Erkek arkadas

Aslında kısısel bakımımı yapan kıyafetime dıkkat eden bırıyım yanı soyledıgı kadar bakımsız degılım
Temiz kokup temiz giyiniyorsan sorun yok geri kalan her şey opsiyonel. Yani seni böyle sevdiyse yargılamaya da hakkı yok. Her daim fönlü ve makyajlı gezen, jel tırnaklı, kombinini geceden hazırlayan, topuklusunu giyip şıkır şıkır dolaşan kadınlara ben de bayılıyorum mesela ama onlardan biri değilim. Eşim de beni böyle sevdi, bu saatten sonra başka biri olmamı istese rahatsız olurdum.

Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Erkek arkadaş değil oksijen israfı, yaslanacak yer arıyor, bu sözlerisöylüyor size siz de hala erkek arkadaşım diyorsunuz ve ilişkiye devam ediyorsunuz…

Ay lütfen şaka olsun ya nasıl böyle şeyleri hazmedebilirsiniz? Valla omuzlarınızdan tutup sarsmak istiyorum kendinize gelin diye. Allah aşkına bu kadar leş birini çekmeyin ayrılın. Hadsiz ayıya bak bir kere seven insan asla böyle konuşmaz, eee sizi sevmeyenle işiniz ne? Demek ki sizden başkası ona bakmıyor, baksa emin ol yanınızda 1 dk kalmazdı. Çocuk değilsiniz bunları sizin de görmeniz lazım. Aynı şeyi ona yapın yerden yere vurun, vücudundan kılından her şeyinden, bakalım ne hissedecek saygısız.
Uzun lafın kısası yamuk şeyine Adriana Lima arayan adamla işiniz olmasın, yerin dibine sokup tekmeyi koyun.

Şimdi kaçıp kurtulmazsanız ileride sizi aldatıp, senin yüzünden yaptım, sen şöyle olsaydın yapmazdım, sen böyle yapsaydın olmazdı diye suçu da sizin üzerinize yükler. Siz de kafayı yediğinizle kalırsınız.

Evli olsanız bir nebze, çocuk var deriz, ekonomik durumu yok ayrılamıyor deriz, sen de biraz kendine bak deriz, konuşturma tık ağzına deriz. Ama evli de değilsiniz ki neden bu kadar aşağılanmaya rağmen bu kadar bağlılık.

Sizde bir kusur var da tek şansınız bu adam mı. Hayatınızda olmayınca eksik mi kalacaksınız. Böyle hanzoları kendinize de hayatınıza da yük etmeyin.

Son düzenleme:
vur dötünedötüne gitsin kimse saçlarıma ve tırmnaklarıma laf edemez gerçekten bakımsızsa bile bunu sölemenin bir yolu vardır hemen dışardakiler bakarım demek akıl tutulması .
haaaaa beğenmiyorsa yallaahhh dışarda bakımlı kaşarda çok onlara denk gelir inş

Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Kuaför parani versin öyleyse evlendin dusunsene cocuk olacak birbirine turlu hastalık o zaman neler der ben de bakimi cok severim ama bazen yataktan kalkasım gelmez

Ayril gitsin. Seni degersiz hissettiren birini hayatina alma varsa da cikart

Sürekli derken? Yani hasta olsanız, yorgun olsanız, canınız istemese direk olarak alternatifinizi aramaya hak mı kazanıyor? Tırnağınız kırılsa aldatılabilirsiniz o zaman bu durumda. Böyle gerçek dışı beklentilerle sizi kusurlu göstererek insanların yapmaya çalıştığı tek şey duruşunuzu zedeleyerek sizi kendine bağımlı hale getirmeye çalışmak olur. Tuzağına düşmeyin ve böyle toksik insanlardan uzak durun lütfen. Ve lütfen ama lütfen çok aklı varmış gibi size akıl veren insanların yaptıkları acaba normal mi diyecek kadar özgüvensiz olmayın
Haklısınız

Normal değil sizin normal mi diye sormanız da normal değil. Kendisi yapıyor muymuş onca bakımı sadece kadına mı aitmiş? Bunu söylemeninde bir adabı vardır. Annenize kadar laf ettiğine göre rahat batıyor kendisine. Aldatma ihtimali ise çok yüksek sürekli başka kadınlar için daha iyi var dışarıda demesindende anlaşılıyor zaten. Kaç kurtar kendini. Umarım ilerde '' aldatıldım sizce abartıyor muyum bu normal mi?'' diye gelmezsiniz.

Kadın dediğin şöyle bakımlı olur böyle olur diyen adama karşı ne yapmamız lazım hemen anlatıyorum: Kıbleye dönüp ellerimizi rabbimize açıyoruz ve “Rabbim bu adamın beyinsiz bi gerizekalı ve tam anlamıyla vakit kaybı olduğunu bana gösterdiğin için şükürler olsun” diyoruz, elimizi yüzümüze sürüyoruz sonra da ortadan kayboluyoruz.

Deneyin, pişman olmayacaksınız.

Eminim bunları diyende kıllının tekidir. Valla böylesiyle bir ömür yaşanmaz yol yakınken, yol verin kendisine 🙄

Back
X