- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
Merhabalar bayanlar ,epeydir yoktum buaralarda .
Yine kafama takılan bir şey oldu aklıma sizler geldiniz.
Hadi dedim şu falımıza baktıralım , tecrübeler konuşsun faydalanıym.
Bir süredir görüştüğüm bir erkek arkadaşım var , baya da ısındım seviyorum hınzırı .
Ama evin en küçüğü ve bekar çocuğu olduğundan ablaları, annesi çok mıçmıçlar .
Sürekli bir şeyler beklenen kişi benimki , ablası evli ama alışverişine benimkiyle gitmek istiyor. Ha yanlış anlaışmasın harcadığı parada kesinlikle değilim. Ama evli bi kadın kocası dururken neden küçük kardeşiyle gitmek ister her yere ? :)
Veya akşam bu çocuk benimle çıkmışken seni özledim diye arar . :)
Veya bu çocuk her gün saat 8lere kadar çalışıyor , annesi de alışverişe onunla gitmek istiyor . Çok yoruldum ben gitmek istemiyorum dedi geçen ben de dedim ki abine pasla o götürüversin bu seferlik.
Ama anladığım kadarıyla ne abi ne anne bu işe yanaşmadı.
Bu akşam beraberdik yine güzel vakit geçirdik , mutlu olduk vs
Annesi evde yarın benimlesin benim de hakkım falan demiş.
Eh yani ok da , ufukta evlilik var konuşmaya başladı bana karşı.
Sevgiliyken sıkıntı değil ama evlenince kocama bağımlı abla, anne ne derece sempatik gelir bilemiyorum.
Bir akıl verin nasıl yaklaşmalıyım ben bu durumda ? Kıskanç da bir yapım vardır evlilikten önce boşanmayı görür gibiyim.
Yine kafama takılan bir şey oldu aklıma sizler geldiniz.
Hadi dedim şu falımıza baktıralım , tecrübeler konuşsun faydalanıym.
Bir süredir görüştüğüm bir erkek arkadaşım var , baya da ısındım seviyorum hınzırı .
Ama evin en küçüğü ve bekar çocuğu olduğundan ablaları, annesi çok mıçmıçlar .
Sürekli bir şeyler beklenen kişi benimki , ablası evli ama alışverişine benimkiyle gitmek istiyor. Ha yanlış anlaışmasın harcadığı parada kesinlikle değilim. Ama evli bi kadın kocası dururken neden küçük kardeşiyle gitmek ister her yere ? :)
Veya akşam bu çocuk benimle çıkmışken seni özledim diye arar . :)
Veya bu çocuk her gün saat 8lere kadar çalışıyor , annesi de alışverişe onunla gitmek istiyor . Çok yoruldum ben gitmek istemiyorum dedi geçen ben de dedim ki abine pasla o götürüversin bu seferlik.
Ama anladığım kadarıyla ne abi ne anne bu işe yanaşmadı.
Bu akşam beraberdik yine güzel vakit geçirdik , mutlu olduk vs
Annesi evde yarın benimlesin benim de hakkım falan demiş.
Eh yani ok da , ufukta evlilik var konuşmaya başladı bana karşı.
Sevgiliyken sıkıntı değil ama evlenince kocama bağımlı abla, anne ne derece sempatik gelir bilemiyorum.
Bir akıl verin nasıl yaklaşmalıyım ben bu durumda ? Kıskanç da bir yapım vardır evlilikten önce boşanmayı görür gibiyim.