- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi arzuca9432
-
Benımki benım calısmama deli oluyo calısmıcaksın calsıma diyip duruyo ay daha evli deiliz nisanlı deiliz istemıo. kapalı giyinmeme kızar ona tafra yapmama kızar telefonuyla fotorgraf makinesine bakmama deli olur. ama o tafra yapıncada cok tatlı olyuo yaffff
evlenince bizimde replikler böyle olcak kesin. ben şimdiden avga edince annemin yanına gidiyom ben diyorumkaydirigubbakcemile3 parfüm, oje, alışveriş,gezmek istemem filan hepsi aynı yav:1shok:yuksek topuk ayyabıya.gıycek bıeyım yok dememe:ecrin_bebek: sacımı cok sarı yapmamazemuszemus parfumu banyo yapar gıbı sıkıomuşum onaa:kedi: file çorabamafoldumben bıkıniyeeeelmaz: göğüs dekolteye,hadı cok sıkıldım hıc gezmıoz dememe:hulya: tum gun sokakta gezp bısey begenp almamama,,bitmeyen ihtıyaç listeme offffffffffffffffff bıktım bu ev işlerınden dememe..anneme gtcem benn yaaa bananeee dıe bagrmama annem izmrde:1ninca: benle hiç ilgılenmıyon dememe,benı özlemedınmı dememe,sence şişmanmıyım dememenaniknanik herseyıne karısmama,ojelerıme çalışmak ıstıom dıe kafaısnı hergun yememe ama mumkun olmadıgını bılmemefisfisfis hımmmmmmmmmmmmmmm daha cokkkkk yaz yaz bıtmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?