• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin tribi de çekilmiyormuş

istanbulsonbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Şİmdi kızlar biz sevgilimle dün akşam yaptığı kokteylden içtik, beraber olurken benim midem çok kötü oldu ve çok afedersiniz üzerine halıya kustum. Kendimi tutamadım :( çok mahcup oldum halıyı makineye attı bana soğuk davranmaya başladı özürler diledim, aynı konuyu tekrar tekrar konuşmayalım dedi, ben de eve geçtim. Bugün ise attığım mesajlara dönmedi bi günaydın dedi. Akşam onun iş çıkışında aradım, yarın sana geleyim mi dedim. İşim var dedi. Artık evine almayacak mısı. Dedim. Belki dedi. Ben se kapadım telefonu. Sizce suçlu muyum, arasam mı geri?

Olay açıkcası benim de komiğime gitti kustuktan sonra gülme aldı beni, sarhoştum bir de. Kızmaz sanıyordum :(

Şİmdi kızlar biz sevgilimle dün akşam yaptığı kokteylden içtik, beraber olurken benim midem çok kötü oldu ve çok afedersiniz üzerine halıya kustum. Kendimi tutamadım :( çok mahcup oldum halıyı makineye attı bana soğuk davranmaya başladı özürler diledim, aynı konuyu tekrar tekrar konuşmayalım dedi, ben de eve geçtim. Bugün ise attığım mesajlara dönmedi bi günaydın dedi. Akşam onun iş çıkışında aradım, yarın sana geleyim mi dedim. İşim var dedi. Artık evine almayacak mısı. Dedim. Belki dedi. Ben se kapadım telefonu. Sizce suçlu muyum, arasam mı geri?
Sizi seven insan tiksinmez hiç bir şekilde aynı zamanda da sürekli iyi misin diye sorar destek olurdu. Bilerek yaptığın yada ayıp bir şey değil. Biraz kusma olayını bahane etmiş bence ayrılmak için. Bu denli büyütülecek bir konu mu sizce? Terslemiş eve belki almam demiş daha hangi sebeple arayacaksınız gurursuz musunuz?

Baska adam yok çünkü sende haklisin

Olay açıkcası benim de komiğime gitti kustuktan sonra gülme aldı beni, sarhoştum bir de. Kızmaz sanıyordum :(
Bi video var adama soruyorlar eşinizin sakızını çiğner misiniz diye adam da b*kunu bile yerim diyor video da sksjsjsjsjsjjd o videoyu gönderin kendisine ve ayrılın .

Ayyy iğrenç ben de soğurdum😂

O kadar midenizi bulandıracak ne içtiniz ki? Siz kendinizde miydiniz? Yani rızanızın alınabileceği kadar ayık olup olmadığınızı merak ettim.
Ben kusacak kadar alkol alıp sonra işin sekse gelmesini rıza inşaası olarak görüyorum valla ya. Sevgilim bile olsa bu böyle. Ben ayrılırdım böyle bir durum başıma gelse.

O kadar midenizi bulandıracak ne içtiniz ki? Siz kendinizde miydiniz? Yani rızanızın alınabileceği kadar ayık olup olmadığınızı merak ettim.
Ben kusacak kadar alkol alıp sonra işin sekse gelmesini rıza inşaası olarak görüyorum valla ya. Sevgilim bile olsa bu böyle. Ben ayrılırdım böyle bir durum başıma gelse.
Aslında 1 bardak içtim ama çabuk sarhoş oluyorum, rızam da vardı ama alkolden midemin çabuk bulandığını da biliyordu

Sizi seven insan tiksinmez hiç bir şekilde aynı zamanda da sürekli iyi misin diye sorar destek olurdu. Bilerek yaptığın yada ayıp bir şey değil. Biraz kusma olayını bahane etmiş bence ayrılmak için. Bu denli büyütülecek bir konu mu sizce? Terslemiş eve belki almam demiş daha hangi sebeple arayacaksınız gurursuz musunuz?
Ben de büyütülecek bir konu olarak görmemiştim bu konuyu, o da kussa iğrenmezdim. Olabilir sonuçta böyle bir tepki vermesine şaşırdım

Aslında 1 bardak içtim ama çabuk sarhoş oluyorum, rızam da vardı ama alkolden midemin çabuk bulandığını da biliyordu
Ben etik bulmuyorum ya kusura bakmayın. Alkol tabi ki alınır ama sarhoş olmak çok başka benim için.
Oğlum var sanırım ilk öğreteceğim şeylerden biri de bu olur. Bir kadının sarhoş olması benim için kırmızı çizgidir onun için de öyle olmasını isterim.
Siz de kaldıramıyorsanız içmeyin bi zahmet. Partneriniz her şekilde benim gözümde iğrenç biri zaten.

yaş gerçekten 35 değil di mi 🫣
maks. 21-22 diye düşünmüştüm

Olabilir, insanlık hali.. Yaşadığınız şey çok doğal ki sevgiliniz de biliyormuş çabuk midenizin bulandığını, sarhoş olduğunuzu. Ne bu sanki büyük bir yanlış yapmışsın tavırları?
Ondan önce siz ayrılın adamdan. Evlenince hamileyken de başınıza gelecek bunlar, o zaman ne yapacak?
Siz niye kendinizi bu duruma düşürüp sanki hatalı gibi adamın peşinden koşup kendinizi suçlu duruma sokuyorsunuz ki?

Merhaba 2 aylık bir ilişkim var dün gece reels kaydırırken sevgilimin bir kafının fotosunu beğendiği önüme düştü, kız sevgilimi takip etmiyor. Poz da biraz cüretkar. Asla kabul etmiyor beğendiğini, otomatik etkileşim yapmış imstagram dedi. Takip ettiği hesaplara baktım eskort tipli kadınlar var. Onların eskort olduğunu kabul etmiyor. Sen nasıl feministsin dedi bana. Güzel giyindikleri için takip etmiş. Başka kadınlara bakıyorsun diyorum kabul de etmiyor
bu konunun üstüne ayrılmak yerine bi de bunlar mı yaşandıııııı

cidden travmatik bir ilişki olmuş ay. Ben kusma olayından çok kötü etkilenirim. Oğlumunkini dahi zor temizlerim. Üstüme sevgilim eşim falan kussa cidden rahatsız olurum ya. Her halinle sever aşk falan diyoruz da bu kadar da değil benim adıma. Aklıma gelir bir daha sevişemem bile
Ama herkes ben değil tabii sadece benden hoşlanan biri vardı ilişki falan yoktu bi gece işkembe çorbası içmeye gittiğimizde gülme krizine girip adamın çorbasına püskürmüştüm. Ertesi gün adam seviyorum diye yürümüştü. O zaman da ekstra şaşırmıştım. Ben cidden etkilenebilirim böyle bir şeyden çünkü. Hani halıya falan olsa yine idare edilir de sevişirken üstüne kusmak cidden korkunç
Ya

Back
X