- Konu Sahibi canimanacanan
-
Ayyyy sonuna kadar katılıyorum.Ben de 4 aylık hamileyken sokağa çıkmaya korkuyodumGebelik hastalık değildir demiş herkes, aynısını düşünüyorum ben de AMA mesela ben 4 aylık hamileyken 1 saat minibüs yolculuğu yapıcak olsam minibüste üstüne kusmadığım insan kalmayabilirdiSizin durumunuzu bilmiyorum tabi Bir de merak ettim giderken nasıl gitmiştiniz?
Bedeviyse konu başka tâbi ama mesela sen başta 9 saatlik otobüs yolculuğunu çocukla yapıyorum demişsin ya eğer arabamız varsa o yolculuğu bana kimse yaptıramaz. 2 küçük çocukla 9 saatlik yolculukta araba kullanamayacaksam eşim götürür sonra gelir alır ki yapmışlığı var. Bu beni prenses yapmaz diye düşünüyorum. Prensesi yazma sebebim de onun aslında yerme amaçlı kullanılması. Sen yaparsın başkası yapar o yolcuğu belki ama yapmayı tercih etmeyeni de eksik, kendi başının çaresine bakamayan biri yapmaz. Bu tarz konularda kıyası yanlış buluyorum o yüzden.Ben bedevinin eski kocası için demedim zaten, genel konuştum. Ama bir ayrıntı kaçırmışım '' Başkası olsa canını ortaya koyar. . '' Orda anladım, bedevi bu. Konu sahibinin kocası zaten rezalet biri, ama baksana bedeviye, adam bi daha alır umudu ile memleketine bile dönmüyor, kendini de çocuğunu da rezil ediyor. Adamdan boşanmış sonuçta, çek git değil mi? En ufak umut verse anlarım. Böyle kadınlar varken böyle adamlara hiçbir şey olmaz. Bu konuyu bedevi açmamış olarak düşününce, evet bu boş naz niyaz. 1 saatlik yol için bu tantanaya gerek yok. Başkası için canını veriyor seni 1 saatlik yoldan almıyorsa, bu adam 1 günde böyle olmamıştır. Baştan baba yapmayacaksın. Yaptın mı? Lafını etme 1 saatlik yolun, sıkıntın varsa otur ananın evine, yoksa çık git evine.
Bedeviyse konu başka tâbi ama mesela sen başta 9 saatlik otobüs yolculuğunu çocukla yapıyorum demişsin ya eğer arabamız varsa o yolculuğu bana kimse yaptıramaz. 2 küçük çocukla 9 saatlik yolculukta araba kullanamayacaksam eşim götürür sonra gelir alır ki yapmışlığı var. Bu beni prenses yapmaz diye düşünüyorum. Prensesi yazma sebebim de onun aslında yerme amaçlı kullanılması. Sen yaparsın başkası yapar o yolcuğu belki ama yapmayı tercih etmeyeni de eksik, kendi başının çaresine bakamayan biri yapmaz. Bu tarz konularda kıyası yanlış buluyorum o yüzden.
Yakın bulduğum için senin mesajın üzerinden yazdım ama geneldi yorumum. Saygılar
Kocasının ne çeşit bir adam olduğunu konuyu okur okumaz anladim zaten üslubu bile para etmez.
Konu sahibini tanimiyorum.
4 saat gidecek benzin parasını düşünün vazgeçersiniz bence :)Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Şimdi ablam söyleyince anladım kim olduğunu. . Bu kişinin konularina yorum yazdığım için üzgünüm. Konu sahibi klinik vaka çünkü.Fake değil de konu aslında, çok trajik bir durum.
Amma abartmışsınız ben hamileliğimin başından beri otobüse de bindim, minibüse de bindim, uçağa da bindim. Kimseye şoför muamelesi yapmadım.
Imkanin yoktur ok o baskaHamileliği boyunca çalışıp hergün sabah akşam otobüsle istanbul trafiginde işe gidip gelenler ne yapsın. (Akşam trafiğinde şisli _eyüp 3 saat)
İyi de imkanınız yokmuş bayağı. Araba kullanamıyorsunuz. Eşiniz 7/24 yanınızda değil. Metro metrobüs candır. Deneyin bence.İmkan varken binmem.
İmkanım yoksa amenna.
Tramvay kullanırım ama şuan ilcedeyim öyle durum yok.İyi de imkanınız yokmuş bayağı. Araba kullanamıyorsunuz. Eşiniz 7/24 yanınızda değil. Metro metrobüs candır. Deneyin bence.
Tramvay kullanırım ama şuan ilcedeyim öyle durum yok.
Ben suremiyorum esim sürüyor şükür.
İmkanım olmaması için araba olmaması lazim.
Bakış acılarımız farkli.
İyi forumlar.
Metro heryerde yok işte.Eşe bağımlı yaşamak oluyor sizinki. Belki ilçede olduğunuz için ihtiyaç duymuyorsunuz. Büyük şehirde olaylar değişiyor. Aracım olmasına rağmen. Gerektiği yerde bırakıp toplu taşımayla devam ediyorum ettim de gebeliğimde de. Pandemide gebeliğimde defalarca metro kullandım.
Gören de beni seyit onbaşı sancakBedeviyse konu başka tâbi ama mesela sen başta 9 saatlik otobüs yolculuğunu çocukla yapıyorum demişsin ya eğer arabamız varsa o yolculuğu bana kimse yaptıramaz. 2 küçük çocukla 9 saatlik yolculukta araba kullanamayacaksam eşim götürür sonra gelir alır ki yapmışlığı var. Bu beni prenses yapmaz diye düşünüyorum. Prensesi yazma sebebim de onun aslında yerme amaçlı kullanılması. Sen yaparsın başkası yapar o yolcuğu belki ama yapmayı tercih etmeyeni de eksik, kendi başının çaresine bakamayan biri yapmaz. Bu tarz konularda kıyası yanlış buluyorum o yüzden.
Yakın bulduğum için senin mesajın üzerinden yazdım ama geneldi yorumum. Saygılar
Allah razı ossunn çiçem . Sayende banlanmadımBedevi bu kız, hani kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamıştı. Sanki eski kocasının 3.eşi olacak gibi konu açıyordu bi de. Bi de eski kocası ile bir daha evlenen olur mu diye konu açıyordu.
Yaa bencede hamile kadına ayrı bir özen gosterilmeli heleki Pandemi döneminde ama adam da der kendini iyi hissetmiyorsan niye kalktın yollara düştün annene gittin ,evinde otursaydin der.Her hamilelik aynı oranda geçmiyor.
Benim hamileliğim an itibariyle 9 ay çok zor geçti.
Ve kendini iyi hissetmiyor olabilir.
Bu pandemide neden araba varken dolmuşla gelsin?
O kadın eve dönünce bana bir bardak çay koy hayatım demeyi biliyordur.
Yaptığı yanlış en azından mazaret sunmaliydi.
Evet bir saat otobüs yolculuğundan ölmez ama bence sinir bozucu olan adamin akrabalari aradiginda koşarak gitmesi..Bu kadar piremses olma şekerim. 9 saat 2 çocukla otobüs yolculuğu yapıyorum, hamile iken de yaptım, hamile + 1 çocuk iken de. 1 saati de gidiver otobüs ile, ölmezsin korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?