Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

ilk tanıştığımda,
sakin sakin ve mantıklı konuşması,
konuşurken gözlerimin içine bakması,
beni tüm dikkatiyle dinlemesi çok etkilmeiş ve hoşuma gitmişti..

hala da öyledir kocacım

ukala bılmıs bılmıs konusması kendını begenmıs tavırları.dur ben bunu bır sılkeleyeyım kendıne gelsın ukala sey ne sanıyor bu kendını gıcık sey dedım.sonrası malum.onu kendıne getıreyım derken ben kendımden gectım. delikafadulden ıyıkı karsıma cıktı ve ıyıkı evlenmısım askımla :asigim: cok sevıyorum cokkkkkkk sakalları.kırlı sakal vardı ozaman ve benım de bı erkekde ılk hasta oldugum seydır...

İlk gördüğümde dış görünüşü... boyu, saçları, karizmaydı yani...
Konuştuğumuzda ise bunların yanında, düzgün ve akıllı konuşması, kendine olan güveni...
Şimdi nişanlıyız, temmuz da düğün inşallah...
ŞAFAK 34

hayırlı olsun canım.bır omur boyu mutlu olursunuz ınsallah... :1hug:

bal rengi gözlerini beğendim önce..
sonra kibarlığını,inceliğini..
keşke hiç bişeyini beğenmeseydim.keşke koşarak uzaklaşsaydım..
keşkeee....

o benim kaderim yoksa eşim tipim değildi ama işte rabbim onu kaderime yazmış onun bakışları açık sözlülüğü yalan sevmemesi ilk andan beni sahiplenmesi sevgisini göstermesi güven vermesi daha saysam bitmez kızlarrr ben onu seviyorum çok seviyorum cocam tadlum kuymedlüm...

biz ilk 3 ay tlf konuşmuştuk.aynı caddeede karşıklı sokaklarda oturmamıza reğmen...sesini çok severim kocamın.
ilk onda begendiğimde kaslı vücudu olmuştu...

temiz kalbi,insanlara kiyamamasi,dürüstlügü, bide beni bunaltmadan birgun karsilik vermemi bekleyerek sevmesi =)

bakisina gülüsüne o yesil gözlerine saclarina baktimmi offff bu benim erkek arkadasimmi diodum hatta cok yakisikliidir kendisii :) bu yüzdenn az kizla kavga etmedimm bizi ayrimaya calisanlarla cok seviorumm anumm ölürümm ölürümmm:1closedeyes:

ne bileyim yaff şeytan tüyü var benim aşkımda bi türlü kızamıyorum..10 gün küs kalamıyorum..
yakışıklıda eşşek sıpasıı:mymeka::asigim::icecream:

tabiki GÖZLERıııı dünyanın en güzel gözüne sahipp yaaa oyy kurban olurumm ona benn:asigim:

ya ne yazık ki ilk geldiklerinde annem begendi neymiş agır başlıymış iyi olurmuş ama şimdibn dudaklarıyla gözlerini begeniyorum

boy pos şirinliliği bazen fazla sakin olabilmesi basketçi olması kısaca herşeyi.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…