Hanfendi işten çıktımVerdiyseniz neden kavga ediyorsunuz? Güvenmiyorsanız neden veriyorsunuz? 600 liralık hediye alacak kadar değer veriyorsanız 100 lirayı neden ağzından burnundan getiriyorsunuz? Ayıp etmişsiniz..
Sevgilinizi tanıyorsanız ayıp etmişsiniz belki gerçekten ihtiyacı vardı en yakını olarak size geldi, tanımıyorsanız yeniyse bilemem
O zaman işten çıktım kusura bakma diyip konuyu kapatacaktınız. Sorun verdikten sonra kavga etmeniz. Belki onun yaptığıda ayıp ama sizin üstünüze çıkamazHanfendi işten çıktım
600 tl hedıye aldığın adamaSelam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim
Yani şimdi eğer ihtiyacı vardıysa ayıp etmişsiniz. Ha tabii bu konuda ona karşı bir güvensizliğiniz varsa bilemem mesela eskiden de istediyse ama geri vermediyse haklısınız. Bir de emrivaki mi yaptı vermeniz için? Çünkü işten çıktıysanız kendisinin düşünmesi lazımdı bence.
Yok emrivaki yapmadı ve gerçekten ihtiyacı vardı ama ailesinin durumu iyi ben işten çıktım düşünmesi gerekmez mi
İşten çıktım diyorum600 tl hedıye aldığın adama
100 tl yi mi cok gördün?
Ablacım 100 tl yaİşten çıktım diyorum
Para sorun değil sıkışık olduğumu biliyor ailesinin durumu iyiyken benden istiyorAblacım 100 tl ya
Onla ne batarsin ne çıkarsın.
1000 tl desen hadi dıcemde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?