Erkein meslei bir iliki iin nemli midir?

burjoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
42
1
86
40
Ankara
Arkadaşlar ben kararsız kaldım sizce bir ilişkiye başlarken erkeğin mesleği çok önemli bir rol oynarmı?? yani karşılaştığım insan bir müzisyen benle ilgileniyor kibar anlayışlı ama korkuyorum mesleğinden...yardımcı olursanız sevinirim...

Karşınızdaki kişinin mesleği sizin de yaşam standardınızı etkileyecektir elbette.. Ben mesela uzun yol tır şöförü biriyle birlikte olmazdım.. Ya da astronotla falan.. Birbirinize ayak uydurmak zorundasınız neticede..

ah canım..insan olsun önce insan...
adam olduktan sonra taştan da çıkarır o kişi ekmeğini merak etme sen:teselli:

maddi açıdanmı tedirginsin yoksa başka nedenlerden dolayımı canım ???

eğer maddi açıdansa benim için önemli derim wala.bi ömür paylaşacağın insann . . .
e aşkın yanında mantıkda olmalı die düşünüorumCADIARZU

Ekmek parasını cıkarsın,aksamları evınde olsun.Boyle bır meslekte degılse ben evlenmem.Esım 6bucukta evde oluyor standart.Ben de dersaneye gırmıstım 8de evde oluyordum o bıle esıme batıyordu kı ben de gıdıp bır tır soforuyle (burda maksat kucuk gormek degıl) evlenmem bırseylerı paylasmak ısterım.Eve geldıgımde ona yemek hazırlamak beklemek ısterım

Valla kızlar ne düşünürsünüz bilmiyorum ama bence erkeğin mesleği, kazancı çok önemli ablam eniştemle evleneceği zaman eniştemin bir işi yoktu yani nasıl desem hiçbir işte tutunamıyodu, birbirlerini çok sevdikleri için evlendiler, ablam her şeyin yolunda gideceğini düşünüyodu ama olmadı oturmaya raahatlığa alışan eniştem hiçbir işte düzenli olarak kalmadı türlü bahanelerle işten çıktı 5 yıllık evliliklerinde belki toplamda 2 yıl çalışmıştır evin sorumluluğnu hep ablam üstlendi tabi aile olarak biz de maddi manevi hep yardımcı olduk eniştem için iyiliğe bile geçmedyardımlarımız ama olsun biz ablam ve yeğenim için yaptık yine de ablam pek çok zaman pişmanlığını dile getiriyo, ama iki gönül bir olursa samanlık seyran olur lafı bence boş tabi sadece meslek de önemli değil ama ikisi bir arada olursa çok çok iyi olur bence opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bence önemli değil
adam olsun insan olsun sana her koşulda sahip çıkan sevgisini gösteren biri olsunda meslek önemli değil
sorumluluğunu bilen insan taşı kaynatırda yine seni aç bırakmaz

önemli tabi yaaa
ona göre ortamlara giriyolar, ona göre atak uydurması gerken insanlar olabiliyor.

bence standart işi olmayan kişilerle beraber olurken iyice tanımalı insan.
bakmalı ona ayak uydurup uyduramayacağını.
her kadın bir kez evlenmek ve mutlu olmak ister.

bencede önemli benim müzisyen olursa asla geçinemem çünkü hayranları bayan arkadaşları vs çok kıskancım ve ortamları çok değişik ayak uydurmak zor ama yinede sizin kararınız..

tabiki önemli eşlerimizin meslekleri sonuçta her şekilde bizi etkiler . bizde eşlerimizin meslekleriyle yaşamayı öğrencez. kişinin karakteri neyi kaldırabilirse onunla evlenmeli eğer müzisyenin yaşam tarzı sana uyuyorsa tamam ama ileride sorun çıkmaması için enine boyuna düşün

bu tip seyler kisilerle alakalıdır,bence mizisyen olması dert olmamalı onemli olan onun seni senin onu sewip sewmedigindir we saygıdır???

Bu bakış açısı, kendini birine yamamaya çalışan, kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar için geçerli bir varsayım olur. Muhtemelen iyi geliri aşktan öncelikli tutan biri, kendisi ya çalışmıyordur yada çok az kazanıyordur yada vasıfsız biridir. Böyle oldumuda böyle biri ancak kendi gibi, kendi gelir düzeyindeki biriyle evlenebilir, zaten bulunabildiği ortamlar ve tanışabildiği kişilerde ancak kendi gibi olacaktır. Kişi varlıklı değilse varlıklı kişilerle tanışma şansı yoktur zaten mantıken herşey ortada. Kendisine güvenen ve iyi kazanan biri karşımdakinin mesleği ne acaba bana bakabilirmi gibi düşüncelere dalmaz, çünkü zaten kendi kendine yeten biridir :1closedeyes:

erkeğin mesleği değilde,hangi meslekte olursa olsun işini bileğinin hakkıyla alın teri akıtarak yapıyormu taşı sıksa suyunu çıkaracakmı ,onda çalışma kazanma g... varmı o önemli canım..gerisi boş kaymakam olsa nee farkeder inşaatçı olsa nee farkeder...

bence de çok önemli değil arkadaşlar mesleği ama birde sizlere sormak istedim...birbirimize değer veriyoruz şimdilik iyi herşey bakalım hayırlısı artık:) hepinize tşk ediyorum yorumlarınız için:)

bence mesleği önemli arkadaşlar çünki işin verdiği psikolojik baskıyı evde uygulamaya çalıştığını düşünsenize?

Kesinlikle önemlidir tabiki..
Kariyer olarak bana denk yada benden üstün olmalıdır hatta .Ama bu benim tercihimdir tabikide .
Yanlız şuda varki
Meslek sahibi olmak çok parası olmak yada zengin olmak değildir. Bir insanın iyi yapabildiği bir meziyetinin olması ve hayatını idame ettirebilmesidir.

hıc bı zaman karsımdakı ınsan her kım olursa olsun meslegıymıs parasıymıs onemlı olmadı benım ıcın.. :umursamaz: ınsan olsun adam olsun yeterlı.. :1closedeyes: karsındakı her kım olursa olsun ıster doktor avukat muhendıs docent ya kım olursa olsun adam gıbı adam olmadıktan sonra ınsanlıktan nasıbını almadıktan sonra nekadar onemlı olur kı ne oldugunun nekadar parası oldugunun.. hıc onemlı olmadı benım ıcın kısaca.. :lepi:

bence cok önemli maddi olarakta evde bulunacagı saatler olarakta sonucta aile oluyorsun bir ömür boyu yasamak için bastan önemsiz gibi görünür ama sonra ciddi olarak rahatsız edebilir sizi bence cok iyi düşünün

br kız arkadasım
sevgılısınle yılarca cıktı evlenıcektı ama ayrıldı bu konu yuzunden
o da muzısyendı gece calısıyordu,
sonra yıllar sonra yenıden bırlestıler bu defa tamam dedı kız benım meslegım var nasılsa
adam muzısyen olsun. ewlenıyorlardı en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…