• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin tribi de çekilmiyormuş

adam sizi zerre sevmiyor.
seven erkek neler yapıyor bir bilsen. ne kusmuk ne sümük hiçbirinden iğrenmiyor. eve almayacak mısın lafına belki demiş hiç mi anlamıyorsunuz?

Ya kizlar abartmayin ya ahaha tamam seven her sekilde sever de ustune kusulmasindan da ici bir kotu olsun insanin yani ahshd

Tamam ben de kusulmasindan hoslanmam, ustume kusulsa da kucuk capli travma yasarim da insanlik hali yani. Eve almayacak, tavir yapacak bir sey yok. En fazla bir daha icme denir gecilir.

Hasta olsaniz, zehirlenip kussaniz da ayni seyi yapacak demek ki.

Gerçekten çok üzüldüm oturdum ağladım salaklığıma, bir daha asla aramayacağım yazmayacağım sağolun gözümü açtığınız için. Beni ayıltmaya çalışmadı bile, üzerim kokuyor duşa girmem lazım dedim, beni duşa götürdü çıktı gitti, sarhoş kafayla kendim bir şekilde dulu aldım giyindim,
Şimdi hatırladım daha öncede midem bulanmıştı lavobada kusmuştum başımı tutmuştu midesi bulanmamıştı, şimdi ne oldu anlamadım
Daha önce de oldu diyorsunuz. Bu sık sık olduysa bezmiştir adam. Kimse her alkolde kusan bi tiple uğraşmak istemez. Alkol midenizi bu kadar bulandırıyorsa içmeyin.
Ben mesela sınırımı bilirim. Kusacak noktaya gelmeden dururum. Bu bilinci oturtmazsanız çok rezil olursunuz

Daha önce de oldu diyorsunuz. Bu sık sık olduysa bezmiştir adam. Kimse her alkolde kusan bi tiple uğraşmak istemez. Alkol midenizi bu kadar bulandırıyorsa içmeyin.
Ben mesela sınırımı bilirim. Kusacak noktaya gelmeden dururum. Bu bilinci oturtmazsanız çok rezil olursunuz
Off ben de buna katiliyorum. Cok icince kusuyorsaniz cok içmeyin arkadas ahshd ben de cok icerim, hem miktar hem sıklık olarak ama icip icip kusan insanlardan hoşlanmiyorum. Hele disari cikinca insanin gecesi de zehir oluyor. Egleneyim mi, keyif mi alayim, tuvalette saç tutup kusmuk mu temizleyeyim. Insanlik hali bir olur iki olur, konu sahibi icin demiyorum ama devamli kusana kadar icilmez ya.

Olayın kusmakla alakası da yok aslında. Karşındakinin ne olduğu zaten belli. Sosyal medyada esc pesinde olan, konu sahibini zerre umursamayan biri.

Şu son durum yasandiktan sonra hala beni evine almayacak mısın artık diye soruyorsan vay haline konu sahibi. Ayrıca içmeyi beceremiyorsan, bünyen kaldırmıyorsa icmeyeceksin. İçip içip sürekli kusan insanlardan nefret ediyorum. Tek kadehte midesi bulanan biri illa içki diye niye zorlar.

Senin yaptığın iğrenç kokteyl yüzünden oldu diye sen trip ataydın.
Ya ben şimdi öyle şok oldum ki yazıp yazıp siliyorum... Bir de kendimi suçlu hissettim diyorsunuz. Kusmak o anlık bir sağlık sorunu, belli ki mideniz kötü bozulmuş ve bedeniniz zehirlenme tepkisi vermiş yani. O anda sizinle iyi misiniz? diye ilgilenmesi gerekiyorken bir de trip atmış. Görüşmeyin bir daha bence olmaz bundan. Hatta ciddi düşünmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. İnsan yeri gelir eşinin kusmuğunu da temizler affedersiniz büyük abdestini de. Sağlık da hastalık da insanlar için. Bir kustunuz diye size kendinizi suçlu hissettirecek birinden olmaz.

Kaç yaşındasınız? Neyi ne kadar içeceğini bilemeyen, ortalığa kusan birini ben de istemem. Durum beni de soğuturdu masmalesef ki......... keşke daha dikkatli davransaydınız. En azından insan kusacağını kusmadan bikaç dk önce anlar canım, yetişkin insansınız 6 yaşında da değilsiniz ki yani. Bi kalkıp halledip dönseydiniz asdfgh ayy ben de uzarım hemen. Geçmiş olsun

Ben etik bulmuyorum ya kusura bakmayın. Alkol tabi ki alınır ama sarhoş olmak çok başka benim için.
Oğlum var sanırım ilk öğreteceğim şeylerden biri de bu olur. Bir kadının sarhoş olması benim için kırmızı çizgidir onun için de öyle olmasını isterim.
Siz de kaldıramıyorsanız içmeyin bi zahmet. Partneriniz her şekilde benim gözümde iğrenç biri zaten.
Niye özellikle kadın diye belirtiyorsunuz? Yani erkeğin sarhoş olması değil de kadının sarhoş olması mı kırmızı çizgi? İlla bu konuda cinsiyet ayrımcılığı yapacaksak erkeğin sarhoşu da iğrenç ve tehlikeli.

