Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacim
Konu disida alinti yapmayin yazip bu kadar alinti yapan tek kk uyesisin bence simdi
Alinti yapmis oldum
Ama affola

Ve daha 1 kez bile hamilelik gecirmemis insanlar bile bu topikte bunu soyluyor biliyor
Musun? Bilgisi yok fikri var.. kitaplardan okundugu gibide olmayabiliyor hamilelik, ama bizim burdaki avratlar herseyin en iyisini bilir.. empati yetenegi sifir
Her hamilelik bir mi dimi 4aylik sonuçta karnin burnunda degil ne demek? Karnin burnunda bile binersin aslinda o yuzden simdi haydi haydi binmem lazim demek. Niye çünkü kendisine semer vuran cok olmus başkaları da rahat etmesin istio en temelde bu var. Bizim insanimiz hic kendini iyileştirmeyi düşünmez başkasını da kendi kötü seviyesine çekmeye çalışır, bu sekilde rahat eder çünkü. Kendi şartlarıni iyilestirmesi zordur dişli olmak efor gostermek gerekir. Baskasinin geriye gitmesi onun icin daha kolaydir.

Örnek alakasiz olcak ama mantigi acisindan benzio. Mesela binalarin bahce katinda oturanlar oraya bi masa bi sandalye koyar oturur bodrum katinda yasamak bunalticidir degerlendirmek ister üst kattaki bakar bakar rahatsiz olur onun orda keyifle oturdugunu düşünüp kiskanir gider yöneticiye sikayet eder bunlar bu ortak alanda oturmasin diye.

Ya birakin onlar otursun sana noluyo. Bi baskasi midesi bulaniodur dolmusa binmek istemiodur sana batan çıkan ne. Beriki kocasina naz olsun diye yapiodur sen yapmadın diye onun niye hakki yok yapmaya...

Aaa ama o erkek. Neden öyle diyorsun. O bir paşa torunu. Zahmete gelemez. Zahmet varsa orda kadın vardır. Paşaların incileri zahmete gelemez.

aa ama adam belki düz vites kullanıyorsa bak onu düşünemedim ben
benimki hep otomatikti empati yapamadım
yazık o zaman adama.

Ben bedevinin eski kocası için demedim zaten, genel konuştum. Ama bir ayrıntı kaçırmışım '' Başkası olsa canını ortaya koyar. . '' Orda anladım, bedevi bu. Konu sahibinin kocası zaten rezalet biri, ama baksana bedeviye, adam bi daha alır umudu ile memleketine bile dönmüyor, kendini de çocuğunu da rezil ediyor. Adamdan boşanmış sonuçta, çek git değil mi? En ufak umut verse anlarım. Böyle kadınlar varken böyle adamlara hiçbir şey olmaz. Bu konuyu bedevi açmamış olarak düşününce, evet bu boş naz niyaz. 1 saatlik yol için bu tantanaya gerek yok. Başkası için canını veriyor seni 1 saatlik yoldan almıyorsa, bu adam 1 günde böyle olmamıştır. Baştan baba yapmayacaksın. Yaptın mı? Lafını etme 1 saatlik yolun, sıkıntın varsa otur ananın evine, yoksa çık git evine.

konu fake mi önceden mi yaşanmış bilmiyorum ama bu sefer genel yorumların aksine konu sahibi gibi düşünüyorum. yeni yaşanmış ve yeni üye olarak düşünürsem eğer;
evet hamilelik hastalık değil, belki de naz niyaz ama bunu da eşimize yapmayacaksak kime yapacağız ayol..
ben araç kullanıyorum, kullanmadığımı varsayarsam eşimden gelip beni almasını isteyebilirim
eşimin buna üşeneceğini de hiç sanmıyorum çünkü kendisi anne karnından arabayla çıkmış gibi davranıyor hhfhdhd muhtemelen ben istemesem kendi teklif ederdi. ama etmediğini düşünürsem de gelmesini isteyebilirdim.. 2 saat gelse, çok yorulduysa bir yerde oturur kahve içer dinlenir, eve dönerdik. biz 2 saatlik yola gezmeye gidiyoruz, çok uzun bir mesafe değil.. ama gerçekten işi var ve gelemeyeceğini güzel bir dille söyleseydi binip minibüse gitmek problem olmazdı bence. konu sahibinin eşinde rahatsız olduğu gelmemekten çok, böyle söylemesi gibi hissettim

Kocasının ne çeşit bir adam olduğunu konuyu okur okumaz anladim zaten üslubu bile para etmez.

