Erkeğiniz size karışmalımı?....................

Bana karışılmasından hoşlanmam.Karşımdaki kadın ya da erkek olsun hiç fark etmez.:dilcikar:
Bir erkeğin sürekli bana karışması ,bunu alışkanlık haline getirmesi benim hayatımı yaşanmaz bir hale getirirdi.Sıkılırdım,bunalırdım.:1closedeyes:
Bir erkeğin kadının üstüne çok düşmesi de onu kıskandığı,deliler gibi sevdiğinin göstergesi değildir.Bunu da unutmamak lazım.:delphin:

Bana karışılmasından hoşlanmam.Karşımdaki kadın ya da erkek olsun hiç fark etmez.:dilcikar:
Bir erkeğin sürekli bana karışması ,bunu alışkanlık haline getirmesi benim hayatımı yaşanmaz bir hale getirirdi.Sıkılırdım,bunalırdım.:1closedeyes:
Bir erkeğin kadının üstüne çok düşmesi de onu kıskandığı,deliler gibi sevdiğinin göstergesi değildir.Bunu da unutmamak lazım.:delphin:
aynen katılıyorum canım

birkere ben ondan tırsmalıyım:delphin:abi bunu yaparsam bu adam bana kızar diye:delphin:
erkek dediğin vurdum mu oturtmalı saygılı sevgilide olmalı tabiki yanı her iki tarafnda birbirine sözü geçmelı:delphin:ozman hersey çözülür :delphin: çok içtim beee:roflol:

bence gorusunu bildirmeli mutlaka ama bu onu dinleyecegim onun dedigini yapicam manasina gelmez/ :jeyyar:

pardon ama bu genellemeyi neye göre yaptınız???kendi yaşantınıza göremi???
benim sevgilim çoğu türk erkeği gibi ve aynı zamanda tarif ettiğiniz gibi çok kıskanır ve her anlamda deli gibi üstüme düşer...ama ben sizin gibi sürekli karışıp alışkanlık haline getirmesi olarak yorumlamıyorum..çünkü başıma bişey gelmesinden korkar,,çünkü hep sağlıklı olmamı ister,,çünkü ben dalgınken hata yapmamı engellemek ister,,çünkü hep bana yardımcı olmak ister,,beni yalnız bırakmak istemez..vsvsvsvs...
özgür davranmak belki her yiğidin harcıdır,kolaydır da ayrıca..ama 2 kişi 1 araya gelip bir yaşama sığışmayı başarmak bence erdemli insanlara mahsustur sadece..

iki tarafta karşı taraf nasıl istiyorsa öyle davransın olsun bitsin şakkıdı
nereyi açsam aynı soru yaw :sm_confused:

Karismali bence..
En asil karismazsa suphe duymak lazim..
Cunku umursamadigini gosterir bence bu..
O hicbiseye karismazsa..
Dogal olarak sende bisey diyemiyosun..
Boyle iliskimi olursengözlerimebaksanab
Yinede abartilmasindan yana deyilim tabi..
Cunku fazlasindan fena bunalirim...
Orta şeker olcakkaydirigubbakcemile3

Ben çok küçükken evleneceğim erkek osmanlı erkeği olacak derdim.Tam bir Türk erkeği ile evlendim. :)))

Memnunmuyum aslında hayırın eveti diyebiliriz ben asla hiç karışmayan sormayan umursamayan birtip olmadım ve eşim böyle biri olsa sinir olurdum.

Bazı şeyler karşılıklı olacaksa güzel maçolardan nefret ederim kıskanan insan karışır düşüncesindeyim ve eşler birbirine sınırlar dahilinde karışmalı evlendiğin erkek herşeyin oluyor zaten sana kısa giyme diyorsa sende ona sevmediğin birşeyi giydirmeyebilirsin.

pardon ama bu genellemeyi neye göre yaptınız???kendi yaşantınıza göremi???
benim sevgilim çoğu türk erkeği gibi ve aynı zamanda tarif ettiğiniz gibi çok kıskanır ve her anlamda deli gibi üstüme düşer...ama ben sizin gibi sürekli karışıp alışkanlık haline getirmesi olarak yorumlamıyorum..çünkü başıma bişey gelmesinden korkar,,çünkü hep sağlıklı olmamı ister,,çünkü ben dalgınken hata yapmamı engellemek ister,,çünkü hep bana yardımcı olmak ister,,beni yalnız bırakmak istemez..vsvsvsvs...
özgür davranmak belki her yiğidin harcıdır,kolaydır da ayrıca..ama 2 kişi 1 araya gelip bir yaşama sığışmayı başarmak bence erdemli insanlara mahsustur sadece..

