- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi canimanacanan
-
O zaman bunu siz bileceksiniz.Beni alamayan adam iş başkalarına gelimce canını ortaya koyuyor ama .
Bedevi?Esas nokta atlanmış konuda.
Birde eş ve sevgili söz konusu olduğunda herşey mantık çerçevesinde olmak zorunda değil bence. Eşi istiyorsa, işi yoksa gidebilir insan iki saatlik yol için de almaya, bu bazen daha uzun sürede olabilir. Hergün olan birşey değil sonuçta. Bende eşime gel diyebilirdim, içimde bir prenses yaşıyorsa demek
Mümkün.Bedevi?
Canim hamilelegin nasil geciyor ne durumdasin bilmiyorum her hamilelik farklidir ona da bise demiyorum belki riskin vardir belki bulantin coktur ama ben hamile halimle nelerrr yaptim bi bilsen yani otobuse binilip gidilebilir anliyorum biraz nazlasin istemissin ama yapmiyorlar malesef kucuk bi mesele buyutulecek bise goremedim benArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Aynen duvar sildim koltuk sildim kömbe derler bizim burda sobada piser onu bile ben pisirdim bebegin tum alisverisine kendim kostumZinhar kodeslere atmalı… ne demek hamiş karısını minibüse bindirmek ? Yahu hamilesiniz altı üstü hasta değilsiniz ? Allah aşkına artık çıkın şu saçma sapan sendromdan. 9 aya kadar her işimi kendim yaptım.
neden eşime minnet edeyim vesait varmış atlar giderim en fazla kendi şehrimde karşılamasını isterim ki yıllardır bizde bu durum var , ailem 1 saatlik farklı bir ilde yaşıyor kendim giderim gelince eve uzak yerde iniyorum sadece karşılamasını isterim. Niye kendim gidip gelebilecek iken adamı sürükleyim ki peşimden? Hamile ikende çok git gel yaptım ayrıca hamilelik hastalık değil bu kadar nazlanmayın.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Eşten bir şey rica edilip yapılmaması sorun olabilir, ama "üstelik hamileyim" vurgusu olayı saçma yapıyor. Tamamını okumadım ama konu sahibinin okuduğum yanıtlarını da biraz şımarıkça buldum ben. Yoksa hepimiz arada bir şımartılmak isteyebiliriz. Akşam totomu kaldırmaya üşendiğimde aşkım bi kahve yapar mısın dediğimde yok dese bozulabilirim, ama bunu üstelik de hamileyiiiimmm diye anlatsam olay bambaşka olur.Esas nokta atlanmış konuda.
Birde eş ve sevgili söz konusu olduğunda herşey mantık çerçevesinde olmak zorunda değil bence. Eşi istiyorsa, işi yoksa gidebilir insan iki saatlik yol için de almaya, bu bazen daha uzun sürede olabilir. Hergün olan birşey değil sonuçta. Bende eşime gel diyebilirdim, içimde bir prenses yaşıyorsa demek
Sence? Normal olsa buraya konu acmazsiniz. Malesef bir öküz le evlisinizArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Kız benzine zam geldiEsas nokta atlanmış konuda.
Evet hamileliğe bağlamaya gerek yok, insan eşinden bazen ekstra, belki saçma şeyler isteyebilir. Bende tamam deyip, yapsın diye beklerim. Eşimde istese yaparım.Eşten bir şey rica edilip yapılmaması sorun olabilir, ama "üstelik hamileyim" vurgusu olayı saçma yapıyor. Tamamını okumadım ama konu sahibinin okuduğum yanıtlarını da biraz şımarıkça buldum ben. Yoksa hepimiz arada bir şımartılmak isteyebiliriz. Akşam totomu kaldırmaya üşendiğimde aşkım bi kahve yapar mısın dediğimde yok dese bozulabilirim, ama bunu üstelik de hamileyiiiimmm diye anlatsam olay bambaşka olur.
6 aylık hamileyim her yere kendim giderim. Hiç uğraşamam rica etmekle falan zorunda kalmadıkça. Siz de abartmayın.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Belki doğrusu budurBana mantıklı geliyor.
Altında araba varken hamile eşe minibüse bin gel denmez. Yol iki saat alt tarafı, dönüşü zaten beraber yapacaklar.
Geçen ay şehir dışına gidecektim iş için. İki saat mesafe. Ve otobüsle vs değil iş arkadaşlarımla, arabayla. Hafta sonuydu. Eşim istersen ben bırakayım dedi. Kabul etmedim. Bakın eşimi veya kendimi övmek için anlatmıyorum bunu. Ama kırk yılda bir olan bir durum için erkek rahatını bozsa ne olur? Arabayla gidecek alt tarafı.
Bana ilginç geliyor bazen buradaki kadınlar. Prenses diye alay ettikleri kadın karşısında güçlü duruşlarını övmeleri saçma geliyor. Konu sahibi belki nazlı biri. Hamile olsun olmasın bişey rica etmiş. Kabul edilmeme sebebi de erkeğin keyfi sadece. Her hafta git gel dememiş bir kere beni gel al demiş. Bu bile kabul edilmiyorsa Vay haline o evliliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?