Erkek arkadaşa borç vermek

hem parayı verıp hem kavga etmenız yanlıs olmus
ben olsam en basında ısten cıktım sıkısıgım odemelerım var dıyerek vermezdım
verdıkten sonra kavga etmek basına çalmakla aynı sey kavga etmenız uzerıne sıze hemen gerı verıp ıstemıyorum senı zor durumda bırakmak ıcın ıstemedım demelıydı aslında
bunun ıcın ayrılacagı bırsey yok o konuda sacmalamıs ayrılırsa ayrılsın nedır yanı

600 tl lik hediye alıp 100 lirayı burnundan getirmek. Yoksa yok dersin verip kavga etmek nedir çok ayıp etmssn

Zamanında benim eşim ile flört ederken. O askerden yeni gelmişti. O dönemler 1 sene kadar işe giremedi. Ben çalışıyordum. Utana sıkıla zorla görüşüyordu benimle ve ben hiç para muhabbeti yapmamıştım. Ne varsa ikimizindir. Sen ben yok. Varsa birlikte yeriz yoksa oturur bankta sohbet ederiz demiştim.
Ve yeri geldi ben onun cebine çaktırmadan para sıkıştırdım. Yeri geldi o yaptı. Bende çok pahalı hediyeler aldım ettim. Bir kere aranızda bu tarz muhabbet olması en baştan yanlış. Seviyorsanız bir ciddiyet düşünüyorsaniz borç nedir?
Bence biraz sizde de hata var. Yaptığınız değil, düşüncenizde. Güveniyorsanız 600 TL hediye alın, 100 TL borç verin o zaman.
Kavga edeceğiniz bir durum yoktu ortada, sadece bize belirttiğiniz gibi onada belirtebilirdiniz.
Bazen insanlar 1 tlye bile ekmek almak için para bulamıyor. Napcagini şaşırıyor belli ki oda zor durumda anlayışlı olun.

Uzaklasin boylelerinden ben borç verilmesine karşı değilim ilk olarak süreklilik arz ederse çirkindir bir de issiz olmanıza rağmen istiyorsa sorun vardır

İşten çıkmışsınız.
İnsan kendi ailesinden 100 lira almaya el açmak istemiyor ama sizden istiyor.
İnsan sevgilisinden en son borç alır.
Çok ayıp duruşunuzu bozmayın.
Yüzüne mi vurdunuz hayır işten çıkmışsınız param yok deseydiniz isteyince mi suçladı? Siz mi ağır konuştunuz?

Kabul et. Kısa ve öz. Bildiğin duygu sömürüsü yapmış üstüne. Yolla gitsin..

İşten çıkmış olabilirsin ama borç istemiş sonuçta. Vermeyeceğini mi düşündünüz?

Neden kavga ettiniz hanım efendi eksik anlatmışınız biraz konuyu tam anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

benim aşk birliktelik kavramlarım farklı herhalde . senin paran benim param mı var 100 vericem bir de borç olarak geri alacağım . bir de erkek sevgilisinden borç almaz diyenler var ilginç geldi ya da benim ilişkim uzun süreli ve ciddi olduğu için ben sorun olarak görmüyorum . ayrıca birbirimize de hiç öyle pahalı hediye almayız o parayla gezer eğleniriz

Yeni işten çıktın da 100 lirayla fakir mi olacaktın? Hem verip hem kavga etmek ayrı üstelik sadece bu sebepten ayrıldıysanız daha tuhaf

kendi çalışmıyor mu?

kavga etmek yerine sıkışık olduğunuzu söyleseydiniz hır gür mü çıkardı?

Mevzu burda çok görmek değil bence bir erkeğin sevgilisinden para istemesi çok itici geliyor bana çok ihtiyacı olur verirsin ama 100 lirada bulamayacağı bir para değil heleki işten çıkmışsınız zor durumda kalacaksanız daha cüzi miktarda bir hediye alsaydınız keşke. Ama sizide tartıştığınız için hatalı buldum üstü kapalı bir şekilde bu durumdan hoşnut olmadığınızı dile getirseydiniz daha iyi olurdu

Cok cirkin buldum tavrinizi. Esimle evlenmeden once 6 yil sevgiliydik, ve bu 6 yilin 4 yili o univ ogrencisiydi 1 yili da askerdi. Sadece 1 yil parasi oldu yani... onda da evlilik icin esya almaya filan kullandik kazandigini. Ogrenciyken sadece burslarla okuyordu, yeri geldi kirasini odedim yeri geldi faturasini, ucak biletini. Yeri geldi cebine tepistirdim caktirmadan. Hicbir zaman da ne borc olarak dusunerek verdim o paralari ne giden bir kayip gibi gordum. Ustelik benim de surekli bir isim yoktu 3 ay maas alip 5 ay almiyordum mesela... bu tur konularin ciddi iliskilerde lafi yapilmasina cok karsiyim...

Simdi evlendik benim 3 katim maas aliyor adam, tamamini bizim icin harciyor devran dondu yani...

600 liralik hediye aldiginiza gore gelecek vaad eden bir iliskiniz oldugunu dusunuyorum. Oyle bir iliskide neden para yuzunden kavga cikartirsiniz ki?

Erkekler icin para istemek zaten yeteri kadar onur kirici, ezile buzule istiyorlar, bir de siz uzerine hem verip hem kafasina kakmissiniz, ailesinden alamayacagi birseydi belki, kaldiki ben ailesinden once bana geldigi icin mutlu olurdum.ayip etmissiniz cok...

Normal sartlarda o 100 lira elbette verilir fakat yeni isten cikmissin. Sevgilin cidden seni düsünseydi asla tenezül bile etmezdi. Yani hic hata yapmamissin. Belli ki tezgahi iyi yere actigini düsünüyordu. Ayrilmaniz isabet olur.

Önceki konunuzda da aynı sebepten kavga etmişsiniz. Para konusunda güvenmediğiniz, uyumlu bulmadığınız insanlarla zorlama ilişki yürütmeye çalışmayın ve madem çıkarıp o parayı veriyorsunuz, bi zahmet lafını da etmeyin ki yaptığınız iyiliğin bi kıymeti kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…