Erkeğiniz nelere kızar?

ayyy ya ne güzel Rabbim inşALLAH bizede yuva kurmayı nasip eder de, bende evli olan ablalarımın dediği gibi evde de nelere kızdığınıda yazabilirim....nişanlımın kızdığı şeyleri yazyaz bitmez...
ALLAH sevenleri ayırmasın....:kedi:

acik giyinmeme ve araba kullanirken hiz yapmama ve bi yere giderken ona haber vermezsem ve aradiginda bana ulasamiyorsa ona bide facebookda biri beni ekleyince =D

benımkı baya bı garıp neye kızacagı neye kızmayacagı hııııc bellı olmaz ama onu tersledıgım zaman delirirrrr neyse canım kızsın buz koyarız sogur

Ben fevri o cool bir tip.
Sabırlı ve sakindir (maşallah) ben tartışma çıkaracak bir konuyu açıp nefes almadan
etrafa zehirli cümleler fırlatmaya başlayınca ve onun "kapatlım bu konuyu "demesine rağmen " hayır konuşacağız" dememe ,birde haksız olduğum halde kendimi açıklamak için kurduğum "haklısın ama.. " cümlesinde ki " ama" ya kızıyor...:sm_cool:

neye kızıp neye kızmıyca belli olmazki şimdi aklıma da bişey gelmiyoCADIARZU

eğer sinirli değilsem hazır fırsatını bulmuşken deyip herşeye kızar takiiii ben kızana kdr
ayh çok seviom ben kocişi yhaa

selam kızlar benımkıde dar bışe gıyersem kızar kaynanamla duruyorum ona gerı cevap verırsem kızar nıye bunu boyle nıye şunu şoyle yapmadın kayınpeder bıraz fazla boazına duskun yemegı nıyegec yaptın dıye kızar valla kızarda kızar ama çok duygusal ve yufka yureklıdır yınede cok sevıyorum askımı ben :asigim::asigim::asigim:

bir yere beraber gideceksek çabuk hazırlanmama kızar :umursamaz:
sabahları işe apar topar çıkıyorsun ama der zemuszemus
offf offf

erkek arkadaşlarımla muhabbet etmeme, aramızda ki hitaplara.. hatta bu yüzden dün kavga ettik.. gün geçtikçe kıskançlığı artıyo gibi geliyo :gitme:napıcam ben yahu

aşkım bana kızamaz qenelde ama kızdıgı şey onu dinlemeyinceee sadece biraz derr ben boşamı konuşuyorum felan ehehe ee tabi bende hemen yumuşatırım kaydirigubbakcemile3zemuszemus

açık yada dar giyinmeme kızar
herşeyi kafama takmama kızar
küçük ayrıntılara takılmama kızar
ona inanmama ve hesap sormama kızar
gereksiz alışveriş yapmama kızar
dışardayken telfonumu duymamama kızar
çok gezmeme kızar
çenemin düşmesine kızar
huysuz,uyumsuz vede arıza olmama kızar(ona göre ben öleyim)
ayyy düşündümde ne çok şeye kızıomuşş sefgilimkaydirigubbakcemile3

benimkide acik ve dar giyinmeme kizar..peki kizlar sevgilinizin kizmasina ragmen arada acik yada giyiniormusunuz? cunku ben bazen inada yapiorum sirf kendini alistirmasin bu duruma ve her dedini aninda yapicam fikrine kapilmasin diye oda kiziyo sonra kusuyo sonra dir dir ediyo

yk yavv öle yapsam bütün günü burnumdan getirir oda benim kızdığm bişeyi yapar,böle uzar gider arada sorunlar çıkar,onun benim istemediklerimi yapmasını istemiosam bende yapmamalıyım...yanlışmıyım?fisfisfis

ayy evet benimkide bide dardan çok açık giyinmeme kızarrr..sırnaşık şey
ama bende demin arkadaşın dedigi gibi bazen uyusluguna qiyiorummm sinr oluo laf sayıo birazda ben yatıştırıyorummmm bi süre sonraaa eheh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…