• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin tribi de çekilmiyormuş

Kusmak da insanlık hali bundan tiksinmek de. Ama eve almamak bunun yüzünden soğumak falan ne bileyim sevmiyormuş demek ki. Bir daha iletişime geçip kendinizi küçültmeyin bence

Şİmdi kızlar biz sevgilimle dün akşam yaptığı kokteylden içtik, beraber olurken benim midem çok kötü oldu ve çok afedersiniz üzerine halıya kustum. Kendimi tutamadım :( çok mahcup oldum halıyı makineye attı bana soğuk davranmaya başladı özürler diledim, aynı konuyu tekrar tekrar konuşmayalım dedi, ben de eve geçtim. Bugün ise attığım mesajlara dönmedi bi günaydın dedi. Akşam onun iş çıkışında aradım, yarın sana geleyim mi dedim. İşim var dedi. Artık evine almayacak mısı. Dedim. Belki dedi. Ben se kapadım telefonu. Sizce suçlu muyum, arasam mı geri?
ne guzel iste yolun basinda gostermis kendini. benim de g.tü basi dagittigim olmuştur o zamanki sevgililerim hep bir sekilde ortaligi temizler, beni kendime getirirlerdi. olayi da sadece gulerek hatirlardik.
en son esimle sevgiliyken carpilmistim . nasil oldu anlamadim, tam limitimdeydim ama "o son shotu icmeyecektim" durumu oldu heralde. eve de kustum, bahceye de kustum. o zaman ailemle yasiyordum, eve ayilip gideyim diye bana birseyler kaynatti, arabaya yururken kaldirimda uyuyacagim diye uzanmak istemisim, sirtlanmis götürmüş. bir de annem "gelirken xy al" diye aramisti biz beraberken, o kafayla onu da unutmamis, benzinciye girip aramiş, bulamasa da.
sonrasinda da sadece gulerek andik
cok normal seyler. icmek varsa kusmak da var.
bundan soguyan siesin gitsin oyle sevgili olmaz zaten. hic ustune düşme, bir daha da arama o aramadan

ne guzel iste yolun basinda gostermis kendini. benim de g.tü basi dagittigim olmuştur o zamanki sevgililerim hep bir sekilde ortaligi temizler, beni kendime getirirlerdi. olayi da sadece gulerek hatirlardik.
en son esimle sevgiliyken carpilmistim . nasil oldu anlamadim, tam limitimdeydim ama "o son shotu icmeyecektim" durumu oldu heralde. eve de kustum, bahceye de kustum. o zaman ailemle yasiyordum, eve ayilip gideyim diye bana birseyler kaynatti, arabaya yururken kaldirimda uyuyacagim diye uzanmak istemisim, sirtlanmis götürmüş. bir de annem "gelirken xy al" diye aramisti biz beraberken, o kafayla onu da unutmamis, benzinciye girip aramiş, bulamasa da.
sonrasinda da sadece gulerek andik
cok normal seyler. icmek varsa kusmak da var.
bundan soguyan siesin gitsin oyle sevgili olmaz zaten. hic ustune düşme, bir daha da arama o aramadan
Ne güzel sevmiş eşiniz sizi çok imrendim bu gerizekalı adam bana bunları asla yapmaz :(

eve nasil gittiniz? gece gece sarhos halde tek gitmemissinizdir insallah
Yok maalesef evinin kapısından beni uğurladı, eve varınca yaz dedi, taksiye bindim, eskiden taksiye kadar bırakırdı beni onu bile yapmıyor artık

Ne güzel sevmiş eşiniz sizi çok imrendim bu gerizekalı adam bana bunları asla yapmaz :(
tek esim degil ki zamaninda sevgililerimde de benzer seyler yasandi. ben de cok dikkat ederim limitime - bilirim ona gore icerim ama bazen vucut şaşiyor yani. exler de kusarken sacimi tutar, yuzumu yikar, ayilayim diye birseyler yapmaya calisir, pisligimi temizlerlerdi. ertesi gün de kahkahlarla anlatirlardi. yani bu "ekstra" birsey degil ki. olmasi gereken sey bu.
beraber icince kustum ya da sarhos oldum diye triplenen adamla degil icki cay bile icmem
Yok maalesef evinin kapısından beni uğurladı, eve varınca yaz dedi, taksiye bindim, eskiden taksiye kadar bırakırdı beni onu bile yapmıyor artık
yapma allah askina! gece gece sarhos halde seni oylece birakmis. sokaklar suca suruklenen cocuk, sabikali serefsiz, kacak multeci kayniyor. ya biri sana musallat olsaydi? taksiciler hakkinda ne duyuyoruz ya sarhossun diye seni taciz etselerdi? ya o kafayla ev adresini hatirlayamasan, (benim gibi) yolda kaldirimda uyuyerseydin?
adamin sana bir gram sefkati sevgisi olsa seni bu sekilde birakmazdi.
eve vardin mj diyr aramamis bile, varinca yaz demis.
"umrumda degilsin" kelimesini yuzune soylemesini mi bekliyorsun sana deger vermedigini anlamak icin?
sakin bir daha arama

