimle emir vererek konuşmam. Ama bazı eşler kendi aralarında konuşur. Bu beni bağlamaz. Günlük rutinleri buysa konuşulur. Ayrica adamin da dünden hevesi varmış gelemem demeye.
Annem hep der ki "kadınlar zahmetten anlamaz, bi dolmuşa 3 çocuk 3 canta tasiyarak biner de ne çektiğini anlamaz" der .
Kadın efsane laf demiş. Şu an yorumlardan anladım.
Eşim benim dolmuşa binmeme rıza göstermez bu arada. Ben binmek istesem de o imkan varsa istemez. Normal olanı budur çünkü.
Çok şaşırdım yorumlara.
Bu ülkeye erkek olarak gelmek varmış. Hep haklılar hep haklılar arkadaş
Bunu burda okumak da güzeldi. Kk kadar erkek gömülen bir yer bilmiyorum.Hep haklılar hep haklılar arkadaş
Bu fake konu zaten artıkZaten konu sahibinin evliliği de ufacık bir naza niyaza gelememiş, kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamış. Konu sahibinin kocası gibi kocam olsa ben şahsen otururum anamın evinde, ona karılık edeceğime anamın çenesini çekerim. Yapamıyor muyum? O vakit 1 saatlik yolun lafını etmem, biner gelirim evime. Kendim boş naz niyaz çekmeyeceğim için kimseye de yapmamaya bakarım. Yapım böyle.
Erkekler gebe kalsaydi eminim cogu erkek wc ye gitmeye bile naz yaparlardi bacim… burda cidden kocasina azicikadama 4 saat araba kullanıyor yazık yorulmasın dendiğini gözlerimle görmez olaydım
tamam hamilelik hastalık değil de, hamile kadının 2 saat minibüse vs binmesi yorgunluk olmuyor, adamın 4 saat araba kullanması mı yorgunluk oluyor
vay anasını
Fake değil de konu aslında, çok trajik bir durum.Bu fake konu zaten artık
Keşke tek sorunu araba olsaydi.
Adam kadını evleneceğim diye bosuyor kadın hala saplantida.
Normalde seninle aynı fikirde olurdum. Ama bu kez değilim.Bunu burda okumak da güzeldi. Kk kadar erkek gömülen bir yer bilmiyorum.
Durup durup yaptıklarını düşünüyor.Fake değil de konu aslında, çok trajik bir durum.
Aaa ama o erkek. Neden öyle diyorsun. O bir paşa torunu. Zahmete gelemez. Zahmet varsa orda kadın vardır. Paşaların incileri zahmete gelemez.adama 4 saat araba kullanıyor yazık yorulmasın dendiğini gözlerimle görmez olaydım
tamam hamilelik hastalık değil de, hamile kadının 2 saat minibüse vs binmesi yorgunluk olmuyor, adamın 4 saat araba kullanması mı yorgunluk oluyor
vay anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?