- 13 Ocak 2020
- 46.230
- En iyi cevaplar
- 2
- 177.935
- 598
- 33
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Yazma yazma yorum ya cilek.yagmuru alıntilamış git bak konuyaeşiniz normal siz de inşallah hormon patlamasından böylesinizdir normalde düzelirsiniz
ya amaaan yine mi ya yine miYazma yazma yorum ya cilek.yagmuru alıntilamış git bak konuya
Skandal diyip bırakıcam şurayaya amaaan yine mi ya yine midoğuruver şu konunun ortasına
Nasıl buluyorsunuz bunları evet hatirladim bu kadınıŞu konudan bahsediyorsunuz sanırım.
Eşinin "boşanıp birbirimizi tanıyarak tekrar evlenelim" fikrine "tamam çünkü çok mantıklı" deyip boşanan üye galiba kendisi.
Adam kendini kurtarmış dedirtiyor artık insana.
Nasıl buluyorsunuz bunları evet hatirladim bu kadını
Daha oncede eskiden yasadigi bir konuyu yeni yasamia gibi acmisti, insan hamile karisini magaraya gotururmuydi neydi konusu.Sanırım bu olayı boşanmadan önce yaşamış.çünkü aynı konuyu geçen sene de açmış..Yeni yaşamış gibi düşünüyor heralde anlayamadım bende..
Senin hormonlar tavan yapmış. Adam zaten otogardan alırım demiş . Hamileliğininde daha agır dönemlerinde degilsin hastada degilsin.normal olab bir olayı abartmışsınArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Şimdi iyice hatirladim bu üyeyi sanki hala evli gibi yeni yaşıyor gibi konular açardı eski eşiyle geçmişte yaşadığı anlaşmazlıklarla ilgili çok üyeliği vardıBanuçiçek yazınca fark ettim ben de. Ara sayfalarda da konuşulmuş hatta.
Başlığı bile pek değiştirmemiş, aşağıdaki önerilen benzer konular kategorisinde eski konuları var
Kendin gidebilirsin aslında Amaaa eğer başkalarına koşup sana böyle muamele yapıyorsa ben hayırdır onlar dediğinde koşuyorsun da beni almak mı zoruna gitti diye bir kıyamet koparirdim.(Yapmisligim da varArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
E doğru demiş gelemez misiniz? Bir engeliniz mi var?Sordum şımarıkşık yapıyormuşum.ne varmış yani minübüse binip 1 saatlik il merkezine gelebilirmiiim.
E o da istemiyorWvet ama şimdi kocamın annemin evine gelip beni almasını istiyorum.
Korona bir tek minibüste mi var? Gittiğiniz yerde yok mu? Aileniz önce test yaptı negatif çıktılar, siz de test yaptınız negatif çıktınız, sonra mı görüştünüz?İşte ben de bunu diyorum.
Siz nirşeyleri hırs yaptığınız için adamı ayağınıza çağırıyorsunuz, o da bunun farkında olduğu için gelmiyorBeni alamayan adam iş başkalarına gelimce canını ortaya koyuyor ama .
Aferim size. Madalyada taktilarmiAynen duvar sildim koltuk sildim kömbe derler bizim burda sobada piser onu bile ben pisirdim bebegin tum alisverisine kendim kostumkayinvalidem felc onun evini de temizledim hic bi isten kendimi sakinmadim hamilelik hastalik degil tabi risk vardir ona bise diyemem ..
Evet belki Allah hasta bi kadinin evini temizledigim icin bi mukafat verir.karnindaki cocugun hakkina girmissin diyeceksen kendimi iyi hissetigim icin hareketli olmak bana hep iyi geldi.Aferim size. Madalyada taktilarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?