Erkeğiniz sizden izin alırmı?.

izin alırmı derken muhahhah haber verir,vermeye calışır.. ama kararlar alınırken muhakkak sorar sağolsun..

biz birbirimize hbr veririz.izin almak demeyelim ama ben evden çıkacaksam haber veririm ki merak etmesin.eşim işyerinden bir yere giderse haber eder,aradığımda nerde bulacağımı bilmem için.bu şekilde dengeyi kurduk allaha şükür bir sorun yaşamadık,yaşamıyoruz da :))

izin demeyelim tam olarak ama haber verir..hoşuma gitmezse yapmaz..

bende aynı şekilde..

bu izin almak mıdır bilmiyorum ama "gitsek mi" veya herhangi birşey yapılacaksa "yapsak mı" diye sorarız birbirimize.

izin almaz almasını da istemem ..ben de ondan izin almam zaten nasıl davranacagımızı biliyoruz ve yanlış bi şey de yapmıyoruz...şuraya buraya gidiyorum diye dakika dakika rapor vermek anlamsız akşam gelince anlatsın ,paylaşsın yeter ...

bizde "izin almak, vermek" yoka.s
"haberdar etmek" ve "paylaşmak" var:lepi:
bence en güzeli de bu...

benden izin almasına gerek yok ikimizde ergen insanlarız ne yapıp ne yapmamamız gerektığını bılıyoruz..izin almayız sadece söyleriz bildiririz..

eskiden izin de alırdı haber de verirdi ama artık öyle durumlar oykk.. artık ben erkeğim istediğimi yaparım tripleri var..

Ben nasıl eşimden izin almıyorsam ,o da benden izin almaz.İzin alınacak bir yere gitmiyoruz ki.:smiley-cool:
Merakta kalmayalım diye ,birbirimizi haberdar ederiz biz de.:asigim:

sevdiceğim istemediğim bi yere gitmez nerede olduğunu bilirim hep ama farklı bi durum varsa

sorar fikrimi mutlaka ömrüm benimmmm...:)

eğer uzun süreli bir programsa elbette alır.

onun dışında nereye gitse haber verir...

muhakkak haber verir gideceği yerlere gitmeni istemiyorum dersem kesinlikle gitmez ama bende gitmem.inşallah hep böyle devam eder

bazen, bazen yapıcaksınnn edıcekksınn gelıyosunnn der
gıdıyoruz yapıyoruz gıtmıyorsun der
gıdelım mı yapalım mı edelım mı
hepsını kullanırız, keza ben de o şekılde
yapabılır mıyımmm yapıyorum yaptım gıttım,

ee normal konuşma şekilleri işte...
ben tarzım geregı daha bı izin alır tarzda konusurum,
o da daha emirvari konusur aslında hepsi olabılır bir ilişkide

Son düzenleyen: Moderatör:
direk izin demiyelimde ama mutlaka haber verir yoktur aramizda illaki izin almak ama surdayim der yada suraya gidicem falan istemedigim zamanda derim yada fikrimi söylerim erken gel gibisinden ama birbirimizden daima haberimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…