Erkeğiniz nelere kızar?

saf ve iyi niyetli oluşuma çok fazla derecede kızar.
önüm açılırsa kapat diye kızar.
kendime değil insanlara değer vermeme,başkaları için kendimi üzmeme kızar.
o anı mutlu değil mutsuz olmama kızar.
ona trip yapmama çok fazla kızar.
mesajlara cevap geç yazmama kızar.
anam benımkıde baya kızıyormuş.kaydirigubbakcemile3

anlatıpta anlamadığım şeylere ziyadesiyle kızar :) [ama o da çok noktasız virgülsüz konuşuyo bi yerden sonra kaçırıyorum :)]

attığı mesaja ortalama 2 dkka içinde msj atmazsam kızar

telefon meşgul oldu mu kızar

dışarda gezmeme kızar

yanımda yokken kısa açık şeyler giyinmeme kızar

trip yapmama aşırı kızaar

bide hasta oldum mu kızar :)

aboooow bnmkıde neymiş be :)

açık giyinmeme kızar ama abartmaz =) hatta bi keresinde ne bu tarzanlık demiş ti =D
bunun dışında ciddi anlamda bişey olmadıkça kızmaz...dışarı çıkmam fln bişey demezz tabi abartmadığım zamn =).....çok seviyorum aşkımı çokkkkkkkkkkkk

akla gelebilecek herşeye kızar :mymeka:
en gıcığıma gidende etrafına niye bakıon yere bak demesi bende ona tamam ben yerde para aramaya devam ediim o kadarmı düştük aşkım diyorumm..hatta yoksa aşkım sen bana yere baktıttırarak rahatça etrafamı bakıon gelen geçen kızlara diorum :mymeka:kaydirigubbakcemile3
insan piskopat olmayagörsün..

Az önce çekirdek yememe kızdı mafoldumbenmafoldumben Ne varki bunda? Kendisi benimde canımın istemesine rağmen her haltı yiyodu. Ben sırf onun midesine gidiyo diye çok sevinirken kendisi bugün aç diye bana çok trip attı. Bende oralı olmayıp yemeye devam ettim. Bağırdı tlfnu kapattı. Dahada aramadı

çok tez canlı istediği bişey hemen olsun istiyor olmadımı çok kızıyor
bi plan yapmışsa onun kusursuz işlemesi gerekiyor en ufak bi aksantı olsa deli oluyor :)

:roflol::roflol::roflol:::roflol:kaydirigubbakcemile

telefonu geç açmama.. msjlara geç cvp vermeme.. geç kalmama.. herşeyi ondan beklememe.. bi de ders olduğunda onu uyandırma ma kızar:mymeka: Ne çok şeye kızıomuş yaww

En çok soğuk havada ince giyinmeme kızar...:bbo:

Evet en çok buna...

Başkaaa ? :uhm:

Valla ben başka bişi etmiyom kızdırmıyom ki kızsın yahu. Pambik gibin sevdalım varmış hihi
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…