erkeğin parasına anasına arabasına laf edilmezmiş

benim k.validem değişiktir,cinsel espiriler yapar kendinden iyice soğutur libidosu yüksek biraz

ben evlendiğimde çok zayıftım iki de bir oğluna bakıp oğluum Allah dert vereceğine et versin derdi
oğlunu bu etsiz hatunla evlendiği için baya dertli sanıyodu valide sultan

çok güldüm bu yoruma
konu sahibi, kendini araba ve parayla eş tutan kayınvalide kendi değerini göstermiş zaten
size söyleyecek söz kalmamış

ama ben şöyle düşündüm bu üçü önemli gerisi önemli değil erkek için zaten o da bunu kastetti:) bu arada o yorum çok tatlı cidden:)

ama ben şöyle düşündüm bu üçü önemli gerisi önemli değil erkek için zaten o da bunu kastetti:) bu arada o yorum çok tatlı cidden:)

zaten amaç belli ben ne dersem diyeyim laf söyleyemezsin demeye getiriyor.
o sözün aslı da zaten öyle değilmiş

besle kaynanayı oysun gözünü
nassıl??
ben bu sözü sevdim hem çok anlamlı olmuş yerini bulmuş:)

:))))) bu ne ya ilk kez duydum walla bu sözleri derleyelim kızlar:) bu arad k.v nerden biliyomuş herkesin etli sevdiğini tövbe tövbe ......:)

ben bu sözü sevdim hem çok anlamlı olmuş yerini bulmuş:)

:))))) bu ne ya ilk kez duydum walla bu sözleri derleyelim kızlar:) bu arad k.v nerden biliyomuş herkesin etli sevdiğini tövbe tövbe ......:)

aklıma geldikçe yazarım bizde özlü söz bitmez

Ay en ozlu sozu unuttum kv.baskasi icin soylemisti bunu.kasnak yuvarlandi elek oldu eski o.....melek oldu.ilk duydugumda agzim dusmustu:)

bir tadığın k.validesi de şöyle dermiş;ah yavrum milletin şeyi altından da bizim ki tenekeden zaar şeyi kısmını doldurursunuz artık ayıplı biraz

burada yine bi arkadaş söylemişti k.validesi evlendiği gün oğluna aman oğlum dikkat et çok yorulma kendini perişan etme demişti ne gülmüştük ama

:)))) walla keyfim yerine geldi kendi kendime gülüyorum. tenekeli laf süper. öbür anneye de söyleyecek bişey bulamadım yuhh artık

Bana bide sey derdi cok gezen tavuk ayaginda pislik getirir.ustelikte evden cikmam:)cikarsamda esimle cikarim.bizde inci bitmezzzzz.eski konu nu hep takip ettim canim onun icin ogluna kizicagina hala seninle ugrasiyor.bana gore yanlis anlama ama seni kiskaniyor.

ay inanmıyorum

aynen canım bayramda ailemin yanına yalnız gittim oğluna iki laf etmedi ama ağzı açılınca konuşuyor işte dediğin gibi belki de kıskançlık vardır içinde

Tövbe ya Rabbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…