• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadas

Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı süreklı burnunu ne zaman yaptıracaksın artık herkes estetiklı insanlar artık dıs gorunıse bakıyor gıbı..sozde kendım ıcın yapmalıymısım ama bunları.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Burnunu yaptırmak isteyen ve tüt sorunu olan arkadaşım öyle biriyle tanıştı ki yüzü gözü parladı estetikten vazgeçti. Oğlan vazgeçirmiş sen olduğun gibi güzelsin diye, tüy alımını azalttı ki bunun temizlikle alakası yok bakımla da… ama dediğim gibi özgüveni bakışları değişti kız güzelleşti hem de makyajı vs. kesmiş haliyle. Çünkü sevildi ve olduğu gibi sevildi. Çevremde de çok şükür gördüğüm birliktelikler bu şekilde hep, sevildiğimiz ilişkilere giriyoruz parlıyoruz 🙏🏻 Bu adamın toksik halini görün

Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı süreklı burnunu ne zaman yaptıracaksın artık herkes estetiklı insanlar artık dıs gorunıse bakıyor gıbı..sozde kendım ıcın yapmalıymısım ama bunları.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..
Kaç yaşındasınız ve gerçekten bakımsız mısınız ?

Kaç yaşındasınız ve gerçekten bakımsız mısınız ?
32 yasındayım kıyafetıme dıkkat ederım kısısel temızlıgıme dıkkat ederım sadece her zaman fonlu makyajlı gezmem tırnaklarım evet guzel sayılmaz sacımı da bazen topuz yaparım bazen dagınık olur.. Ama bunları soyleme hakkına sahip mı oluyor boyle olunca

32 yasındayım kıyafetıme dıkkat ederım kısısel temızlıgıme dıkkat ederım sadece her zaman fonlu makyajlı gezmem tırnaklarım evet guzel sayılmaz sacımı da bazen topuz yaparım bazen dagınık olur.. Ama bunları soyleme hakkına sahip mı oluyor boyle olunca
Sana başkasını bul diyoruz hala neler yazıyorsun.kusura bakma da siz birkaç yildir birlikteydiniz galiba.belli bir yasa da gelmişsiniz neden evlenmiyorsunuz?madem evlenmiyorsunuz sebep anal ilişkiye zorlaması ve kardeşinizden hoşlandığını düşünmeniz değilse nedir?

Eski bir flörtüm vardı. Recep İvedik'e benziyordu ama ben hoşlandığımdan gözüme güzel görünüyordu. O da bana derdi. Zayıfla, spor yap. Kendi de göbekli, tüylüydü hahahah.

Sizi beğenmiyor sorun burada
O zaman niye sizle birlikte ?
Bence ayrılın

Hayır olmuyor bakım makyaj ve bakımlı tırnak değildir bence ben dış görünüşe fazlasıyla önem veren biriyim ama bir başkası vermeyebilir temiz olduğu sürece sorun yok ama konudan şunu anladım ilk başta hani gerçekten bakımsız kirli tırnaklar temiz olmayan bir insan , gerçekten böyle biri değilseniz bu adama yol verin bence

Bu adamdan niye ayrılmıyor sunuz bağımlımısınız bu dengesiz tipe. Yok mu hiç etrafınızda aklı başında erkek. Tek erkek bu kalmış gibi davranmayın. Hayat sizin kendinize değer verin

Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı süreklı burnunu ne zaman yaptıracaksın artık herkes estetiklı insanlar artık dıs gorunıse bakıyor gıbı..sozde kendım ıcın yapmalıymısım ama bunları.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..sunuda ekleyeyim erkek arkadasım kendıne bakan bırısı sac ektırecek ve kılo vermeye calısıyor.. Ek olarak ben defalarca ayrılmak ıstedım her seferinde bana ulastı madem begenmıyosun nıye ayrılmıyorsun bıtırelım diyorum ona da yanasmıyor bırakmıyor da
Sizin kadar kimse yüz vermez adam sizi istedigi gibi eleştirip baskı uyguluyor böyle saf nereden bulacak ondan terk etmiyor şuna bak burnunu yaptır diyor bide kusura bakamayın ama adam tam camış neyi düşünüyorsunuz ayrılın ve dönmeyin

Onunla olmak için hiçbir zorunluluğun yok. Ayrılacaksın bitecek, bulsun kendi gibi birini. Alt tarafı sevgili yahu sizi üzen kıran bir adamla niye sürdürüyorsunuz ilişkinizi

Erkek arkadasım sureklı ben bakımlı kadın istiyorum kadın sureklı bakımlı olacak dısarda hep daha ıyısı var demesı normal mı? Bunun uzerıne bende demek kı bakımlı olmasam o kadınlarla aldatacaksn dedım ne alaka sacına bak mesela ne bıcım tırnaklarına bak bakımsız demesı süreklı burnunu ne zaman yaptıracaksın artık herkes estetiklı insanlar artık dıs gorunıse bakıyor gıbı..sozde kendım ıcın yapmalıymısım ama bunları.. Ikıncı bır sorumda saat eve saat 9 bucuk 10 gıbı giriyorum annem sureklı arıyor gel diye bunuda laf ettı. Kac yasında kadınsın senın bu anneyle ısın zor evlensek sureklı evlılıgın ıcınde olur annen gıbı laflar etti.. Sorun onda mı bende mı sızce.. Kusura bakmayın sinirden biraz karısık yazmıs olabilirim..sunuda ekleyeyim erkek arkadasım kendıne bakan bırısı sac ektırecek ve kılo vermeye calısıyor.. Ek olarak ben defalarca ayrılmak ıstedım her seferinde bana ulastı madem begenmıyosun nıye ayrılmıyorsun bıtırelım diyorum ona da yanasmıyor bırakmıyor da
Kusura bakmasın da önce o kilosunun versin keltos. Sen kendine hiç laf söyletme hatta sende onu eleştir biz kadınlar sevince bunları yapamıyoruz ama onlar yapıyorsa sende yap

Bende bunu cozemıyorm bırakmıyorda
siz kimsiniz ki o sizi bırakana kadar onu bırakasınız? bakımsız, dağınık saçlı, manikürsüz pedikürsüz kezbanın tekisiniz, dışarıda süt gibi kızlar dururken zar zor bulduğunuz alelade bir erkeği nasıl bırakabilirsiniz? size ancak terk edilmek yakışır. - artık sizin beyninize işlenen düşünce bu, buna mı layıksınız gerçekten?

ama sizi daha mutlu edecek bir cevabım var.
bırakmıyor çünkü sizi çoook seviyor, onun için vazgeçilmezsiniz. aslında bakımlı kızlardan hoşlanıyor ama size olan sevdası bundan büyük. gerekirse sizi döver öldürür, yine de ayrılmaz sizden

siz kimsiniz ki o sizi bırakana kadar onu bırakasınız? bakımsız, dağınık saçlı, manikürsüz pedikürsüz kezbanın tekisiniz, dışarıda süt gibi kızlar dururken zar zor bulduğunuz alelade bir erkeği nasıl bırakabilirsiniz? size ancak terk edilmek yakışır. - artık sizin beyninize işlenen düşünce bu, buna mı layıksınız gerçekten?

ama sizi daha mutlu edecek bir cevabım var.
bırakmıyor çünkü sizi çoook seviyor, onun için vazgeçilmezsiniz. aslında bakımlı kızlardan hoşlanıyor ama size olan sevdası bundan büyük. gerekirse sizi döver öldürür, yine de ayrılmaz sizden
😔

Back
X