erkek arkadaş - Öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki günah .
20 yaşındayım 5.5 yıllık bir ilişkim var öpmenin ilerisine asla gitmedik eğer sende güveniyorsan ufak bir öpücükten zarar gelmez :)

Bence daha erken öptürme.Çünkü bugün öpmek isteyen yarın daha çoğunu isteme ihtimali var.Seven insan öpmese bile sever

Herkes demiş ki 'öperse ilerisini de ister'
Ben diyorum ki öpersen ilerisini de istersin, sanki sadece erkekler istiyor, biz taştanız :)
kendine mukayet ol :)
Bence herşeyin zamanı var, ve senin yaşın bunlar için erken...

Yok ben istemem... peki tesekkur ederim

Tabi ki günah ve daha erkeeeen... Sen onun için şuan ulaşılmaz birisin bırak öyle kalsın zamanı gelince bir şeyler yaşarsınız.Kendine dikkat et canım :)

Canim bu senin dine bakisinla alakali. Dini boyutunu soruyorsan kimse gunah değil diyemez nikah olmadan bir erkeği opmen uygun değil dini yasamaya gayret ediyorsan yapma derim ayrıca dinde yasak olan seyler bizim mutlulugumz icindir babam duysa gebertir demissin dusnsene babani uzecek biseyler yapicaksin sonra eve gidip onun yzune bakacaksin. Ayrica erkek arkadasn ileride baba oldugundakendi kizinin bunu yapmasindan hoslanir mi ki baskasina yapmak istiyor biraz empati kuralim yarin bigun ayrildiginizda icine oturmaz mi hem hangi erkek sadece opmekle kalir izin verirsen devaminin gelme olsaligida yuksek

günahını sevabını bilemem burda kimse de bu konunun yetkili merci değil

ama seni kardeşim olsan diye düşünerek cevap veriyorum ve sana öp diyenlere hayretle bakıyorum

daha cok küçüksün hatta cocuk sayılırsın, ben asla bu yasta cinsel iliişkilerin(boyutu ne olursa olsun) yasanması taraftarı değilim
sen daha yetişkin bile değilsin
elele tutmak da öpmekte sarılmakta senin yasında biri için cok erken
bu yaslar derslerini düşüneceğin senelerin olmalı gerisi sana sadece hata olarak geri dönecektir

nikahın altında olmadığın erkeği öpmek günah..

Peki tesekkur ederim ....

Güzelim hakediyor diye düşünme,o seninle öpüşmek için yapmadı ya bunu.Yaptıysa da haketmemiştir.Yaşın çok genç oNL evleneceğin bile belli değil.Neler değişir sen yetişene kadar.Her erkek arkadaşını böyle öpersen,ilk olma senin için bir hayal olur.Bence bu yaşta daha öpme olayına girme.Alışkanlık olur.Üstelik dini açıdan haramdır.Bu yaşta bari yapma,daha 16 sın 30 unda evlensen kaç erkeği kaç kere öpmüş olacaksın ,bunları da düşün..Sadece sevdiğin olarak kalsın,dokunma işlerine şimdiden girme..Benim önerim budur...yaşın daha 16...

Öpebilirsin tabii ki canım. Ne var bunda, sevmek sevilmek güzel şey.

Not: Masum bir öpücükten ileriye gitmesin ama canım. Yaşınız daha çok küçük. Erkek arkadaşınla vakit geçir, gez, eğlen ama derslerini asla ihmal etme. En önemli şeyler bu yaşta derstir. Sen kendini bil, doğruyu, yanlışı bil, bunlar çok önemli.

Son düzenleme:
Kafam daha da cok karisti ... bir yariniz op bir yariniz opme.. bide gunahi var tesekkur ederim

Aklın karııştı yarı yarıya olunca.Karışmasın.Sana yaşını düşünmeden öp diyenleri gerçekten anlamıyorum.Kardeşleri kızları olsa da böyle düşünecekler demek.Bir arkadaş demiş ''senin yaşın böyle şehvetli şeyler için''daha çok erken.Öpüşmek=şehvet=cinselliğin başı.Bu yaşlarda daha masum kalınabilecek yaşlar.erkek arkadaşın da 18 .Onun için de masum yaşlar..Sevdiğin olarak kalsın,öpüştüğün olarak değil..Ondan ayrıla da bilirsin.Ayrılmasan bile erken.Usanır ''diye ergen düşüncelere girme.Usanırsa bundan çok adice hareket etmiş olur.Hem onu denemiş olursun,efendiliğini ,iyiliğini asıl öyle ölçmüş olursun.Ulaşılmaz olmak herzaman daha iyidir.Elde edememenin tazeliği daha güzeldir.Erkeklerde elde etti mi soğuma gibi şeyler olabiliyor,sen bunu daha bilmiyorsun...Üstelik başladı mı alışma denen birşey var...Şimdiden hiç alışma..Erkek arkadaşın da alışmasın..Bunun için ayrılıyorsa da ayrılsın..Ne olduğunu anlamış olursun,işte sana 30 yaşını aşmış yetişkin düşünceleri..Ergen düşüncelerle ''usanır ''deme..Haketti''deme..Haketme meselesi değil sadece..Üstelik H
hakettiğini bilemezsin,hemen güvenme..Herkes hatta çoğu kişi ilk çıktığıyla evlenmiyor..İşte sana her haliyle anlatıyorum..Sana öp diyenler senin yaşını farketmediler sanırım..
Ne olur kendini koru...Sevdiğin olarak kalsın,cinsel boyuta girme..Abla tavsiyesi..

haklisiniz sanirim ... cok cok cok tesekkur ederim .. onu kaybetmekden cok korkuyorum hayatim tamamen ona bagli ama beni sirf cinsellik vs. icin sevmesini de istemiyorum ..

Bence senin yasin ve konumun acisindan yanlis! Daha lise ogrencisi olmalısın. Ben lisede ogretmenim ve seni gözümde canlandirabiliyorum. Universiteye gidersin, meslegini ele alacak duruma gelirsin, ciddi bir iliskin olur ancak oyle. Su an sen anne- babanin himayesinde bir cocuksun.

haklisiniz tesekkur ederim // ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…