Konu sahibini tanimiyorum.

Aynen oyle canim.. 3 gebeligimde 1. De son 5 haftaya kadar 40 saat calistim sorunsuz.. 3. De yataklardan cikamadim dogurdugum ana kadar bulantim vardi.. dusun 1 kadinin butun gebelikleri bile farkli.. ila son 2-3 ayda mi ihtiyaclar artiyo yani bi anne adayi olarak? Bi kere ilk haftalardaki yogun bulantilar duygu degisimleri enerjisizlik bile yeterli..ha gene diyorum bunlar benim
Tecrubelerim ama tutturmuslar hamilelik hastalik degil.. iyiki birsey ogrenmisler doguma
Kadar yataktan cikmayanlar zehirlenenler bile var.. anlamiyorum bu neyin yarisi..

Eskiler surda dogurup tarlada devam edermis capa yapmaya sanki cok guzelnis.. kadinin kiymeti mi varmis sanki? Sor bakalim o
Kadinlara neler cekmisler yasamislar. Sicacik koltugunuzdan konusmak ne kolay eski kadinlar boyleymis soyleymis.. zoraki durum napsinlar? Ogrenilmis caresizlik

Yarım saatlik yol gibi yazmışsınız. 4 saatlik yolculuktan bahsediyoruz bence adam haklı

Yaniiiii. Bi de o kadar eskiye gideceksek zaten hipokratın zamaninda ömür ortalaması 40 mış. Ölelim niye yasioruz ki fazladan. Prenses miyiz neyiz

Koşullar iyilesmesin mi artik yani geçmişle kiyaslamak nedir ya. Bu sekilde nasi insan gelişir. Gelişmiyor işte. Her nesil bir öncekinden iyi olmalı ki toplumlar ilerlesin. Sen annenden iyi olcan annnen annesinden iyi olcak. Annen son ana kadar calisti diye sen de calismican bas kaldircan. Vs vs.

Beni alamayan adam iş başkalarına gelimce canını ortaya koyuyor ama .
İşte böyle adamları baba yapıp kendi evladınızada yazık etmeseniz nasıl olurdu acaba? Ya ben sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum, bu adam bir günde böyle olmamıştır eminim. Hadi bir hata yaptınız evlendiniz, neden birde baba yapıyorsunuz. Süründüreceksiniz evlat evlat diye aklı başına gelecek. Akıllanmadı mı? Çocuk falan yapmayında en azından nesli tükensin.

Benim cok mide bulantı sorunum olduğu icin kendi arabamiza bile binemiyordum degilki dolmuşla gitmek insanların üstüne kusardim heralde.
Bir de corona varken zaten hamile halinizle binmeyin toplu taşımaya. Allah korusun aşılı olan bile ölüyor.

bır agrınız sancınız mı vardı ? eger oyleyse zaten soylerdınız gelır alırdı
ama keyfı olarak 2 gıdıs 2 gelıs 4 saat yol yaptırıp benzın yaktırmak ıstemezdım kocama ne gerek var bıner gelırsınız
ama baskalarına usenmeyıp gıdıp alıyorsa ıstemekte sızde haklısınız tabıı
pek ayrıntı vermedıgınız ıcın yorumum bu kadarla sınırlı

Görende her gün ama her gün 4 saat gel-git yapıyo sanacak ne olacak 1 günde 4 saat gelip gitmekten? Ekstra güzel bi yolculuk olur, eglenilir. İnsanlar neden evleniyor? Neden hayat arkadası ediniyo? Yani kimden yardım isteyecek kocadan istemeyeceksek ne halta evlendik o zaman?
Nazım niyazım herife gecmeyecekse kime gececek?

Ayrıca konu sahibi esle neden sekerimli konustunuz bilmiyorum ama birbirinizle alıp veremediginiz, zorunuz varmıs gibi hissettim şöyle deseydin;
“Benim çakma schumacher kocammm Ken Block u halt etmis yakısıklı kocam beni almaya gelir misin” diyemedin mi?
Formula halt etmis bak nasılda harun taştan gibi yanlaya yanlaya geliyodu yanına.
Erkeklere biraz güç gösterisi aşılayın gazlayın yani bu şekil. Ne öyle karşı komşunun kızıyla muhabbet eder gibi şekerim? Kendini yumuşak hissetmistir belli ki.

Hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Amma abartmışsınız ben hamileliğimin başından beri otobüse de bindim, minibüse de bindim, uçağa da bindim. Kimseye şoför muamelesi yapmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…