Erkeğiniz size karışmalımı?....................

bence de dengede olmalı..ve ben ilgisizlik olarak görüyorum bunu..ve işin aksisi öyle biriyle evliyim !!!!!!!!!
adamın hiç karıştıgı ettiği yok bu nasıl birşey yahu..
kendine çok güvenen erkekler de böyle oluyor gözlemledğim kadarıyla
aynen benımde oyle hıcccccc karısmaz arkadasıma gıtcem orda kalcam sehır dısına gıtcem hıccc gıtme kalma demez bence bırazda karısması gerekkı deger gordugunu anlayabılesın boyle cok kotu

şahsen karışmasını istemem,her konuda.. yani ben ona bir şey yapçam yada alcam deiysem ve fikrini sorduysam fikir versin ama onu yapma bunu yapma benim hayatımda olmamalı..ben onun çocuğu değil hayatındaki biriyim bunun farkına varmalı..
şükür ben neyi nasıl yapacağımı biliyorum karışıp beni robot yapmasına gerek yok die düşünüyorumaynı şekilde bende karışmam annesi değilim..(dediğim gibi kendi adıma konuşuorum yanlış anlaşılabilme durumu var kimse üstüne almasın)
fikir paylaşırım işte yapıp yapmamak bana kalmış yada tersi...sonuç;bu durumdan mutluyum:)

insanın kendi özgürlüğüne kişilliğine aykırı olmayacak şekilde karışmalı bence dozunu ayarlamak gerek.öyle herkesin istediği yaptığı bir evlilik bana göre değil mesela.

çok da sık boğaz etmemeli:53::53:

aklıma geldi karışmayı sevenler var mesela..kıskançlıktan kendini kurtaramayanlar..işte nerde,napıo,kimdi o falan herşeyi meraklanan ve sorup üstüne gitmeden yapayanlar..haliyle karışır, bu durumdaa karşısındakine fırsat vermiş oluyor karışması için..karışan kişi haliyle karışmasına boyun eğiyor..tek taraflı olmuyorki işte..zaten açıklamıştım karışmak,karıştırmak bana göre değil..

karışmalı ama tadında bırakmalı. her şeye de karışmasın ama. fazla rahat erkek de çekilmez. evli bir arkadaşım bi eğlenceye gidiyor kocasıyla. biri uzaktan laf atıyor. kadın diyor ki adamın biri bana laf attı. adam da diyor ki: ne var canım seni beğenmiş. :53: adam da milim kıskançlık yok. tabi kadın dayanamadı 2 sene sonra boşandı. inanılmaz zengindi ama kocası onu kıskanmıyor diye psikolojisi bozuldu.

Her konuda karışmasını istemem. Biz nasıl onlara her konuda karışınca kızıyolar şahsen bende her konuda karışmasına kızarım. Sonuçta biz kararlarımızı alıcak akıllara sahibiz onunda fikirlerini alırım ama emir verir gibi dediğine de gelemem :))

Her konuda karışmasını istemem. Biz nasıl onlara her konuda karışınca kızıyolar şahsen bende her konuda karışmasına kızarım. Sonuçta biz kararlarımızı alıcak akıllara sahibiz onunda fikirlerini alırım ama emir verir gibi dediğine de gelemem :))

insanın yapacağı varsada yapmıyor..doğru:1:

gerektiginde karismali, ama cogunlukla fikrini soylemek seklinde olmali bence, tabi karisma olayi karslikli olmali bence ya, bana karistigi konuda kendi de ayni sekilde davraniyosa olmaz, mesela ben bi yere giderken haber veriyosam o da vericek

yeri geldiğinde karışmalı... hiç karışmaması bende ilgisizlik düşüncesini doğrurudu herhalde.. benimki yeri geldiğinde değil sürekli karışır o da apayrı bi mesele :25:

Back
X