EvetAnlamadım tam olarak size mi saçına bak tırnaklarına bak ne biçim dedi?
Kadın veya erkek fark etmez temiz ve bakımlı olmalıyız. Ama bunun uyarısını yapmak kimsenin haddine değildir. Kişi kendine bakımlı olmalıdır. Hele ki alaycı ve aşağılayıcı bir üslupla uyarmak tam bir cinnet sebebi. Aynen iade ederdim o lafları kendinize.Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Sen kendini ne sanıyorsun diyemediniz mi? Sevgilim beni her anlamda beğenmeli, sizi aşağılayan adamla ilişkinizi derhal bitirin yoksa bu adam sizin özgüveninizi bitirir.
Canım eğer godzilla gibi gezmiyorsan, düzenli duş alıp ağdanı manikür pedikürünü halleden biriysen kimsenin sana böyle şeyler söylemeye hakkı yok. Özgüvenini yerle bir edeceğine gitsin başkasını bulsun. Bak mesela benim böyle bir arkadaşım var, bacağını almaz, upuzun kıllarıyla etek giyer. Manikür falan hak getire. Bazen 1 ay duş almadığı oluyor. Onu seven de öyle seviyor (yani neredeyse hiçkimse ama konumuz bu değil). Eğer böyle biri değilsen ve sana bu lafları ediyorsa ortada zorba bir erkek var demektir. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Bence erkek arkadaşınız artık eski erkek arkadaşınız olsun çünkü çok kırıcı söyledikleri. Ne demek saçına bak tırnaklarına bak. Kendisi ortalamanın üzerinde çok iyi bi tip mi kendini çok fazla mı beğeniyor, ya da kendisi de bakımlı mi ?Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Hayır bunu isteyen bırı degılSen kendini ne sanıyorsun diyemediniz mi? Sevgilim beni her anlamda beğenmeli, sizi aşağılayan adamla ilişkinizi derhal bitirin yoksa bu adam sizin özgüveninizi bitirir.
Sanırım bu adam başka birini bulmuş bakımlı, serbest yaşayan biri ve sizi kıyaslıyor.
Özel değilse sormak istediğim bişey var aranızda cinsellik var mı? Sizi beğenmeyen adam size aşık değildir ve sadece cinsellik için sizle birlikte oluyor olabilir
Aslında kısısel bakımımı yapan kıyafetime dıkkat eden bırıyım yanı soyledıgı kadar bakımsız degılımCanım eğer godzilla gibi gezmiyorsan, düzenli duş alıp ağdanı manikür pedikürünü halleden biriysen kimsenin sana böyle şeyler söylemeye hakkı yok. Özgüvenini yerle bir edeceğine gitsin başkasını bulsun. Bak mesela benim böyle bir arkadaşım var, bacağını almaz, upuzun kıllarıyla etek giyer. Manikür falan hak getire. Bazen 1 ay duş almadığı oluyor. Onu seven de öyle seviyor (yani neredeyse hiçkimse ama konumuz bu değil). Eğer böyle biri değilsen ve sana bu lafları ediyorsa ortada zorba bir erkek var demektir. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.
hiç uzatmadan çıkarın hayatınızdan. zamanla bütün özgüveninizi emip size kendinizi eksik hissettirecekErkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?