evet oldu..benim sayedemde okulunu tamamladı.hep mutlu beraber ortak paylaşımlarımız olurdu.ailesi aşırı derecede ona inandılar sevdiler benim ondaki olumlu etkilerimi hep söyleyip durdular..sonra ne oldu biliyomusun.beni aldattııııı:)burnundan gelsin emeklerim
evet oldu..benim sayedemde okulunu tamamladı.hep mutlu beraber ortak paylaşımlarımız olurdu.ailesi aşırı derecede ona inandılar sevdiler benim ondaki olumlu etkilerimi hep söyleyip durdular..sonra ne oldu biliyomusun.beni aldattııııı:)burnundan gelsin emeklerim
evet oldu içkiyi bırakmıştı benim için üni. sınavına hiç çalışmazdı ama benim zorumla çalıştı öğretmenliği kazandı. arkadaş çevresi genişledi sayemde. ve bunu da söylemeden geçemicem sayemde cebinde parası oluyodu...ama sonunda evet beni aldattı. biz anlaşamıyoruz dedi ve ayrıldı. ayrılalı 3 yıl oldu ve iyiki ayrılmış sagolsun. cok acı cektim ama oda beni değiştirdi çektirdikleri sayesinde...
benim sevgilim ben hayatı senden öncesi ve sonrası olarak yaşıyorum der her zaman bende önce çok hızlı yaşamış hayatı seni tanıdığımdan beri çok değiştim der olumlu yönde elbette umarım hep mutlu oluruz
valla benım sevdıklerım genelde hep dedıgım dedık oluyor bı sıgarayı bıle bıraktırtamadım
takıp edıcem topıgı ama sımdıye kadar yazan arkadaslarda sırtlarından bıcaklanmıs yola gelen erkeklerden de korkulur demek kı
Erkeklere iyi davranıp egosu yerin dibindeyken göklere çıkarıyoruz, sonrada göklere çıkınca napcaklarvalla benım sevdıklerım genelde hep dedıgım dedık oluyor bı sıgarayı bıle bıraktırtamadım
takıp edıcem topıgı ama sımdıye kadar yazan arkadaslarda sırtlarından bıcaklanmıs yola gelen erkeklerden de korkulur demek kı
Erkeklere iyi davranıp egosu yerin dibindeyken göklere çıkarıyoruz, sonrada göklere çıkınca napcaklartabiki uçup gidiyorlar tecrübeyle sabit
Öyle bir erkek varsa, alnından öpüp yılın erkeği ödülü vermek lazım
kızlar zamanında bende çok tepelere çıkarttım şuanki sevgilimi çok üzerine gittim çok şımarttım neler çektirdi bana ah bi bilseniz varya ağlamadığım gün yoktu araya ayrılık girince kıymetinizi daha iyi anlıyorlar birde eski davranışlarınızdan uzak durun bırakın o sizi merak etsin kendinizi geri çekmeyi bilin yani ben çok zorlandım bunu becerebilmek için ama sonunda başardım
Benim pek umudum yok erkek milletinden yanahadi ya o kadar umutsuz bir durum mu yani :26:
Benim pek umudum yok erkek milletinden yanahepsi aynıymış gibi geliyor. Mert erkekler babalarımızın zamanında kaldı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?