Erkek arkadama sylemelimiyim?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
bugun facebookda bir mesaj geldi mesajda ta lise yıllarından beni seven birinin mesajı....sana olan sevgimin 4. yılını karsılıksız olarak doldurmus bulunmaktayım kimseyi senin kadar sevmedim askerde bile seni dusundum aklımdan cıkmıyorsun gibi seyler yazmıs ki ben bu cocugu bile suan hatırlamakta zorlandım lisede bulundugum semten tasındıgımı nerde oturdugumuda biliyor facebookda dahi beni nasıl buldu bilmiyorum soyadımı bile degiştirmiştim takıntılı bir insan olmasından korktum fisfisfis simdi ben bunu erkek arkadasıma anlatsammı

anlatmalisin bence..
anlatman gerektigi icin degil paylasmak ve korktugun icin..

bu kadar korkmana gerek yok bence eğer ilgilenmiyorsan bir beraberliğin olduğunu ilgilenmediğini güzel bir dille anlat eğer hala sana mail atıyorsa o zaman çaresine bakarsın sevgiline anlatırsın şimdi daha ortada bişey yok bence senin sevgilin 0olduğunu bilmeden sana açılmak istemiş sadece

Son düzenleme:
bilmem belkide oyle ama ben direk engelledim mesaj falanda yazmak istemedim neyse baska yerden cıkmadıgı muddetce soylemem bende

sevgilin yeerine ailene anlatsan madem seni kokutuyor bu adam . hem ailen sevgilin daha sağduyulu yaklaşır olaya

sevgilin yeerine ailene anlatsan madem seni kokutuyor bu adam . hem ailen sevgilin daha sağduyulu yaklaşır olaya

korkutması bana bi zarar vermsinden cok ilişkimi bozması boyle insanlar cok var olmayan seyleri var gosterip ara bozan bi kac defa cevremde tanık oldum ondan tedirginim

Saklanacak birşey değilki.
Söyle gitsin.
Yok facebook kötü biryer olabiliyor çoğu zaman..Yada sevgililer ve eşler için huzursuzluk kaynağı olabiliyor.
4 senedir seni karşılıksız sevmiş, ve sonunda seninle irtibata geçmek istemiş.
ılerde daha fazlasını yapabilir diye düşünüyorum.
Ve sevgilin sonradan duyarsa bence iyi olmaz.
Zaten dediğim gibi saklanacak birşey değil.

Ne oluyorsa şu feysbukta oluyor zaten Dikkatli olmak lazım

nereye tasındıgımızı bile biliyor kimden ogrenmiş anlamadım zaten suan erkek arkadasım askerde bi hafta sonra gelicek ancak ozaman soyleyebilirim ozaman kadar cıkmaz ins

Anlattığın kadarıyla takıntılı bir insan sanırsam..lmaz:
Bence anlat,sonradan duyarsa çok daha kötü olabilir..

korkutması bana bi zarar vermsinden cok ilişkimi bozması boyle insanlar cok var olmayan seyleri var gosterip ara bozan bi kac defa cevremde tanık oldum ondan tedirginim

Anladım ancak burdada sevgilinin sana olan güveni önemli canım ya. Allah korusun böyle bir şey söz konusu dahi olsa sevgilin senin sözüne mi onun sözüne mi inanacak.

diğer taraftan hala ailene söylemelisin diye düşünüyorum . bundan bir kaç sene evel bir haber çıkmıştı bilmem hatırlayanınız var mı? bir kızı yine böyle yıllarca seven kişi kızın kaçmasına izini kaybettirmesine rağmen facebook aracılığıyla bulup oturduğu apartmanın asansöründe öldürmüştü ya benim olacaksın ya da hiç kimsenin diyerek. Allah esirgesin arkadaşım insanların ne kadar sağlıklı olduğunu malesef bilemiyoruz. Artık insanlar korkutuyor beni

işte boyle psikopat tipler cok allah vermesin
dedigim gibi 1 hafta sonra yanımda olucak ozaman anlatabilirim ozaman

Moon, söyleme .. 4 yıldan beridir sana yaklaşmamış bır ınsanın buz amandan sonra sana zarar verecegını düşünmüyorum . Yalnızca aılene söyleyebılırsin böyle bırının varlıgını ..Ortak arkadaslarınıza bak listesinde tanıdıgın vs varmı onlardan da karakterı hakkında bılgı alabılırsın ..Lise aşkı belkı o an senı bulunca içinden sana o mesajı atmak gelmiş ve kendını tutamamıstır .. zarar vermek ıstıyor olsaydı zaten 4 yılda bı çok kez karsına cıkar ve senle arkadas olmak için bı çok hamlede yapardı ..

işte boyle psikopat tipler cok allah vermesin
dedigim gibi 1 hafta sonra yanımda olucak ozaman anlatabilirim ozaman

canım boş yere günahını alma adamın şimdi sadece sana açılmış belki olumsuz cevap yazsan bir daha mesaj bile yazmayacak

canım bence ailene anlat en azından annene
erkek arkadaşına değil ona anlatırsan çoçuğu bulmaya çalışacak belki çoçuk sadece platonik olarak aşık sana zarar verecek bi tip değil bu şelikse olay büyüyecek
ama belkide allah korusun etraf piskopat kaynıyor buda piskopat ise erkek arkadaşın yine seni nekadar koruyabilirki ailenin devreye girmesi gerekir
sonuç olarakailenin haberi olsun dikkatli ol ama korkma sakın

ben sevgilime bu gibi durumları hep anlatıyorum.
kendim halledemeyeceğimden ya da söylemek zorunda olduğumdan değil.
sanırım çok yeşilçam filmi izledim.
bu gbi durumları anlatmazlar sonra olay anlatmayanın üstüne kalır ya korkmuş olabilirim.:çok üzgünüm:

hem aynı şey onun başına gelse bna anlatmasını isterim.anlatıyor da zaten :asigim:
o zaman bn de anlatmalıyım diye düşünüyorum.

korkma bence bısey yapıcak olsa face den msj atmayı seçmezdı bence

boşa anlatıpta huzurusuzluga ne gerek var ki?

korkmayın dedinizde.. dun benim adıma acılmıs ve resmimim oldugu bi hesap dan eklenmişim .. kimsin dedim ne yapmaya calısıyorsan vazgec dedim vazgecicem merak etme yazmıs... hesabımı sil yazdım...senden vazgecmek kolay degil sildim hesabını falan filan yazmıs eminim bu gene bela oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…