Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şu açıdan baktım önce.Kadin hamile ,Pandemi var riskli alması lazım derim ama riskli ise hamile hamile neden yollara döküldü o zaman bir de bu yönden bakmak lazım .Adam da öyle düşündü bence .Otursaydi oturduğu yerde.Gidiyorsa dönmesini de bilmesi lazım dedi .Şahsen ben 20 dakika mesafeye gitmeye korkuyorum hamile halimle ,o hamile covide yakalananlari ,ölenleri görünce .

Ya belki özel hissetmek istiyordur bi de o var ilk gebelik ilk heyecan eşi biraz özensin istiyordur zor bir gebelik değilse bile ama aksine adam el iyisiymiş karısını bırakıp milleti taşıyormuş

Niye kıyamıyor olsa ne olurdu ki
Kıymış gitmemiş adam öküz diye siz neden memnun oldunuz rıza ne demek hamile bir kadın annesini görmek istedi annesine gitmek için eşine yalvarması mi gerekiyor adamın eşinin ailesi ne alaka hem ailesi ne işi var oralarda diyecekmiş adamın ailesinin adamla ne işi varsa kadının daha çok ihtiyacı var

Sakin bu ne öfke bu ne celal, herkes gibi fikrimi belirttim. Herkesin hayatı sizin gibi değil! Keşke olsa...

Yorumları okuyunca piremses olduğumu öğrendim.
Eşinizden beklentinizi normal buldum. Onun "otogardan alırım" deyip süreyi 1 saate indirmek istemesini de makul buldum.
Normalde bozulacak bir şey yok bence. Her talebimiz mantıklı olmak zorunda da değil kabul edilmek zorunda da değil. Konuşarak çözülebilecek şeyler bunlar.
Esas sıkıntı başkaları için yaptığı bir şeyi sizin için yapmaması. Buna bozulmakta haklısınız.
Herkesin işine koşturmayı biliyorsa eşini de 2 saatlik mesafeden alabilir.

Konularınızı gördüğüm kadarıyla takip ettim, aynı konuyu 2020 de de açmışsınız zaten..Sanırım öğretmensiniz de, lütfen tedavi olun destek alın..Hem kendiniz hem çocuğunuz hem de öğrencileriniz için, böyle devam ederseniz ne çocuğunuza annelik yapabileceksiniz ne de öğrencilerinize öğretmenlik..

Şu konudan bahsediyorsunuz sanırım.
Eşinin "boşanıp birbirimizi tanıyarak tekrar evlenelim" fikrine "tamam çünkü çok mantıklı" deyip boşanan üye galiba kendisi.
Adam kendini kurtarmış dedirtiyor artık insana.

Evet ben emin olamamıştım ama yorumlar dan da gördüğüm kadarıyla o üye..Üzülüyorum gerçekten .

Hamile olmasanız bile gelip alması gerekir, araba varken neden binesiniz minübüse.
Benim işime yaramayan araba olmasa da olur!

Şu hamilelik hastalık değil lafına da ifrit oluyorum. Her hamilelik bir değil. Velev ki sorun yok, kime ne kadın kocasına dokuz ay naz yapacaksa bu adamın sorunu başkalarının değil. O kadar nazı hemcinsler çok görürken erkeklerin anlamamasına ne diyelim.

Coronadan dolayı gelip alması daha iyi olurdu. Onun dışında 4 aylık gebelik tek başına otobüsle, minibüsle seyahat edemeyecek bir durum değil.

Bende toplu taşımaya en son hangi yıl bindim hatırlamıyorum bile. Ben istesem eşim istemez her yere bırakır alır. Arabanın sefasını sürmeyeceksem o araba niye var?
Şımarıklıkmıy mış bu? Kocama şımarıyorum kime ne

Şu konu işle ilgili olsaydı, konu sahibi iş yerim uzak vs deseydi "biz İstanbulda her gün 5 saat yol çekiyoruz, ben bilmem neredeki ilçede çalışıyorum sabah 5'te yola çıkıp 3 saatte gidiyorum. Sen nerenin prensesisin de iş-mesafe beğenmiyorsun" mesajları havada uçuşurdu.
Erkekler eşleri için fazladan 2 saat araba kullanınca hemen incileri dökülüverecek muamelesi görüyorlar.
Adamların bile prenses olmaya hakkı var, bir tek kadınların yok.

Aa lütfen hastaneye gidip doğum yapmak da nedir, evde Türkan Şoray gücüyle tek başlarına doğurup göbek bağını da kesenler onlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…