Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

tertemız olmasını, kısacık temız tırnaklar, ense traşlı temız saçlar, guzel bır diş yapısı, ve uzun boy... cok mu yazdım acep? ama temız olmalı bır adam mıs gıbı kokmalı demı

kaşları , uzun boylu we kalıplı oluşu ilk dikkatimi çeken we beni ona aşık eden fiziksel özellikleriydi:CüvCüv: obenim tatlı huysuzum gamyoncuiremsu nede olsa onu annesi benim için doğirmiş Şeniz onu çooook ama çooook sefooorum :teytey:

tertemız olmasını, kısacık temız tırnaklar, ense traşlı temız saçlar, guzel bır diş yapısı, ve uzun boy... cok mu yazdım acep? ama temız olmalı bır adam mıs gıbı kokmalı demı

%100 kaılıyorum
benim elelride dikkatimi çekmişti çok temiz ve çok düzgün
dişleri de öyle
bencede herşeyden önce temizlik çok önemli

temiz bakımlıolması parfümünün kokusu sanki hala burnumda karizmatik tavırları konuşması yanımdayken ki heycanı :)))) gözleriiiiiiiiiiii :))ve elleri ince uzun ve tertemiz :)) aşkıma deli gibi aşığım iyiki onunla evlenmişim :))))

ay nesini beğenmedim ki:):)

aşkım benim ya karakteri temizliği herşeyini beğendim sevdiceğimin:asigim:

Ben ilk görüşte aşık olmadım canıma.
Ama gördüğümde evleneceğim kişi bu dedim.
Ses tonu beni çok etkiledi.
Sapık mıyım neyim ben erkeklerde ilk dikkatimi çeken şey ses tonu oluyo

İlk tanıştığınızda onun nesini beğendiniz?Sizi ona yönelten
hangi özellikleriydi?........................................
ayy ne bilim çekti beni kendine bi şekılde.. bende bılmıyom neyıni beyendımı :uhm: kaydirigubbakcemile3 çekıcı dicem ozaman delikafadulden şakkıdı
Peki o sizin neyinizi beğenmiştir?................................................

benım en çok inatcı olmamla (7aycık kostu peşimde hemen öleee hee demedım flörtüne.. sengözlerimebaksanab ) doğal ve herzaman kendım olmamı sevmiş ben aşkımın yalancısıyım :))

Gülüşüne,bana olan aşk ve bağlılığına ve romantikliğinee..yengeçtir kendileri,.., kariyeri ve toplumdaki duruşuna. her istediğimi yapmasına :asigim:
Sanırım oda benim ondan farklı görünmekle birlikte birlikte aslında onunla aynı olmamaaa,birde bana çok güven duyduğunu söylemişti.. ,şevkat ve bakışlarıma olabilir,.
.

Son düzenleme:
kuzumun tatlı diline vuruldum ve de inatçılına zaten öle tavladı beni pisss... iyikide tavlamışşş yerim onuuŞenizŞeniz

tipik bi yengeç oluşunu.. :asigim:
bana verdiği güveni...
kendine duyduğu güveni...
sorumluluk ve merhamet duygularının gelişmişliği.. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…