Göreceli bir mevzu , eğer mantığınıza uymuyorsa uzatmayın kafanıza nasıl olsa yatmayacak.Herkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
Bence sizden önce Olan biriyse yakınlığı ne derece onu varsaymak öyle değerlendirmek lazım. Eğer sizden sonra yada sizinle birlikte oluşan bir arkadaşlık ise hareketlerini dikkate alarak bir süre gözlemleyebilirsiniz.Herkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
Kızla tanıştırsın seni, hal ve tavırlarına bak ona göre konuş bence. Bazen ne kadar endişe etsek de kafamızdaki gibi olmayabiliyor. En iyisi sizi tanıştırsın.Herkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
Kişiden kişiye değişen bir durum. Mesela ben sevgilimin/ eşimin yakın kız arkadaşı olsun istemem. Sadece mesafeyi koruyan bir arkadaşlıkları olabilir, yani çok sıkı fıkı olmasınlar.Herkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
Herkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
Kıskanç biri değilimdir ama bu olay bana da çok yanlış geliyor bi süre sonra o arkadaşlık illaki değişiyor. Erkek arkadaşı yok mu sanki kız arkadaşıda olmayı versinHerkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
Valla ne yalan söyliyim bu konuda bencillik olmamalı.benim olabilir karşı tarafın olamaz ne demek ne kadar sacma. Yaklasik 14-15 yıllık çocukluk arkadaslarım var erkekli kızlı hepsi de kardeşim gibi birlikte büyüdük zaten elin oglu gelip de bununla görüsemezsin derse kapıyı gösteririm ona bu kadar da netim. Eğer gerçekten yakınsa ve sizden önce tanıdıysa arkadaslarını onun sosyal cevresine karısma hakkını insan kendinde bulmamalı. bu biraz da sevgiline ve kendine güvenle alakalı.
evet ya katılıyorum.Bunun erkek versiyonu kızı yalnızlaştırıp o kız da sadece ona endeksli olunca yoruyorsun bunaltıyorsun diyor. Aslında kendisi kızı yalnızlaştırıp kendisini merkezine koymuş. Çok sağlıksız güvenden uzak ilişkiler bunlar. Patolojik kıskançlık hatta. Herşeyin bir dozu olmalı, yakınlik derecesini bir tanışırsın bakarsın yani. Kafadan karşı cins olamaz hayatında demek nerden baksan mağara yaşam isteği. Evet bencillik. Yarın birgün ayrılır dımdızlak kalır o kişi de.
Evet olur. Aralarında bir şey olsa sizinle değil onunla olurdu. Şu durumda “yakın arkadaşı” ile siz aldatmış olurduHerkese iyi geceler benim görüştüğüm birisi var şu anda normal sohbet ediyoruz akıyor gayet konuşurken bana kız arkadaşı olduğunu çok yakın olduklarını söyledi bende sinirlenip bunun olamayacağını dedim diretti temas etmez mesafeyi korurum ama arkadaşlığımı bitirmem dedi çok kez söyledim diretince bıraktım demeyi sizce erkekle kız yakın arkadaş olur mu içime kurt düştü benim bir daha söyleyeyim mi?Ona yoksa halı altına mı kaldırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?