• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin yardımı..

benım koca da aynı.bırak ısı otur evde sen kendı gorevlerını yap.sen calısıp destek oluyosun erkeklerın umrunda degıl.bıde bazı seylerı yapma.orn: cınsellık gıbı.yestısemıyorum halım kalmıyo yoruluyorum de bı kac kez belkı dank eder :)

biraz içim rahatladı o zaman :) zaten illa çalış demiyor çalışma da demez benim kararım yani çalışmak . ama eğitimli biriyim uzun zaman sonra iş bulabilmişken temizlik için bırakmak istemem.:110: yani benim sorunum yardım etme iç güdüsünü nasıl harekete geçirebilirim:) derdim illa kadın almak temiz olması değil evin. yardımı teklif etmesini eşyalarını çoraplarını oraya buraya atmamasını nasıl sağlayabilirim. ya kirli eşyalarını uzaktan kirlilik sepetinin kenarına fırlatıyor yanına gelip içine atmaya zahmet bile etmiyor yani tembellik biraz da bunun adı.. ne kadar zormuş evlilik:KK57:
ben itiraz edince de sen de yapma kalsın öyle diyo mesela temizlik için nolcak toz alma diyo. ya öyle yaşanr mı belki rahat bi kadın olsa umrunda olmaz ama ben yerde kıyafet çorap gördüm mü hemen kaldıran biriyim..
Bir an ben yazdım zannettim :-) içinde yoksa ve o düzende yetişmemişse değişim çok zor . 5.5 yıllık evliyim çoraplar hala yerde.Kademe kademe anlatayım yaptıklarımı :-)
1.Güzellikle çoraplarını kaldır dedim olmadi
2.Sadece sepetteki çoraplarını yıkadım , yeri geldi temiz çorap bulamadı ama düzelmedi
3.Evin ortasında burasında gördüğüm çorapları çöpe attım , gitti kendine yeni çorap aldı
4. Yerde çorap gördüğümde aldım suratın attım benimle voleybol oynamaya çalıştı resmen
Ve sonuçta hala yerdeler bi ara takıntı haline getirmiştim ama artık bende saldim :-) temizlik konusundada çok iyi değil o yüzden bi yardımcı gelip temizliyo evi başka sorunumuz olmadığı için bu konuyu artık takmama kararı aldım , kendimi yıpratmıyorum anlayacağın.

Tanıdığım birisi var. Evdeki her işi yapıyor. Ama eşi dünyanın en şanssız kadınlarından birisi bence. Eşiniz iyi bir eşse temizliğe yardımcı alabilirsiniz.

aile yetiştirme tarzından kaynaklanıyor canım benim eşim anlattığının aynısı değişmiyor. bende çok gördüm canım yapılacak hiç bir şey yok tek şu var her istediğini yapıcaksın eğer eşin hayır diyorsa o an bırak ısrar etme sonra hayır diyemeceği zamanını yakaladığında söyliyeceksin

ERKEKLERİ ANLAYAMIYORUM ÇALIŞAN KADIN ALMAYI BİLİYORLARDA ONLARLA EV İŞLERİNİ PAYLAŞMADA SORUN ÇIKARIYORLAR İŞİ PİSLİĞE DÖKÜP CAN SIKIYORLAR. BENİM EŞİMDE ÖYLE ÖYLE KIZIYORUM Kİİ ONA BU KONUDA AMA ÖNCELİKLE ANNESİNE ONUN İÇİN HERŞEYİ ÜSTLENMİŞ EVLENMEDEN ÖNCE SONRADA BEKAR HAYATI YAŞAMASINA İZİN VERMEMİŞLER ÇALIŞMA HAYATINDA ARKASINDAN KOŞMUŞLAR O NERDE KYVLER ONUN ARKASINDAN BU ADAM İŞ YAPMAMIŞ HİÇ ZORLANMAMIŞ DOĞAL OLARAK İŞ YAPMIYOR

ERKEK ÇOCUKLARINI KÜÇÜK YAŞTA EGİTMEK GEREK BENDE OĞLAN ANNESİYİM YAPTIRIYORUM YAVAŞTAN YAVAŞTAN İLERDE GELİN BANA KIZMASIN DİYE

İNSANLIK OLACAK ADAM OLACAK VİCDAN OLACAK KADINDIR DEYİP O KADININ ETİNDEN SÜTÜNDEN YARARLANMAYACAK BENCİL OLMAYACAK BİR ERKEK NE DEYİM YARAMA TUZ BASTI BU KONU

Back
X