Erkeğin Sürekli Küsmesi

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Arkadaslar 2 yillik iliskim var super gidiyor her sey orda sıkıntı yok ama sozlum cok sinirli onu gectim en ufak seyde sinirlenip küsüyor ve uzak kisa cevapli konusuyor..
Ben bayadir bir çözüm buldum hic takmiyom normal bir sey yok gibi davraniyorum bazen gun boyuda suruyor yaninda olunca tabi daha cabuk geciyor..
Kendisi basak burcu sinirini gectim ama bu Küsmesi bana dert ben aksine 1 kere bile yapmam boyle seyi cok sakinimdir sizin esiniz sevgiliniz boylemi sizin cozumleriniz nasil acaba nasil vazgecerler..
mesela simdi bile küstu ben onun sinav tarihini hatirlamadik saniyor ama o anlamadi anlattigimi soyledim ama neye yarar kafaya koydu bi kere onu sorsan kusmem der sinirliyim der bide kiskanc zaten ..
Tecrubelerinizi bekliyorum​

Küsüyor denmez ki buna,
Daha çok trip atıyor denir sanırım..
Çünkü iletişim kuruyor kısa cümleler de olsa :)
Küs değildir o küs olsa duramazsın diyeceğim şimdi :)

Biraz sessiz kalmasına izin verdin mi hiç?
Yoksa direk hiç bir şey olmamış gibi devam mı ediyorsun sürekli?
Adam belki bi durup sakinleşince normale dönüyordur

Sürekli küsüp tavır yapan erkekte çekilmez hiç. Üstüne düşme hiç yoksa daha çok tepene çıkar.

Küsüyor denmez ki buna,
Daha çok trip atıyor denir sanırım..
Çünkü iletişim kuruyor kısa cümleler de olsa :)
Küs değildir o küs olsa duramazsın diyeceğim şimdi :)

Biraz sessiz kalmasına izin verdin mi hiç?
Yoksa direk hiç bir şey olmamış gibi devam mı ediyorsun sürekli?
Adam belki bi durup sakinleşince normale dönüyordur

Kendisi Cok rahattir bir erkege gore bir seyine bile karismam yani kendisi bile der bunu bunalmas yok

Tepkisiz kaldıkca da devam ediyosa ne denir ki :KK70:
Siz de trip atın o atmadan siz atın o sizi çekecek mi acaba

Onuda denedim hic gelemiyor hakli olsam bile anla dedik o zaman sen hep yapiyon ben trip atmak sinirliydim ondan diye kabul etmiyor :)

Arkadaşım 25 yıldır böyle biriyle evli. Tuttuğu takım yenilince bile karısıyla 3 gün konuşmaz. Çok zor. Evde herşey onun dediği gibi olacak yoksa küsüyor.

25 yaşında bi adamın küsmesi komik. Ben olsam koca adam küsünce ona saygımı kaybederdim.Çünkü yaptığını komik bulurdum.Bence bi çözüm olarak bu küser veya tripli davranışlarının o yaşta birinin üzerinde eğreti durduğunu bi erkek olarak hiç yakışmadığını söyleyebilirsiniz.

Küsmek nedir ya, hele erkeğe hiç yakışmıyor. Yani erkeklerin doğasında kırılgan bi yapı olmadığından bana tuhaf geliyor küsmeleri. Hiç çekilmez.

Arkadaslar 2 yillik iliskim var super gidiyor her sey orda sıkıntı yok ama sozlum cok sinirli onu gectim en ufak seyde sinirlenip küsüyor ve uzak kisa cevapli konusuyor..
Ben bayadir bir çözüm buldum hic takmiyom normal bir sey yok gibi davraniyorum bazen gun boyuda suruyor yaninda olunca tabi daha cabuk geciyor..
Kendisi basak burcu sinirini gectim ama bu Küsmesi bana dert ben aksine 1 kere bile yapmam boyle seyi cok sakinimdir sizin esiniz sevgiliniz boylemi sizin cozumleriniz nasil acaba nasil vazgecerler..
mesela simdi bile küstu ben onun sinav tarihini hatirlamadik saniyor ama o anlamadi anlattigimi soyledim ama neye yarar kafaya koydu bi kere onu sorsan kusmem der sinirliyim der bide kiskanc zaten ..
Tecrubelerinizi bekliyorum​

Aynen roller değişti artık 3 yıldır beraberiz. Kendisi kızar küser sesimi çıkarmam ben kızıp kussem hemen şımarıklik yapar hayatım beni seviyor musun ben seni çok seviyorum der sinir kalmaz. Trip atar yine sesimi çıkarmam ben trip atsam çocuk gibi davranıyorsun diye azar isitirim :) erkekler garip yaratık. .

Back
X