Artık evine almayacak mısı. Dedim.
IMG_8658.webp

Şİmdi kızlar biz sevgilimle dün akşam yaptığı kokteylden içtik, beraber olurken benim midem çok kötü oldu ve çok afedersiniz üzerine halıya kustum. Kendimi tutamadım :( çok mahcup oldum halıyı makineye attı bana soğuk davranmaya başladı özürler diledim, aynı konuyu tekrar tekrar konuşmayalım dedi, ben de eve geçtim. Bugün ise attığım mesajlara dönmedi bi günaydın dedi. Akşam onun iş çıkışında aradım, yarın sana geleyim mi dedim. İşim var dedi. Artık evine almayacak mısı. Dedim. Belki dedi. Ben se kapadım telefonu. Sizce suçlu muyum, arasam mı geri?
Bacımmm kaç kurtar kendini, bu nasıl bir konu, adam sizden tiksinmiş olacak ki görmek istemiyor

Gerçekten çok üzüldüm oturdum ağladım salaklığıma, bir daha asla aramayacağım yazmayacağım sağolun gözümü açtığınız için. Beni ayıltmaya çalışmadı bile, üzerim kokuyor duşa girmem lazım dedim, beni duşa götürdü çıktı gitti, sarhoş kafayla kendim bir şekilde dulu aldım giyindim,
Şimdi hatırladım daha öncede midem bulanmıştı lavobada kusmuştum başımı tutmuştu midesi bulanmamıştı, şimdi ne oldu anlamadım

Konu sahibi konuyu açınca benim de bir anım geldi aklıma eşimle sevgiliyken yeni nesil meyhaneye gittik birazcıkta geç gittik ama ben ben süslenmişim bir süslenmişim yani bir daha bir süslenmişim falan tam meyhaneden içeri girecektik ki adamın birsi gençten bir adam koşar gibi geliyor hissetmiş olacağım ki eşime doğru bir atılım yaptım bu sırada adam beni geçti arkamdan gelen kadın üzerine puskururcasına kustu 😂😂😂 o an komik gelmemişti ama şu an düşününce aşırı komik geliyor 😂😂 bilmiyorum o kadın bende olabilir ve iğrenerek buraya yazabilirdim.

Kusmak çok normal bir davranış hele alkol midenizde karışıp midenizi bulandırmış çok olası bir durum bunu bu kadar abartıp iğrenç bir şey gibi görmesi hele ki sevgiliniz iğrense bile bu kadar abartmamalıydı hiçbir şey olmamış gibi davranmalıydı çok boş bir uzatma fazla takmayın sizin bir suçunuz yok boşuna da özür dilemeyin daha fazla uzatırsa da üstüne gitmeyin boşverin istediğini yapsın

Gerçekten çok üzüldüm oturdum ağladım salaklığıma, bir daha asla aramayacağım yazmayacağım sağolun gözümü açtığınız için. Beni ayıltmaya çalışmadı bile, üzerim kokuyor duşa girmem lazım dedim, beni duşa götürdü çıktı gitti, sarhoş kafayla kendim bir şekilde dulu aldım giyindim,
Şimdi hatırladım daha öncede midem bulanmıştı lavobada kusmuştum başımı tutmuştu midesi bulanmamıştı, şimdi ne oldu anlamadım
Çok normal bu yaşadığınız; sizin kusmanız, onun iğrenmesi, ağlamanız. Hepsi hayat tecrübesi. Bu ilişki buraya kadarmış.

Ben yukarıda yazmıştım yanımda kusan insanlardan soğuyup, uzaklaştığımı ama eşim kustuğunda hiç öyle hissetmedim. O zaman yalnızca arkadaştık, aramızda hiç bir şey yoktu, o kustuğunun ertesi gün beni aramamıştı çünkü artık onunla görüşmeyeceğimi düşünmüş oysa benim umrumda bile olmamıştı.

Başlıkla içerik uyumsuz, size trip atmamış ki, bildiğiniz sevmiyor sizi. Bu nasıl olay, kusmak insani bir şey, o da kusabilir. Tiksinebilirsin de karşında biri kusunca, bu da insani; ama bu yüzden sevgiline öyle davranmak, onu eve almamayı düşünmek falan, bunlar trip falan değil, adam zaten cinsellik için birlikteymiş büyük ihtimal, cinsellik sırasında da bu olunca tiksinmiş ve istememiş devam etmeyi. Aramayın ve silin bence.

Of eşim sevgiliyken beni doğum günü hediyesi olarak çok güzel meyhaneye götürmüştü rakı beni çok çarpmıştı tuvalette çok kusmuştum eşim de yanımda girmişti tuvalete etrafı temizleyip yüzümü falan yıkamıştı. Çok mu güzel kusmak hayır ama sevdiğin zaman biraz tölere edebilirsin böyle şeyleri. Sizi öyle duşa tek sokup kapıya atar gibi davranması hiç hoş değil işi yarım kaldı diye tribe girmiştir Salk. Hiç adım atma ciddiyim

Yani bunun farkında olduğunuz halde bu olayın üzerine neden ısrarla iletişime geçmeye çalıştınız ki bu kişiyle. Hiçbir adam sevmiyor bile olsa bir kadını o halde taksiye bindirmez. Lütfen kendi değerinizi bilin ya. Siz kendi değerinizi bilmezseniz kimse bilmez maalesef.

Sadece takıldığım biriyse soğurum, eşimden soğumam. Hiçbir erkek arkadaşımın yanında sarhoş olmamışımdır, hele kusmak zinhar başıma gelmedi. Hatta el artırayım arkadaşlarımın da başına gelmedi. Nasıl oluyor onu da hiç anlayamadım hayatım boyunca.

Back
X