cidden travmatik bir ilişki olmuş ay. Ben kusma olayından çok kötü etkilenirim. Oğlumunkini dahi zor temizlerim. Üstüme sevgilim eşim falan kussa cidden rahatsız olurum ya. Her halinle sever aşk falan diyoruz da bu kadar da değil benim adıma. Aklıma gelir bir daha sevişemem bile
Ama herkes ben değil tabii sadece benden hoşlanan biri vardı ilişki falan yoktu bi gece işkembe çorbası içmeye gittiğimizde gülme krizine girip adamın çorbasına püskürmüştüm. Ertesi gün adam seviyorum diye yürümüştü. O zaman da ekstra şaşırmıştım. Ben cidden etkilenebilirim böyle bir şeyden çünkü. Hani halıya falan olsa yine idare edilir de sevişirken üstüne kusmak cidden korkunç
Ya
Siz özellikle kusmuktan çok tiksiniyor olabilirsiniz, bu size has bir durum olabilir, bunu anlayabilirim ama bunu genellememek lazım. Konu sahibi isteyerek kusmamış, siz çok travmatik bir şey bu çok korkunç falan deyince konu sahibi kendini daha kötü hissedecek. Hani fizyolojik bir durum bu, insanlar hastalanabilir, kusabilir, affedersiniz ishal olabilir. Bence adam adam olsaydı böyle aşağılayıcı tepki vermezdi sırf kustu diye bir daha evine almayacakmış. Ya geçenlerde benim kedim kustu da ben nesi var acaba diye sabah olup veterinere götürene kadar başında bekledim. Nasıl bir adammış bu ki kadın kustu diye kızıyor? Umarım sevgilisi falan değildir de partner ilişkisi falandır, konu sahibi de bir daha aramasın bu adamı, görüşmesin bir daha.

İçki aslında ben içmek istemiyordum kusuyorum diye ama o zorluyordu beni. İçmeyince neden içmiyorsun vs diyordu küsüyordu bana.
Ah bu ilişki de neler yaptı bana ben hep salak gibi seviyorum diye tolere ettim, parasında değilim ama bir çöp bile almadı, parasını habire içkiye yatırıyor, beni esnaf lokantısına götürüyordu hep bak burası iyi diye.

İçki aslında ben içmek istemiyordum kusuyorum diye ama o zorluyordu beni. İçmeyince neden içmiyorsun vs diyordu küsüyordu bana.
Ah bu ilişki de neler yaptı bana ben hep salak gibi seviyorum diye tolere ettim, parasında değilim ama bir çöp bile almadı, parasını habire içkiye yatırıyor, beni esnaf lokantısına götürüyordu hep bak burası iyi diye.
Bundan sonra kimse için sınırlarınızı zorlamazsınız. Eğer içince rahatsız olmuyorsanız ve içmek istemiyorsanız ısrar için içmemelisiniz.

Siz özellikle kusmuktan çok tiksiniyor olabilirsiniz, bu size has bir durum olabilir, bunu anlayabilirim ama bunu genellememek lazım. Konu sahibi isteyerek kusmamış, siz çok travmatik bir şey bu çok korkunç falan deyince konu sahibi kendini daha kötü hissedecek. Hani fizyolojik bir durum bu, insanlar hastalanabilir, kusabilir, affedersiniz ishal olabilir. Bence adam adam olsaydı böyle aşağılayıcı tepki vermezdi sırf kustu diye bir daha evine almayacakmış. Ya geçenlerde benim kedim kustu da ben nesi var acaba diye sabah olup veterinere götürene kadar başında bekledim. Nasıl bir adammış bu ki kadın kustu diye kızıyor? Umarım sevgilisi falan değildir de partner ilişkisi falandır, konu sahibi de bir daha aramasın bu adamı, görüşmesin bir daha.
Kediyle insan kusmuğu aynı mı?
Kokusu her insanı kötü etkiliyor/
Eğer içki içince kusuyorsan içmezsin.
Bile bile kendini rezil etmemeli.
Burada ay canım falan diye teselli etmek yerine kusmamak için içki sınırına dikkat etmeyi öğrenir en azından.

Bir kere herkesle kokteyl icilmez, ev ortaminda hazirlanan kokteylin icine hersey katilabilir. Bu konuda kendimizi öncelikleyip ısrarlari kabul etmememiz gerekiyor.

