:))) bunu okuyunca gerçekten olmuş mudur diye düşündüm açıkcası çünkü normal insan düşünüp konuşupEn sevimli halinle anne seni annen kücükken 3 kez atıp iki kez mi tuttu de
:))) bunu okuyunca gerçekten olmuş mudur diye düşündüm açıkcası çünkü normal insan düşünüp konuşup
kesinliklebüyük ihtimal k.validem o sözü de at ana silah olarak değiştirir:)
Ben bugün cok güldüm akşam kesin ağlıcam :)
Atasözlerini kendimize göre değitirelim sözlüğü olsa daha uygun:))kaynanana söyle de bir atasözleri sözlüğü yazsın
çok para kırar bu işten
Atasözlerini kendimize göre değitirelim sözlüğü olsa daha uygun:))
Atasözlerini kendimize göre değitirelim sözlüğü olsa daha uygun:))
sizinki erkekken kadınmı olmuş acep.Benim kv. Surekli erkek dover kufur eder hatta istedigi zaman kapinin onune koyar,baska kadinlarada gider der.bana hep tembihlerdi sakin alisveriste bisey isteme be cok sey istiyor bu der kapiya koyar seni der.heleki hastayim hic deme hemen bosar cekemez erkek der.daha da ne inciler var.telefonunu actirmaz parasina karisamazsin ekmegini o veriyor der.benimki baya fena anacim.ben hic cevap vermem allah goruyor o biliyor.
ne saçma konuşuyormuş ne demek bişey isteme hastasıyım deme kafada bi sorun heralde:)
Benim kv. Surekli erkek dover kufur eder hatta istedigi zaman kapinin onune koyar,baska kadinlarada gider der.bana hep tembihlerdi sakin alisveriste bisey isteme be cok sey istiyor bu der kapiya koyar seni der.heleki hastayim hic deme hemen bosar cekemez erkek der.daha da ne inciler var.telefonunu actirmaz parasina karisamazsin ekmegini o veriyor der.benimki baya fena anacim.ben hic cevap vermem allah goruyor o biliyor.
yeni üretimlerde bulunursa yazarım burda siz de faydalanırsınız bu engin bilgilerden:)ya da en özlü kaynana incileri
uçmuş bu kadınlar:)senin kaynana kendi gençlik günlerinde takılmış kalmış
bi 50 sene geriden geliyor
yeni üretimlerde bulunursa yazarım burda siz de faydalanırsınız bu engin bilgilerden:)
ana gibi yar,bağdat gibi diyar olmazı,karım gibi yar,bağdat gibi diyar olmaz diyede değiştirebiliriz.:)) evet cennet GELİNLERİN ayaklarının altındadır diye bi değişiklik yapıyorum ben de
yakında çıkar belki:) benim ki aday bu konudaçok güldüm kızlar ya :)
k.valide sözlüğü çıksa ne süper olur,ölürüz gülmekten
benim kaynanada kaynak çok derin diyorsun
hmm ben bunu sevdim:)ana gibi yar,bağdat gibi diyar olmazı,karım gibi yar,bağdat gibi diyar olmaz diyede değiştirebiliriz.
At avrat silah değil miydi ayol o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?