Erkeğiniz sizden izin alırmı?.

Biz de izin almıyoruz birbirimizden çoğunlukla.. Sadece fikrimizi alırız birbirimizin ve haber veririz..

nereye gitsem söylerim tabikide .. izin degil bu tabikide sadece söylerim .. bazı kararlarıda ortak veririz zaten :asigim:

Ne ben izin aliyorum ne de o benden.
Gun sonunda gunumuzun nasil gectigine dair konusuruz anlatiriz.Paylasmak ayri tabiki. Ama şuraya gidebilirmiyim diye sormam, sormazda..

bikaç kez hoşuma gitmeyen yere gitti.şimdi düşünüyorumda nesi hoşuma gitmediki.saçmalamışım o ilk günler. yeni oluşumuzdanmıdır nedir.şimdi akrabalarımız dışında biyere gidecek olsak, gitmeyi düşünüyorum,gidicem deriz ama hep ikimizdede mutlaka gidebilirmiyim gibi bir ifade vardır.yani öncelikle yapılan olayı ikimizinde onaylaması lazım.yoksa hiç iyi olmuyo.surat asmalar tripler vs:umursamaz: başlarda bu durum ona izin almakmış gibi geldi ama ben ona bunu zorda olsa anlattım.izin değil.sadece düşünüyorum ama sen ne diyosun.aklında bişey varmı ogün için vs die konuşalım bi önce dedim.
mesela doğum günüm bayrama geldi ve biz görüşemedik.bayramdan sonra buluşuruz görüşürüz nasılsa 9gün bayram tatili dedim.ama o kalktı izmire gitmekten söz etti arkadaşlarına.haftaiçi işi vardı önceden gideyim dedi. baya bi kızmıştım.doğum günüm bahansiyle güsel bi haftasonu geçrmek istedim.oysa arkdşlarına gitmekten söz etti.ama ne oldu sonucunda.tabiki gidemedi.:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslında bu ikimizinde hoşuna gidiyo artık.hiç bişeyi danışmadan,konuşmadan yapmıyoruz.

Biryere giderken yada birşey yaparken Erkeğiniz
sizden izin alırmı?...................................

sizin de tüm konularınızı takip ettim hepsinin içinde erkek var yani.erkeğiniz erkeğinizz valla soğudum sayende evlilikten filan

İzin alma gibi bir durum her ikimiz içinde geçerli değildir.
Sadece her ikimizde nereye gidiceksek ne yapıcaksak birbirimize haber veririz.
Eğer ikimizinde hoşlanmadığı bir yerse söyleriz ve yapılmaz.
Hayatta herşey karşılıklıdır şükür bu konuda hiç sorun yaşamadık sevdiceğimle...

Bizde de izin yok lmaz:
ben buraya gıdıyorum ben geldım ben cıktım vs ya da yarın arkadaslarımla suraya gıdıcem askm haberın olsun der bende bı kac soru sorarım tamam askm derım
ben onu sıkarım belkı ama o benı hıc sıkmaz zemuszemusopuyorumnanaktan

izin alır mı biraz yanlış bi tabir bence
tabiki bana önceden söyler kafasına göre gitmez, gittiginde haberim olmaz yani
falanca arkadaslarım cagırdı akşama buluşalım dediler gibi gibi.....

söyler bana gidicem edicem diye zaten onca vakitten sonra neye iznimiz olur neye olmaz biliyoruz.
Zaten ben daha rahatım gitsin derim sıkmam pek.

söyler bana gidicem edicem diye zaten onca vakitten sonra neye iznimiz olur neye olmaz biliyoruz.
Zaten ben daha rahatım gitsin derim sıkmam pek.

Bende fazla sıkmam,çünkü kendimin de onun tarafından fazla sıkılmasını
istemem.....................................................................

tam anlamıyla izin almaz bende öleyim birbirmize söyleriz haber veririz geldik çıkıyoruz falan diye birbirmizi merak ta bırakmayız. zaten birbirmizin nereye izin verip vermiceğini bildiğimiz için izin alıncak biyere gitmiyoruz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…