Erkeğiniz nelere kızar?

Omuzdan takılan çapraz şekilde kullanılan çanta takmama Çok üzgünüm çoook
Bide herşeyi sıkıntı yapmama kızar :1no2: :asigim:

beyaza alerjisi var beyaz giyip disari ciktigimiz zamanlar sonuc hep kavga olur bende beyazi cok severim
gecenlerde yine giydim o asagi arabayi getirmeye gitrmisti ben bir indim beni beyazlar icinde görünce beyninden vurulmusa döndü bisey demedi alisveriste kavga cikardi tabi ben sert cikinca aldigim cevap
hadi askim gidelim eve üzerini degis sonra tekrar gelip devam edelim bizde öyle yaptik kavga etmekten daha iyidir diyip degistim

benimki de bişey söylicm diyip sonra boşver dememe kelmenin tam anlamıyla fıtık oluyorkaydirigubbakcemile3.miniğimin başkada kızdığı bişey yokki.:ecrin_bebek:haa pardon yeni çıkan bişeyi unutmuşum bıyık almaya kızar oldu yaa.. haydar haydar dolanayım yanında sorun yokkaydirigubbakcemile3

ılk aklıma gelen(az oncekı tartışmamızdan olsa gerek) sesımın yukselmesıne...
gel gorkı ne sesımın yukselmesıne eşim alıştı..
nede ben sesımın ayarını kısmaya...

kapalı gıyınmenemıııı kızıoooooo anaaaaaa:1shok:

yuksek topuk ayyabıya.gıycek bıeyım yok dememe:ecrin_bebek: sacımı cok sarı yapmamazemuszemus parfumu banyo yapar gıbı sıkıomuşum onaa:kedi: file çorabamafoldumben bıkıniyeeeelmaz: göğüs dekolteye,hadı cok sıkıldım hıc gezmıoz dememe:hulya: tum gun sokakta gezp bısey begenp almamama,,bitmeyen ihtıyaç listeme offffffffffffffffff bıktım bu ev işlerınden dememe..anneme gtcem benn yaaa bananeee dıe bagrmama annem izmrde:1ninca: benle hiç ilgılenmıyon dememe,benı özlemedınmı dememe,sence şişmanmıyım dememenaniknanik herseyıne karısmama,ojelerıme çalışmak ıstıom dıe kafaısnı hergun yememe ama mumkun olmadıgını bılmemefisfisfis hımmmmmmmmmmmmmmm daha cokkkkk yaz yaz bıtmezzz

benim ağlamama çok kızıyo.. hemde çokkkk.... benim kadınım güçlü olmalı diyo.. herşeyde ağlamamalı bebek gibi diyo.. ama bilmiyo bizim ne kadar hassas kırılgan olduğumuzu. onun için robot gibi olmamız lazım...şakkıdı

her an herşeye kızma potansiyeline sahiptir benim nişanlım kaydirigubbakcemile3

kızar bi tribe girer bide çöz çöze bilirsen bide sen anla neye kızdımı demez mi ayy hangi birine kızdın ne bilimm :sm_confused:

ama en çoook konuşurken bi konuda tartışırken yüzüne bakmama acaip kızarrrr
hasta oldum die kızarrr :roflol: tmm beni düşünüyo kıyamıyo ama bi öksiriyim burnum aksın hemen hasta mı oluosun ama dikkat etmiyosun ki kendine kızcam ama der ve kızarrrr kaydirigubbakcemile3
fazla ısrar etmeme kızar
beyaz pantolon giymeme deli olur
kafama çok bişi takmama kızar
kızar da kızar...
oo böle bi çok örnek olabilir tabe
ama işte ben onu herhaliyle seviyorum ya nası bişi bilmiyom hiç de öle kızgın kalamıyorum unutuveriyorum o zmn işte bak kendime de çok kızıyorummmm klava: :roflol:

evlenince bizimde replikler böyle olcak kesin. ben şimdiden avga edince annemin yanına gidiyom ben diyorumkaydirigubbakcemile3 parfüm, oje, alışveriş,gezmek istemem filan hepsi aynı yav:1shok:

Yemek yemiyorum diye kızıyo hala sözünü dinlememeye devam edersem terketcekmiş Yemek yemediğim için terkedilcem vay be

ben sıkılıyom gezelim dememe, seleni ağlatmama, bilgisayaraı ondan çok bilmeme..
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

gereksız yere sorun cıkarılıp
gunu tadsız bıtırılmesıne kızıyorlar benım gozlemledıgım

Herkesin işine burnumu sokmama ( o öle der ), açık giyinmeme, insanlarla çok çabuk kaynaşmama, ağlamama, ona ismiyle hitap etmeme.... canım kocacığım kızar ama çok çabukda yumuşar dayanamaz yüzümün düşmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…