erkek arkadaş - Öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz.. ama bi gun ayrilirsa bunu kaaldiramam
Cok tesekkur ederim . <3

sole dusun o deılde belkı sen ıstıceksın ayrılmayı.fıkırelrın gorusun degısecek.tersıde olabılır evlenırsın mutlu olursun ama hersey zamanında guzel.ılklerını bu denlı erken yasama.zamanı geldıgınde o ılkı elbet yasayacaksın ve ozaman daha anlamlı olacak.burda sneın dusunmen gereken seyler bunalr deıl once okulun derslerın egıtımın ayakta durabılen guclu bı kadın olmak.

Yok ben asla ayrilmam .. peki tesekkur ederim

Diger konuda uvey annen babana seni bir erkekle gordugunu ama bunun yalan oldugunu babanin sana inanmadigini yazmistin ?

Belki de 2 senedir birlikte oldugun erkek arkadasinla gormustur ?

Diger konuda uvey annen babana seni bir erkekle gordugunu ama bunun yalan oldugunu babanin sana inanmadigini yazmistin ?

Belki de 2 senedir birlikte oldugun erkek arkadasinla gormustur ?

Hayir beni kimseyle görmedi , bir kac zamandir onunla bulusmuyoruz bile .

günah canım ama içinden geliyorsa öp millet senin yasına kadar 10 kisiden fazlasıyla cıkıyo neler var cevrede sevdiğinden eminsen ve öptüğünne pisman olmaycaksan olabilir ama ileriye gitme lütfen :)

günah canım ama içinden geliyorsa öp millet senin yasına kadar 10 kisiden fazlasıyla cıkıyo neler var cevrede sevdiğinden eminsen ve öptüğünne pisman olmaycaksan olabilir ama ileriye gitme lütfen :)

Suan pisman olmam ama ilerimi bilmiyorum (.. tesekkur ederim

Bu site ateist degildir keza yoneticiler de. Dini yorum istenmemesinin nedeni, uyeler arasinda tartisma cikacak olmasindandir. O nedenle forumda dini yorumlar yapilmamasi yonunde karar alinmistir.

....................................................................

Oteki konunda kacmak istedigini ve uvey annenle mutlu olmadigini yazmissin. Annen icin basin sagolsun. 16 yasinda bir genc kizin annesini kaybetmesi cok aci. Allah gani gani rahmet eylesin, nur icinde yatsin.

Suan boslukta oldugun icin dusunecegin son sey, erkek arkadasinla opusmek olsun. Anlastigin bir akrabanin yanina mi gidersin, sosyal hizmetlere mi gidersin bilmiyorum ama kacmayi sakin ama sakin dusunme kucuk kiz. Sevmedigin babanin evi bile daha guvenlidir.

Peki ... tesekkur ederim ...

Bir arkadaş demişki eşya mı bu temiz kalsın''Temiz kalmak için eşya olmak gerekmez,öyle her içimezden geleni yapamayız,toplum kuralları ne için varsa din kuralları da onun için var,insanın iyiliği için,hayvan gibi olmasınlar diye.,bunun için de günah denen kavramlar var.Hırsızlık yapmış birine temiz kalmış diyebilirmiyiz?Hırsızlık nasıl günahsa evli olmayan iki karşı cinsin öpüşmesi de günah.Sadece kadına değil,erkeğe de aynı oranda günah,bakmayın toplumun erkeği kayırdığına..16 yaşındaki bir kızın ise öpüşmek için hiçbir hafifletici sebebi yok,hayata yeni başlamış.''16 yaşındaki ergen kıza şehvetinizin peşinden gidin''diyenleri anlamıyorum.Bu kız yetişkin bir kız olana kadar kaç kez fikir değiştirecek ve belki nelere pişman olacak.Şuan karakteri oturmuş olmayan birine geri dönüşü olmayan şeyler tavsiye etmek ne kadar doğru?Öpüşürse ilerde büyük ihitmal pişman olacak.Öpüşmezse bahse girerim pişman olmayacak.Vay ben 16 yaşında neden öpüşmedim demeyecek,önünde Allah nasib ederse uzun yıllar var.Yetişkinlik çağları var,Allah nasib ederse yaşamak.Ergenlikten çıkıp yetişkin bir kadın olduğunda,karakterini bulacaktır.Bu kişiyle belki olacak,büyük ihtimal de olmayacaktır.

Gelmiş sormuş,sormaya dabilirdi.İçinden geldiği gibi de davranabilirdi.Öğrenmek istemiş.Konunun cevabı budur.

