• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin namusu..

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;

Bu zamanda bile kızlar namuslarını çok koruyamazken ,herşeyi yemek içmek gibi yaşayarak normalmış gibi her istediğini yapıyorken...

Sayın erkeklerden namusunu koruyanlar varmıdır?Yada günah diye yapmayan birileri....

çok merak ediyorum...

Merhaba arkadaşlar;

Bu zamanda bile kızlar namuslarını çok koruyamazken ,herşeyi yemek içmek gibi yaşayarak normalmış gibi her istediğini yapıyorken...

Sayın erkeklerden namusunu koruyanlar varmıdır?Yada günah diye yapmayan birileri....

çok merak ediyorum...
Vardır tabii.
Neden olmasın?

Vardır emin olun. buna kadın erkek diye bakmak problem ama toplumda her bir bireyin farkli düşüncesi vardir kisin dogrusu yanlisi yine kisiyi baglar. esas olan düşüncelerini ne oranla yasadigidir.

Vardır benim küçük kardeşim küçük dediysemde 32 yaşında da bizim küçüğü muz evli değil askerden bile evvel tanistigi kendinden 8 yaş büyük evlenip boşanmış bir kızı olan kız arkadaşına ölesiye sadık yalnız annemede o kadar sadık helal etmem dediği için evlenemiyorda

Merhaba arkadaşlar;

çok merak ediyorum...

Neden cinsiyetçilik yaptığınızı sorabilir miyim ?
Mesajınızdan kadınların namuslarını daha çok korumaları gerektiği kokusu alıyorum da...

Neden cinsiyetçilik yaptığınızı sorabilir miyim ?
Mesajınızdan kadınların namuslarını daha çok korumaları gerektiği kokusu alıyorum da...

Namus yargılamasından çok Türkiyenin genel bakıs açısı..istatistikleri Vurduğumuzda yada test edilse bakir erkek mi çok bakir bayan mı çoktur sizce..

Namus denilen kavram ülkemizde iki bacak arasından öteye geçmiyor malesef. Sanki o kavram sırf kız bekaretinden ortaya çıkmış gibi...Namus verilen sözü tutmak, dürüst olmak, hak yememek, iftira atmamak, çalmamak, anaya babaya saygı, öldürmemektir bence...bu ahlaki, vicdani vs kurallara uymayanlar namussuzdur kız erkek fark etmiyor.

Merhaba arkadaşlar;

çok merak ediyorum...
Namus kavramından kastınızı merak ediyorum... açar mısınız? Bu kadar kısa yazınızdan şahsen ben sadece bacak arasının kastedildiğini düşünürüm

Back
X