erkeğin parasına anasına arabasına laf edilmezmiş

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.171
773
Ankara
evet arkadaşlar k.validem aynen bunu söyledi hem de bi kaç kez. bi kez arabada bi yere gidiyorduk k.p,kaynım,eşim,k.v ve ben araba konusu konuşuluyordu k.v bu sözü söyledi kimse yorum yapmadı tekrar etti. geçen gün de aynı sözü tekrar kullandı açıkcası sinir oldum ve olmaya devam ediyorum ne mesajı veriyor beni mi sinirlendirmek istiyor anlamadım.bizim esas sorunlarımıza karşı kayıtsız kalırken saçma sapan şeylerle uğraşıyor amaç ne? sizin de k.v ler abuk sabuk laf çarpıyor mu? nasıl cevap veriyorsunuz?

bu arada sizinkilerinde böyle ilginç sözleri varsa yazın

Son düzenleme:
Bulasiklar yika hemen diye verdigi emirden sonra kocamin "elini bile surmucek kimse emir veremez ona" tepkisinden sonra en ufak bir olay yasamadik:))
Kocami seviyorum hemde cokkkk :)))

kaynanana söyle de bir atasözleri sözlüğü yazsın
çok para kırar bu işten

Anasına niye karışılmıyo ki, ona kendi kocası karışsın diye mi acaba? Utanmasalar 30 yasındaki adamların altını bezlicekler

Benim kv. Surekli erkek dover kufur eder hatta istedigi zaman kapinin onune koyar,baska kadinlarada gider der.bana hep tembihlerdi sakin alisveriste bisey isteme be cok sey istiyor bu der kapiya koyar seni der.heleki hastayim hic deme hemen bosar cekemez erkek der.daha da ne inciler var.telefonunu actirmaz parasina karisamazsin ekmegini o veriyor der.benimki baya fena anacim.ben hic cevap vermem allah goruyor o biliyor.

Anasına niye karışılmıyo ki, ona kendi kocası karışsın diye mi acaba? Utanmasalar 30 yasındaki adamların altını bezlicekler
yok parasına anasına arabasına olumsuz bişey söylenmeyecek anlamında sanırım valla ben böyle çözebildim bizim bilmişe sormak lazım özünü:) k.v ye kalsa altını bezler kordon bağını halen kendinde sanıyor :)

Sen koru Allahım :) Doğumgününde deyimler ve atasözleri kitabı hediye et, anne eksik biliyorsun doğruları burda de

ne saçma konuşuyormuş ne demek bişey isteme hastasıyım deme kafada bi sorun heralde:)

bu kadın kendini araba ve parayla eş değer mi tutuyo nedir? oğullarını kundağa da sarsınlar tam olsun artık

ayrıca sana böyle absürt akıllar vereceğine oğluna büyüklere,eşinin annesine nasıl saygı duyulması gerektiğini de öğretseymiş bi zahmet.

Bekarlıktan gelmiş alışkanlıklar vardır eşinizin parasına tabiki karışacaksınız ama hesap sorar gibi değil! Herkesin hobisi vardır kim futbol izler kimi arabasını çok sever kimiside bazı günler arkadaşlarıyla biraz alkol alıp eve geç gelmeyi..

Size bir fıkra anlatıyım

Adamın biri yeni evlenmiş bir gün kadını ata bindirmiş. Kadın atın üstündeyken at tökezlemiş adam 1 demiş giderlerken at tekrar tökezlemiş adam 2 demiş en son at yeniden tökezleyince adam 3 demiş kadını attan indirip çekmiş tabancasını atı vurmuş

Kadın sen napıyorsun ya neden vurdun hayvanı diye bağırınca adam 1 demiş... ve kadın bir daha 2 dedirtmemiş

Bu fıkrayı niye anlattım heralde bir ders çıkaran olur

Kaynanaya gelince onlar hep konuşur zaten he anam he deyip dinleyip geçeceksin, sen kaynana olunca sende konuşacaksın unutma...

bu fena fikir değil :) hem öğrenmiş olur ama en kısa zamanda karşı atakta bulunmak lazım ben de bi söz bulmalıyım:)

En sevimli halinle anne seni annen kücükken 3 kez atıp iki kez mi tuttu de

ağzına sağlık. diyorum ya sorunlara karşı kayıtsız abuk sabuk işler peşinde benimle uğraşıyor. özlü sözleri çok biliyorsa biraz da o yönde kullansa fena olmaz

konu sadece arabaydı bu söz çıktı ağzından:) bu arada fıkra güzelmiş kaynana olunca konuşsam bile bu kadar abuk konuşmam be:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…