- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Vardır tabii.Merhaba arkadaşlar;
Bu zamanda bile kızlar namuslarını çok koruyamazken ,herşeyi yemek içmek gibi yaşayarak normalmış gibi her istediğini yapıyorken...
Sayın erkeklerden namusunu koruyanlar varmıdır?Yada günah diye yapmayan birileri....
çok merak ediyorum...
Vardır tabii.
Neden olmasın?
Cümlenizden hiç bir şey anlamadım.öyle erkeklerdede sorun arıyorlar..ne tuhaf dimi?
Cümlenizden hiç bir şey anlamadım.
Desinler ne olacak ki?bu durumda erkek olunca diyorlar ki ..erkek değildir. sorunludur diye lafla sözler söylüyorlar.
Merhaba arkadaşlar;
Bu zamanda bile kızlar namuslarını çok koruyamazken ,herşeyi yemek içmek gibi yaşayarak normalmış gibi her istediğini yapıyorken...
Sayın erkeklerden namusunu koruyanlar varmıdır?Yada günah diye yapmayan birileri....
çok merak ediyorum...
Neden cinsiyetçilik yaptığınızı sorabilir miyim ?
Mesajınızdan kadınların namuslarını daha çok korumaları gerektiği kokusu alıyorum da...
Namus kavramından kastınızı merak ediyorum... açar mısınız? Bu kadar kısa yazınızdan şahsen ben sadece bacak arasının kastedildiğini düşünürümMerhaba arkadaşlar;
çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?