Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi vardiya dönüp dönüp aynı konuları aciyodu eski eşiyle ilgili aynı bu konuyu dört beş kere açmıştı. O değilseniz ses verin

Valla ben hamileyken kendimi prensesler gibi hissettiren bir eşim olsun isterdim ki yüzde 90 hayat telaşesinde filmlerdeki gibi olmasa da istediğim düzeyde bir eşim var çok şükür.. Bebeğimizi taşıyorum ve bu bir hastalık olmasa da çoğu hastalıktan beter belirtileri,zorlukları olan bir süreç. Eşim de özel aracıyla her yere,herkese gidip,beni geçerli bir sebebi olmamasına rağmen almak istemezse ciddi bozulurum. Ama ille de al demem. Bulantı,kusma vs şikayetim yoksa gayet kendim de dönerim evime.

Bedevi?

4 ayda karın bile az çıkıyor bildiğim kadarıyla yani bir ağırlığınız yok bedeninizde ama kötü hissediyorsanız, mideniz bulanıyorsa bilmiyorum o aya kadar sürüyor mu ama söyleseydiniz. Keyfi olarak adama 4 saat yol demek. Bana tuhaf gelmedi hasta değilseniz.

Canim hamilelegin nasil geciyor ne durumdasin bilmiyorum her hamilelik farklidir ona da bise demiyorum belki riskin vardir belki bulantin coktur ama ben hamile halimle nelerrr yaptim bi bilsen yani otobuse binilip gidilebilir anliyorum biraz nazlasin istemissin ama yapmiyorlar malesef kucuk bi mesele buyutulecek bise goremedim ben

Aynen duvar sildim koltuk sildim kömbe derler bizim burda sobada piser onu bile ben pisirdim bebegin tum alisverisine kendim kostum kayinvalidem felc onun evini de temizledim hic bi isten kendimi sakinmadim hamilelik hastalik degil tabi risk vardir ona bise diyemem ..

neden eşime minnet edeyim vesait varmış atlar giderim en fazla kendi şehrimde karşılamasını isterim ki yıllardır bizde bu durum var , ailem 1 saatlik farklı bir ilde yaşıyor kendim giderim gelince eve uzak yerde iniyorum sadece karşılamasını isterim. Niye kendim gidip gelebilecek iken adamı sürükleyim ki peşimden? Hamile ikende çok git gel yaptım ayrıca hamilelik hastalık değil bu kadar nazlanmayın.

Eşten bir şey rica edilip yapılmaması sorun olabilir, ama "üstelik hamileyim" vurgusu olayı saçma yapıyor. Tamamını okumadım ama konu sahibinin okuduğum yanıtlarını da biraz şımarıkça buldum ben. Yoksa hepimiz arada bir şımartılmak isteyebiliriz. Akşam totomu kaldırmaya üşendiğimde aşkım bi kahve yapar mısın dediğimde yok dese bozulabilirim, ama bunu üstelik de hamileyiiiimmm diye anlatsam olay bambaşka olur.

Sence? Normal olsa buraya konu acmazsiniz. Malesef bir öküz le evlisiniz

Şımarıklık peşindesiniz kusura bakmayın hamilesiniz diye kendinizi fazla naza çekmeyin. Fazla naz aşık usandırır derler çok doğru vallahiii.

Kız benzine zam geldi ben derim gelme sakın diye. Gerçi bu kafada olunca da herifler her haltı senden bekliyor. Bi piremses olamadım tahin

Evet hamileliğe bağlamaya gerek yok, insan eşinden bazen ekstra, belki saçma şeyler isteyebilir. Bende tamam deyip, yapsın diye beklerim. Eşimde istese yaparım.
Ama burada hamilelik vurgusu yapilmasaydi da, eşin gelip seni neden alsın, kendin gidemiyor musun, prenses sendromu bu, diye yazılacaktı yine genel olarak. İçimdeki prensesi keşfettim sayelerinde

Konu sahibi, başkaları ne isterse yapıyora da takılmış. Orada haklı buldum kendisini, arkadaşı, ailesinden biri birşey istediğinde, getir götür dediğinde yapan eş bana hayır diyorsa ortada bir sorun vardır.

6 aylık hamileyim her yere kendim giderim. Hiç uğraşamam rica etmekle falan zorunda kalmadıkça. Siz de abartmayın.

Belki doğrusu budur
Ha ben istemedim de çok mu kıymet gördü bu durum hayır
Bir de ben empati yapamadım konuyla çünkü araba genelde bende olur. Bekarken de arabam vardı ve sanırım bundan sebep kimseye gel al et demedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…