Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bu olayı boşanmadan önce yaşamış.çünkü aynı konuyu geçen sene de açmış..Yeni yaşamış gibi düşünüyor heralde anlayamadım bende..
Daha oncede eskiden yasadigi bir konuyu yeni yasamia gibi acmisti, insan hamile karisini magaraya gotururmuydi neydi konusu.
Defalaeca yoluna bak adami boşver vs yazildi ama takinti olmuş sanirim artik.
Başa sarip duruyor

Senin hormonlar tavan yapmış. Adam zaten otogardan alırım demiş . Hamileliğininde daha agır dönemlerinde degilsin hastada degilsin.normal olab bir olayı abartmışsın

Banuçiçek yazınca fark ettim ben de. Ara sayfalarda da konuşulmuş hatta.
Başlığı bile pek değiştirmemiş, aşağıdaki önerilen benzer konular kategorisinde eski konuları var
Şimdi iyice hatirladim bu üyeyi sanki hala evli gibi yeni yaşıyor gibi konular açardı eski eşiyle geçmişte yaşadığı anlaşmazlıklarla ilgili çok üyeliği vardı

Kendin gidebilirsin aslında Amaaa eğer başkalarına koşup sana böyle muamele yapıyorsa ben hayırdır onlar dediğinde koşuyorsun da beni almak mı zoruna gitti diye bir kıyamet koparirdim.(Yapmisligim da var )

Aferim size. Madalyada taktilarmi

Esimde sevgiliyken beni 1 saatlik yol gelip alip tekrar eve birakirdi aksam. Hamileykende sabah doktora giderdik sonra beni birakip ise gecerdi. Normalde de arabayla beni birakirdi cogu yere simdi ehliyetim var kendim kullaniyorum ama benimde soyle bisey basima geldi. Bir keresinde esimin acil isi cikti ve minibusle otogara gitmek zorunda kalmistim ehliyetim olmadigi icin. Minibuste birden aglayama basladim en son unv ogrenciyken binmistim minibuse o yuzden bi yadirgadim sanirim fazla premseslikten oldu. Bidahada binmedim toplu tasimaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…