Erkeğiniz sizden izin alırmı?.

gittigi yerleri hbr verir kesinlikle
gelecegi saatide soyler..
ama ikimizde birbirimizden izin almayiz!
sadece hbr veririz.

izin almak mı yok bize ters.... sadece yapacaklarımızı anlatırız karşılıklı haberleşiriz
sonuçta hepimiz özgür insanlarız neden izin alalım ki...

heryere gittiginden haberim olur onunda olur..
yanlış bişe yapamyız çünkü yanıoruz birbirimizi hoşlanmadıgı bişe olursa gitmiyceksinde der benim erkekümm:):)

iş dışında gittiği yeri haber verir.genelde maç izlemeye gider onada izin alır bebeğim küçük olduğu için.ben gün içinde gittiğim yerleri haber vermem uzak yerler değilse.uzak yerlerede zaten beraber gideriz.

bir yere gidip gelme konularında haber verir ama yapacagı şeyler konusunda asla sormaz hep yaptıktan sonra arar söyler.(annesiyle alışverişe gitmesi,kardeşlerine bişey alması evimizi alırken bile alındıktan sonra haberim oldu.)

haber veririz biz de çoğunluk gibi ama bazen akşam dışarı çıkar erkek erkeğe balık rakıya falan giderler o zaman en şirin halini takıp "aşkım gidebilirmiyiimmmmm noooolur" der ehehhe

izin almak değil biz ona "haber" vermek diyoruz. ikimiz içinde geçerli bu. birbirimizin razı olmadığı şeyi yapmıyoruz elbette.

bi karar alinmasi gerekiyosa yada benim bilmedigim tanimadigim biyere gitmek istiyosa sorar illaki..
onun disinda haber verir canim askim :))
yani nezaman nerde oldugunu hep bilirim..

izin degil ama gidecegi yer varsa eger bana önceden haber verir..
bende aynı şekilde bugün buraya gidiyorum haberin olsun derim..
gidebilirmiyim ?? birgün denemem gerekkzemuszemus

bilgi verilir, haber verilir...
eğile büzüle izin alınmasını gerektirecek talepler benden veya ondan gelmez...

dolayısıyle, izin almasına gerek olmaz...zaten çoğu yere de beraber gideriz, kılkuyrukluk var biraz ikimizde de :))) :roflol: :dance:

genelde arkadaşlarımla buluşmaya gittiğimde pek sölememeye çalışırım akşam olunca böle böle yaptım derim o da izin aldınmı benden der biraz tartışır sonrada hiç bişi olmamış gibi devam ederiz...dün arkadaşımın doğum günü vardı bende msj attım haberin olsun dedim..bu nası izin alma dio haberin olsun deil gidebilirmiyim dicen dio..sonra iptal oldu buluşmamız..msj attım bende.. gidebilirmiyim dedim hayır diiceni biliorum :jeyyar: hayır dedi..bende hiç biyere gitmiom konuşma benle dedim ii afferin aşkım dio :umursamaz: o da benden izin almaz genelde haber verir ya da akşam konuşurken arkdaşlarlaydık şunu yaptım filan die anlatır..

benim aşkımda heryere giderken izin alır bende öyle..onun yüzünden doğru dürüst tatil yapamıyorum

izin demek yanlış olur aslında nereye gitsem haber veririm aynı şekilde oda bana haber verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…