Saol cnm:)
Aslında seven erkek herşeyi yapar
Biz kadınlar sadece törpüleyebiliriz en fazla
Gerisi onların duyduğu sevgiye,mizaçlarına bağlı...
Onu değiştirmem gerekmedi çünkü kusursuz bir adamdı.Onun içinin güzelliği benim hayatımı değiştirdi.Kendimi çok değerli hissetmeye başladım güvenmeyi öğrendim.Her gün iyi ki sevmişim dedirtiyor.
vavvv ....
Allah daim etsin mutlulugunu canımm yaa cook güzellll
Çok sağol canım aminn hepimiz mutlu olalım inşallah :)
ben onun hayatına hiç katkıda bulunamadım maşallahı vardı ama saolsun o bana cok ugrastı.hayatı hızlı yasayan capkın biriydim ve ondan sonra cok değiştim sonuc evlendik
ben onun hayatına hiç katkıda bulunamadım maşallahı vardı ama saolsun o bana cok ugrastı.hayatı hızlı yasayan capkın biriydim ve ondan sonra cok değiştim sonuc evlendik
eveeeeeeeeetttt.
daha doğrusu hayatını değiştirdim diyemem ama bazı şeylere vesile oldum.
...beslenme düzenini değiştirdim.daha sağlıklı besleniyor.
...ona uygun ortamı sağladığım,onu maddi-manevi desteklediğim için kariyeri ile ilgili hayallerini yavaş yavaş gerçekleştiriyor.
...bekarlığına nazaran daha sosyal,daha huzurlu,mutlu
yani bunları ben demiyorum o söylüyor.hatta ekliyor:''keşke seni daha erken tanısaydım.sensiz geçen yıllarım kayıp vs...''
Allah'a sonsuz şükürler olsun.varsa bi iyiliğim,güzelliğim,kıymetim bilirim ki Hak'tandır.
senı takdır edıyorum bu knsmandan dolayı cok etkılendım
hadi ya
sadece kadınlar ugraşmıyormus erkeklerle son yorumlara bakarsakk
ne kadar güzelll
Yoruma bayıldım
Çok mutlu olursunuz inşallah.
Kesinlikle evet!
Kendisi hep söyler bana, hayatımı değiştiren kadın sensin, seni tanıyınca ben kendimi buldum, hayatın anlamını seninle yaşayınca anladım der.
Benden önce çok çapkın biriydi, uzaktan tanırdım kendisini çok duydum hakkında yaptığı çapkınlıkları. Sürekli birileri olurmuş hayatında sürekli ama. Ve malesef ki, birlikte olduğu kadını aldatan bir adamdı.
Beni tanıdığı günden itibaren sadakati öğrendi, 7/24 beraberdik zaten. Hatta ben onu hiç arayıp sorgulamadım, kontrol etmedim tam aksine hep o aradı beni.
Benimle tanıştıktan bir süre sonra ailesinin yanından ayrıldı tek başına yaşamaya başladı.
Beni tanıdı, çok değer verdi, çok zaman ayırdı, ki bana zaman ayırmaktan kendi işlettiği mekanla ilgilenemedi doğru dürüst ve sonuç zarar yaptı.
Beni tanıdı, ince nazik bir adam haline geldi.
Mutlu etti, çok mutlu etti. Benimle güldü, ben ağladım o da ağladı.
Benim canım sıkkın olduğunda onun morali daha çok bozuldu.
Tüm kaprislerime, şımarıklıklarıma, gereksiz tavırlarıma katlandı! Bazı sözlerimle onu incittim ama yine de sevgisinden dolayı birşey demedi.
Hayatındaki önceliği hep ben oldum. Annesi, babası, kardeşleri, akrabaları.. hepsini ikinci plana attı.
Amaçları oldu hayatında, birikim yapmaya başladı.
Sigarayı bile bıraktırdım ben ona bir dönem ancak aramız kötü olduğunda tekrar başladı ne yazık ki.
İstediklerimi hep yaptı, hiç inkar etmedi.
..
Dün, her zaman gittiğimiz mekanda oturuyorduk. Durup dururken cep telefonunu çıkardı, benim resmimi açtı. Bu kadını tanıyor musun dedi bana. Hayır, tanımıyorum dedim. Bu kadın var ya; benim herşeyim dedi.
Herşeyimsin der bana, dünyam der.
Ve bunu da hep hissettirir.
canım mutlu olmana sevindim.asla yanlış anlamanıda istemem ama tamamen merağımdan soruyorum.sen ilişkiye başlarken daha önce kız arkadaşlarını defalarca aldatan bi insanla başlayınca hiç düşünmedinmi??bide 7/24 beraber olduğunuz içinmi hep sadık kaldı acaba.asla amacım seni düşündürtmek değil yani merak ediyorum.hoş gençlıik dönemlerinde çapkın olup sonra duruladabilir tabi olabiir
Hiç düşünmedim başlarken canım. Zaten büyük bir aşkta yoktu bende, tanıdıkça sevdim ben. Sürekli beraber olmamız etkilimiydi o konuda, kısmen evet. Çünkü bana zaman ayırmaktan işlettiği mekanda dahi zarar yaptı. Bana çok değer verdiğini bildiğim ve gördüğüm için aldatacağını zannetmedim şimdiye kadar hala da aynı şeyi düşünüyorum. Zaten söylemişti, ben sana bunu yapmam eğer başka birine ilgi duyarsam seninle bitiririm demişti. Beraber olduğum andan şuan a kadar da hiç şüpheye düşmedim. Benimle birlikte ağlayan bir adamın beni üzeceğini sanmıyorum.canım mutlu olmana sevindim.asla yanlış anlamanıda istemem ama tamamen merağımdan soruyorum.sen ilişkiye başlarken daha önce kız arkadaşlarını defalarca aldatan bi insanla başlayınca hiç düşünmedinmi??bide 7/24 beraber olduğunuz içinmi hep sadık kaldı acaba.asla amacım seni düşündürtmek değil yani merak ediyorum.hoş gençlıik dönemlerinde çapkın olup sonra duruladabilir tabi olabiir
Biri beni anlatıyor..aslında tüm bu yaptığı şeyler fedakarlık..emek harcıyor,istediklerimi yapıyor çünkü kaybetmek istemiyor,çünkü seviyor,çünkü ben de onun için fedakarlıklar yapıyorum..kısaca seven erkek yapar eninde sonunda yapar..biraz da onu kendine aşık etmek,yola getirmek kıza bağlı tabi
eveeeeeeeeetttt.
daha doğrusu hayatını değiştirdim diyemem ama bazı şeylere vesile oldum.
...beslenme düzenini değiştirdim.daha sağlıklı besleniyor.
...ona uygun ortamı sağladığım,onu maddi-manevi desteklediğim için kariyeri ile ilgili hayallerini yavaş yavaş gerçekleştiriyor.
...bekarlığına nazaran daha sosyal,daha huzurlu,mutlu
yani bunları ben demiyorum o söylüyor.hatta ekliyor:''keşke seni daha erken tanısaydım.sensiz geçen yıllarım kayıp vs...''
Allah'a sonsuz şükürler olsun.varsa bi iyiliğim,güzelliğim,kıymetim bilirim ki Hak'tandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?