Ikincisi icki sizi kusturuyorsa demekki hassas bi bünyeniz var, siz icmemelisiniz (bende boyleyim senelerdir icmem mesela, genclik hevesiyle cok içmişliğim ve kusmuşlugum var ama 3.kez kustuktan sonra icki defterini kapamistim)

En son ictigimde esimle nişanlıydık evimizi diziyorduk, o gun epey kustum, esim beni ve evi bastan asagi temizleyip ailemin evine getirip yatagimda guvenle uyuyana dek basimda beklemisti (evimizde henuz yatak yoktu)

Uyandigimda bas ucumda bekleyip iyi olduguma emin olmadigi icin kaldigini söylemişti.

Icki herkese gore degil, icen insanla takilmak herkese gore degil. Benim gozumde yakin arkadasla, aileyle guven icinde icmek dogru olan, yani icip dagittiginizda sizin eve guvenle donmenizi saglamayacak insanlarla icilmemeli. Icip kusmus bir kadink kapidan yollayana adam demem yetmemis bir de trip atmis "seni bir daha evime alir miyim bilmiyorum" diyen kisi vicdan ve empatiden nasibini almamistir.

Kendisini engelleyin gitsin.

Sizin kendinize saygınız yok ki o duysun, beni bir daha evine almayacak mısın ne demek yani? Şunu yapan adam bir daha yanımdan dahi geçemez.

Artık evine almayacak mısı. Dedim. Belki dedi.
kustunuz diye size köpek muamelesi yapan adama şunu derken aklınızdan ne geçiyordu çok merak ediyorum. insanlık hali gayet olabilir sen olsan onun yerinde böyle davranır mıydın? bi de adam çok haklıymış gibi peşinden koşup kendini küçük düşürmeye ne gerek var

Niye özellikle kadın diye belirtiyorsunuz? Yani erkeğin sarhoş olması değil de kadının sarhoş olması mı kırmızı çizgi? İlla bu konuda cinsiyet ayrımcılığı yapacaksak erkeğin sarhoşu da iğrenç ve tehlikeli.
Ben konuyu seks ve rıza inşaası üzerinden ele aldım yalnız. Benim bakış açımda erkekler aralarındaki ilişki ne olursa olsun sarhoş partneri ile seks yapmamalı çünkü karşı taraf rıza gösterecek durumda değil. Erkeklerin rızası da beni ilgilendirmiyor. Burda da mağdur olmasınlar bir zahmet.
Bana göre ağzıyla içmeyi bilmeyenler içmesin zaten.

Böyle bir adamdan sevgili olur mu? Ne buldunuz ki…

Kediyle insan kusmuğu aynı mı?
Kokusu her insanı kötü etkiliyor/
Eğer içki içince kusuyorsan içmezsin.
Bile bile kendini rezil etmemeli.
Burada ay canım falan diye teselli etmek yerine kusmamak için içki sınırına dikkat etmeyi öğrenir en azından.
Şu an çok doğru ve önemli bir yere parmak basıyorsunuz, ama ilk mesajınızdan anlayamamıştım. Hepimiz, ya da kendi adıma konuşayım, adama kızdık. Konusahibi bu adamla ilişkisini bitirsin tabi ki ama daha da önemlisi içki ile ilişkisini gözden geçirsin. Söylediğiniz çok doğru. Herkes limitini bilmeli. Maalesef ki bir çoğumuz böyle kötü bir tecrübe ile öğreniyor bunu. Ama bu da konusahibine ders olmalı. Her bünyenin içkiye tepkisi farklı. Sonuçta toksik bir madde, Sadece fizyolojik değil bir çok yönden de zararları var.
Alkol toleransı da her zaman sabit kalmıyor, insan içerken bedenindeki sinyallere de dikkat etmeli. İlgisi var mı bilmiyorum ama benim 35 yaşından sonra bir kuduz aşısından sonra alkol toleransım adeta sıfırlandı. Resmen hasta oluyorum, bünyem kaldırmıyor. Ben de bunu maalesef o yaşta yine acı bir tecrübe ile öğrendim, sonra 1.5 yıl ağızıma sürmedim. Şimdi alkol içilen ortamlara girmek zorunda kaldığımda bir kadeh şarabı mesela, tüm gece boyunca elimde çeviriyorum çeviriyorum, içiyormuş gibi yapıyorum ama içmiyorum. İnsan kendini bilmeli dokunuyorsa içmesin.

Deccal ex olarak adlandırdığım kişi bile, geceydi yürüyemeyecek kadar sarhostum yolda oturarak kustum sonra gittim benzinlikte wcde kustum insanlar görüp yardım edicek bişey var mı diye geldi düşünün o durumda bile tiksinmedi, ondan önceki erkek arkadasımın ayrı evi vardı yine evinde kustum ettim yattım dinlendim yine tiksinilmedim , erkek arkadasınız olgun değil. Ha ben kendimi bir daha o duruma düşürmedim orası ayrı ama insan sevdiginden böyle durumlarda tiksinemez ya. Yüz vermeyin bence.

Back
X