- 29 Aralık 2020
- 329
- 93
- 33
- 28
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Ona göre cevap vercektiniz ozmn, bide hemen ne zirliyosunuz size cevap vermek imkanim var bende yazdimBu benim fikrim herkesle aynı görüşte olmak zorunda değilim, konu sahibesi de değilim, bana yorum yapmanıza gerek yok yani, işinize bakın
Ya belki özel hissetmek istiyordur bi de o var ilk gebelik ilk heyecan eşi biraz özensin istiyordur zor bir gebelik değilse bile ama aksine adam el iyisiymiş karısını bırakıp milleti taşıyormuşHer hamilelik aynı oranda geçmiyor.
Benim hamileliğim an itibariyle 9 ay çok zor geçti.
Ve kendini iyi hissetmiyor olabilir.
Bu pandemide neden araba varken dolmuşla gelsin?
O kadın eve dönünce bana bir bardak çay koy hayatım demeyi biliyordur.
Yaptığı yanlış en azından mazaret sunmaliydi.
Niye kıyamıyor olsa ne olurdu kiEşiniz şımarıklığınızın (millete ay kıyamıyor havası atma) farkına varıp rest çekmiş gibi. Rızasıyla gitmeniz sonrasında barıştınız her şey güzel sandınız ya da siz oradayken ailesi tarafından hamile hamile ne işi vardı oralarda diye eşinize baskı da kurulmuş olabilir, ama bence ilki...
Niye kıyamıyor olsa ne olurdu ki
Kıymış gitmemiş adam öküz diye siz neden memnun oldunuz rıza ne demek hamile bir kadın annesini görmek istedi annesine gitmek için eşine yalvarması mi gerekiyor adamın eşinin ailesi ne alaka hem ailesi ne işi var oralarda diyecekmiş adamın ailesinin adamla ne işi varsa kadının daha çok ihtiyacı var
.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Konularınızı gördüğüm kadarıyla takip ettim, aynı konuyu 2020 de de açmışsınız zaten..Sanırım öğretmensiniz de, lütfen tedavi olun destek alın..Hem kendiniz hem çocuğunuz hem de öğrencileriniz için, böyle devam ederseniz ne çocuğunuza annelik yapabileceksiniz ne de öğrencilerinize öğretmenlik..
Evet ben emin olamamıştım ama yorumlar dan da gördüğüm kadarıyla o üye..Üzülüyorum gerçekten .Şu konudan bahsediyorsunuz sanırım.
Eşinin "boşanıp birbirimizi tanıyarak tekrar evlenelim" fikrine "tamam çünkü çok mantıklı" deyip boşanan üye galiba kendisi.
Adam kendini kurtarmış dedirtiyor artık insana.
Valla mi ya sakin mi olayım peki hadi sakin oldumSakin bu ne öfke bu ne celal, herkes gibi fikrimi belirttim. Herkesin hayatı sizin gibi değil! Keşke olsa...
Bende toplu taşımaya en son hangi yıl bindim hatırlamıyorum bile. Ben istesem eşim istemez her yere bırakır alır. Arabanın sefasını sürmeyeceksem o araba niye var?Geçen yıl hamile kaldım ve bende anneme gitmistim evden çıkmıyordum idari izinliydim getir götür çok yaptı eşim.
Ben araba suremiyorum panik atak var.
Neredeyse 10 yıldır dolmuşa otobüse binmedim bekarken ailem halletti şimdi de esim hallediyor.
Öyle dava yok mecbur gelip alacak hamile olmasam da mecbur kalmadıkça binmem otobüse.
Evliliğinde herşey ortaksa bu da ortak olacak
Hani adam hasta olur özel işi olur amenna.
Hele de aileye gidip geliyor karısına gelince otobüse bin .
Resmen saygısız.
Ne diyorsun?! Üzerine mi kustum pardon...Valla mi ya sakin mi olayım peki hadi sakin oldum
Sen de fikrimi belirttim ayağına kusup gitme ortaya
Bu uye bosanmamismiydi?Evet ben emin olamamıştım ama yorumlar dan da gördüğüm kadarıyla o üye..Üzülüyorum gerçekten .
Evet hamileliğe bağlamaya gerek yok, insan eşinden bazen ekstra, belki saçma şeyler isteyebilir. Bende tamam deyip, yapsın diye beklerim. Eşimde istese yaparım.
Ama burada hamilelik vurgusu yapilmasaydi da, eşin gelip seni neden alsın, kendin gidemiyor musun, prenses sendromu bu, diye yazılacaktı yine genel olarak. İçimdeki prensesi keşfettim sayelerinde
Konu sahibi, başkaları ne isterse yapıyora da takılmış. Orada haklı buldum kendisini, arkadaşı, ailesinden biri birşey istediğinde, getir götür dediğinde yapan eş bana hayır diyorsa ortada bir sorun vardır.
Aa lütfen hastaneye gidip doğum yapmak da nedir, evde Türkan Şoray gücüyle tek başlarına doğurup göbek bağını da kesenler onlardemek ki o yeni gelinleri yeren "bizim zamanımızdaaaa" teyzeleri aslında hiç yok olmadılar.
Ben de aynı şeyi düşündüm.
gerçi konu sahibi eski bir üye olabilir konunun gerçekçiliğine bakarız ama tepkiler garip
mesela ben anımı anlatayım "benim zamanımda araba yoktu ben direkt at üstünde geldim hastaneye.
atı kendim sürdüğümü belirtmeme gerek yoktur diye tahmin ediyorum"
Sanırım bu olayı boşanmadan önce yaşamış.çünkü aynı konuyu geçen sene de açmış..Yeni yaşamış gibi düşünüyor heralde anlayamadım bende..Bu uye bosanmamismiydi?
Kime sekerim gelip beni alirmisin diyor bosandigi adamami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?