Herkesin eşi gözünden sakınır,korur,kollar.Ben ondan bahsetmiyorum ki...sengözlerimebaksanab Karışarak baskı altına alan eşlerden bahsediyorum.Yanlış bir şey yapmayacağım ki bana karışsın eşim.Kendi kararlarımı verebilirim,istediğimi giyebilirim.
Eşimin benim yerime karar verip,ne giyeceğime karışması adil olmaz.Eşim bana çok karışıyorsa beni o kadar çok mu sevecek yani?Etrafımda böyle düşünen bayanlar var.Bu çok yanlış bence.Eğer eşim beni gerçekten seviyorsa anlamsız,gereksiz dayatmaları olmamalıdır.:delphin:
Yazdığınız örnekler,karışmaya girmiyor ki.Onlar ''koruma '' amaçlı .Hepimizin eşleri bizi gözlerinden dahi sakınıyorlar.Karışma konusu çok daha farklı.O ayrımı iyi yapmak lazım.
Eşim bana karışamaz,diyenler başına buyruk yaşamıyorlar ki...Sadece kendi kararlarını kendileri verebiliyor.Allah bana akıl,mantık vermiş.Boşuna mı ? :1closedeyes:

Herkesin eşi gözünden sakınır,korur,kollar.Ben ondan bahsetmiyorum ki...sengözlerimebaksanab Karışarak baskı altına alan eşlerden bahsediyorum.Yanlış bir şey yapmayacağım ki bana karışsın eşim.Kendi kararlarımı verebilirim,istediğimi giyebilirim.
Eşimin benim yerime karar verip,ne giyeceğime karışması adil olmaz.Eşim bana çok karışıyorsa beni o kadar çok mu sevecek yani?Etrafımda böyle düşünen bayanlar var.Bu çok yanlış bence.Eğer eşim beni gerçekten seviyorsa anlamsız,gereksiz dayatmaları olmamalıdır.:delphin:
Yazdığınız örnekler,karışmaya girmiyor ki.Onlar ''koruma '' amaçlı .Hepimizin eşleri bizi gözlerinden dahi sakınıyorlar.Karışma konusu çok daha farklı.O ayrımı iyi yapmak lazım.
Eşim bana karışamaz,diyenler başına buyruk yaşamıyorlar ki...Sadece kendi kararlarını kendileri verebiliyor.Allah bana akıl,mantık vermiş.Boşuna mı ? :1closedeyes:

yorumunuz ve açıklamanızdan dolayı tebrik ettim efenim :1closedeyes:

benim erkeğim bana karışmalı ama tabiki herseyın bır ölçüsü var dozunda bırakmalı burnumdan getırıp bıseylerden sogutmayacak sekılde karısmalı

Karışmak değilde bir erkeğin sevgilisinin ne yaptığından haberi olmalı
Ama bu dışarı çöp atmaya bile giderken gidiyorum falan diye haber vermek yada izin almak gibi olmamalı
Bence iki tarafta mantıklı şekilde birbiriyle yaptığı şeylerde fikir alışverişi yapabilir
Hiç birbirinden haberleri yoksa zaten sağlıklı bir ilişki değildir bu :kahve:
Ama izin alma gibi bir durumdan asla bahsetmiyorum
İzin almak çok saçma bence delikafadulden
Hiçbir kadın neyi yapıp yapmayacağını bilmeyecek kadar da salak değil sanırım :delphin:

Eşim beni herkonuda destekler sengözlerimebaksanab

Beni beğenir :icecream:

Bana bayılır :jeyyar:

