senin kaynana kendi gençlik günlerinde takılmış kalmış
bi 50 sene geriden geliyor
çok güldüm bu yoruma
konu sahibi, kendini araba ve parayla eş tutan kayınvalide kendi değerini göstermiş zaten
size söyleyecek söz kalmamış
ama ben şöyle düşündüm bu üçü önemli gerisi önemli değil erkek için zaten o da bunu kastetti:) bu arada o yorum çok tatlı cidden:)
ben bu sözü sevdim hem çok anlamlı olmuş yerini bulmuş:)besle kaynanayı oysun gözünü
nassıl??
:))))) bu ne ya ilk kez duydum walla bu sözleri derleyelim kızlar:) bu arad k.v nerden biliyomuş herkesin etli sevdiğini tövbe tövbe ......:)benim k.validem değişiktir,cinsel espiriler yapar kendinden iyice soğutur libidosu yüksek biraz
ben evlendiğimde çok zayıftım iki de bir oğluna bakıp oğluum Allah dert vereceğine et versin derdi
oğlunu bu etsiz hatunla evlendiği için baya dertli sanıyodu valide sultan
nasılmış aslı:)
zaten amaç belli ben ne dersem diyeyim laf söyleyemezsin demeye getiriyor.
o sözün aslı da zaten öyle değilmiş
haha yakında onuda yaparlar kıAnasına niye karışılmıyo ki, ona kendi kocası karışsın diye mi acaba? Utanmasalar 30 yasındaki adamların altını bezlicekler
ben bu sözü sevdim hem çok anlamlı olmuş yerini bulmuş:)
:))))) bu ne ya ilk kez duydum walla bu sözleri derleyelim kızlar:) bu arad k.v nerden biliyomuş herkesin etli sevdiğini tövbe tövbe ......:)
benim ki yapar valla :)haha yakında onuda yaparlar kı
yaz valla seninki çok eğlenceli bi tip anlaşılan:)aklıma geldikçe yazarım bizde özlü söz bitmez
:))) ne cevherler varmış valla bunu da ilk duydum ......ama güzelmiş:)Ay en ozlu sozu unuttum kv.baskasi icin soylemisti bunu.kasnak yuvarlandi elek oldu eski o.....melek oldu.ilk duydugumda agzim dusmustu:)
:)))) walla keyfim yerine geldi kendi kendime gülüyorum. tenekeli laf süper. öbür anneye de söyleyecek bişey bulamadım yuhh artıkbir tadığın k.validesi de şöyle dermiş;ah yavrum milletin şeyi altından da bizim ki tenekeden zaarşeyi kısmını doldurursunuz artık ayıplı biraz
burada yine bi arkadaş söylemişti k.validesi evlendiği gün oğluna aman oğlum dikkat et çok yorulma kendini perişan etme demişti ne gülmüştük ama
bir tadığın k.validesi de şöyle dermiş;ah yavrum milletin şeyi altından da bizim ki tenekeden zaarşeyi kısmını doldurursunuz artık ayıplı biraz
burada yine bi arkadaş söylemişti k.validesi evlendiği gün oğluna aman oğlum dikkat et çok yorulma kendini perişan etme demişti ne gülmüştük ama
aynen canım bayramda ailemin yanına yalnız gittim oğluna iki laf etmedi ama ağzı açılınca konuşuyor işte dediğin gibi belki de kıskançlık vardır içindeBana bide sey derdi cok gezen tavuk ayaginda pislik getirir.ustelikte evden cikmam:)cikarsamda esimle cikarim.bizde inci bitmezzzzz.eski konu nu hep takip ettim canim onun icin ogluna kizicagina hala seninle ugrasiyor.bana gore yanlis anlama ama seni kiskaniyor.
Anasına niye karışılmıyo ki, ona kendi kocası karışsın diye mi acaba? Utanmasalar 30 yasındaki adamların altını bezlicekler
bir tadığın k.validesi de şöyle dermiş;ah yavrum milletin şeyi altından da bizim ki tenekeden zaarşeyi kısmını doldurursunuz artık ayıplı biraz
oğluşu yorulmasın istemiş teyze ne yapsın:)
ay inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?