Küçüğüm ,kendini bu yaşlarda tutması kolay olur.Sen kendini ilk önce bir tut.Daha sonra yetişkinliğinde tutmamaya yüzün olsun..

cok dogru soylemıssın arkadasım bızı hayvanlardaan ve esyalardan ayıran en onemlı ozellıgımız kurallarımızın olması deılmı zaten.esyamı bu temız kalsın demek cok sacma esya kırlenır yıkarsın temızlenır ama ınsan oyle deıl hata yaptıgında suyla paklanmıyor omur boyu vıcdanına hukmedıyor.esyalar duygusu olmayan varlıklardır ınsanalrınsa duyguları vardır pısmanlık vıcdan gıbı ogelerı vardır.öp ne olacakkı dıyen zıhnıyet emınımkı kendı kızına bunu demeyecektır

16 yaşındaki kızımız konuyu açarken içerikte dini yönünü sormuş mu? Sorsaydı bile dini konu ve yorumlar yasaktır...

Moderatörün yorumudur.Görenler görmeyenlere göstersin,bi zahmet.

Konuya gelince;
Yaş itibariyle de yaşadıkların itibariyle de hata yapmaya çok açık bi durumdasın.Arkadaşlığını şu anki şekliyle devam ettir.Seven insan sevdiğinden usanmaz merak etme.

Son düzenleme:

demek ıstedıgınız pek anlasılmadı.

Bu site ateist degildir keza yoneticiler de. Dini yorum istenmemesinin nedeni, uyeler arasinda tartisma cikacak olmasindandir. O nedenle forumda dini yorumlar yapilmamasi yonunde karar alinmistir.

Peki haklı olabilirsiniz diyecek olsam , siyaset diye bir bölüm neden var, siyaset kadar çirkin, yalan, kötü birşey olmamasına rağmen bunca görüş farklılığı varken ve sürekli tartışmalar çıkabiliyorken?..

Bu çifte standarttan dolayı açıkcası site yöneticileri kınıyorum...

Tum yorumlar icin tesekkur ederim . . .
Bunun yapmamin cok buyuk bir hata olcagini anladim . . Annemin orda canini yakmak istemem..

Siyaset yapmakta yasak arkadasim. Turkiye gundemi ile ilgili siyasi konularin tartisildigi tek bir alan var, o da "Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı" alani. Orada da banlanan bir cok arkadasimiz oldu. Mune ve Kazen bazi konulara sahip cikmak icin ayri bir caba gosterdi. Bazi konular bir kac defa kapatilip uyelerden gelen yogun istek uzerine tekrar acildi.

Benim takildigim siteye ateist demen oldu cunku ben Mune'nin ateist biri olmadigini ve dinine bagli biri oldugunu biliyorum. O yuzden cevap verme geregi duydum.

Kinamani gerektirecek bir olay yok aslinda. Kimseye ayri, ozel bir muamele yapilmiyor sonucta.

Son düzenleme:
- başkaları yapıyor diye yapmayı düşünmüyorsan
- erkek arkadaşını kaybetmemek, onu elinde tutmak, sırf onu memnun etmek için yapmıyorsan
- karşındakini seviyorsan
- kendini bazı şeyler için hazır hissediyorsan

bir sakıncası yok gibi görünüyor. öpücükten kastın da masumane bir öpücükse ne gibi bir sorun olabilir? ama tabii ki 16 yaş bazı şeyler için çok erken olabilir. her şeyin dozu ve senin hislerin önemli. herkes bir kıstas olmasın bu hareketin için. başkaları yapmıyor olsa yapmak ister misin? erkek arkadaşın bahsini ediyor da sen mi zorda hissediyorsun vs. bu gibi şeyleri iyice tartıp içinden geçenlere göre hareket edebilirsin diye düşünüyorum. bu konuya genelde çok açık bakan biri olsam da 16 yaşın getirdiği bir toyluk ve hazır olmama durumu olabileceğini düşünüyorum. kendini zorlama, fiziksel olarak ve duygusal olarak en hazır olduğun ve içinden gelen anı bulacağından eminim.

Peki.. tesekkur ederim

Benim yaşımda erkek arkadasi öpmek günah mı daha dogrusu yanlis bi davranis mi ? 16 yaşındayım?? Lutfen boyle birsey soruyorum diye yargılamayın bunu sorabilcegim cevrem de bir insan yok

tatlım daha çok küçüksün ama bunun için ben ilk öpüştüğümde 21 yaşındaydım ve hiç bir zaman daha ileri gitmesine izin vermedim buna rağmen o anlar aklıma geldikçe sanki eşimi aldatmışım gibi kendimi o kadar kötü hissediyorum o kadar pişman oluyorum ki sana anlatamam günah mı diye sormuşsun değil öpmek elini bile tutman günah evet ama onu bi kenara koy, ilerde yaşayacağın pişmanlık çok daha üzecektir seni emin ol çünkü daha 16 yaşındasın şuan belki ondan başkasını gözün görmüyor olabilir asla ayrılamam ondan başkasını asla sevemem gibi şeyler de söylüyor olabilirsin ama yanıldığından emin ol. hayat insana öyle oyunlar oynuyor ki sen bile neye uğradığını anlayamıyorsun. hiç kimse vazgeçilmez değil bunu yapmadığın için senden soğursa ayrılırsa hiç üzülme hiçbir acı sonsuza dek sürmez bir başkası er ya da geç onun yerini fazlasıyla dolduracaktır güven bana

Peki tsekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…