Ama bende bayılınmıycak gibi değilim caanım :egosu kabarık similey:

hahaahaaaykaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE
katılıyorum..
kendi fikrime gelince..hiç cevaplayamadıgım sorulardan biri aslına..eşimle 9 yıldır tanışıyoruz.hiç karıçmadı bana,bu benim özgür ruhluluğumdan kaynaklanmadı..karışabileceği bir ortamımız olmadı çünkü..ben nerde ne giyeceğimi,nasıl oturacağımı,kimlerle arkadaslık edeceğimi,saat kaçta evime geleceğimi biliyordum..
herkesin fikrine saygı duymak lazım..hayata bakış açılarımız farklı.isteyen maço sever,isteyen özgür takılır:)

birkere ben ondan tırsmalıyım:delphin:abi bunu yaparsam bu adam bana kızar diye:delphin:
erkek dediğin vurdum mu oturtmalı saygılı sevgilide olmalı tabiki yanı her iki tarafnda birbirine sözü geçmelı:delphin:ozman hersey çözülür :delphin: çok içtim beee:roflol:

aynen ben severim maço erkeği :asigim:
çünkü bende maçoyum kaydirigubbakcemile3

[/I]
Herkesin eşi gözünden sakınır,korur,kollar.Ben ondan bahsetmiyorum ki...sengözlerimebaksanab Karışarak baskı altına alan eşlerden bahsediyorum.Yanlış bir şey yapmayacağım ki bana karışsın eşim.Kendi kararlarımı verebilirim,istediğimi giyebilirim.hayatımızdaki insanla doğrularımız yanlışlarımız bir olsaydı zaten karışmak diye bir şey olmazdıki.mesela şöyle diyeyim
hayatımızdaki insanla doğru yanlış anlayışımız aynı olsaydı zaten karışmak diye bir şey olmazdıki.mesela şöyle diyeyim;sizin doğru görüp te eşinizin yanlış bulduğu bir durum yaşamadınızmı hiç? benim dediğim doğru deyip karışmasına izin vermedinizmi,yoksa o istemiyor diye alçakgönüllü olabildinizmi?
yani benim bahsettiğim karışma tarzı bu..yoksa elbetteki yetişkin bireyleriz

Karışmak nedir onu anlayabilmiş değilim?:uhm:
Hani bir konuda sıkışırsın,fikir sorarsın o da düşüncesini belirtir amenna.
Ama şunu giyme,buraya gitme vb. cümleler ortaya atılıyorsa ben o ilişkide yer almam..:dilcikar:
Hoşuma gitmez dayatmalar..:delphin:

Karışmak nedir onu anlayabilmiş değilim?:uhm:
Hani bir konuda sıkışırsın,fikir sorarsın o da düşüncesini belirtir amenna.
Ama şunu giyme,buraya gitme vb. cümleler ortaya atılıyorsa ben o ilişkide yer almam..:dilcikar:
Hoşuma gitmez dayatmalar..:delphin:

bende bu konuyu hiç anlayabilmiş değilim lalişim inan...:delphin:
koskoca kadınlarız, fikirlerimiz, mantığımız, düşüncelerimiz, tarzımız ve hayata karşı bir duruşumuz var...
neden prangalar vuralım hayatlarımıza değil mi?
neden hiyerarşik bir güç gibi davranalım hayatımızı paylaştığımız adama...gamyoncuiremsu
ve neden üstü kapalı esaretin adı ilgilenmek olsun...kaydirigubbakcemile

bende bu konuyu hiç anlayabilmiş değilim lalişim inan...:delphin:
koskoca kadınlarız, fikirlerimiz, mantığımız, düşüncelerimiz, tarzımız ve hayata karşı bir duruşumuz var...
neden prangalar vuralım hayatlarımıza değil mi?
neden hiyerarşik bir güç gibi davranalım hayatımızı paylaştığımız adama...gamyoncuiremsu
ve neden üstü kapalı esaretin adı ilgilenmek olsun...kaydirigubbakcemile

Hep diyorum ya,adam bana karışıyorsa ona o lüksü ben vermişimdir...sengözlerimebaksanab
Alıştırmışımdır tamam demeye..
Oysa ki sesimi çıkardığım ya da itiraz ettiğim zaman istediği kadar söylensin,benim zevklerimi,isteklerimi hiçe sayacaksa zaten beraber olmayalım..:delphin:

Back
X