Erkek arkadaşa borç vermek

Konu 100 tl değil. Öyle olsa pahalı hediye almazdınız zaten sevgilinize. Siz işten çıktığınızı bildiği halde sizi düşünmemesine kızmışsınız. Haklısınız bence. Böyle bir durumda bile düşünmeyecekse ne zaman düşünecek.

Aynen öyle

Durumunuz belli 600 tl hediye ne ya?
Ben zaten bu lüks merakını anlamıyorum
Asgari ücret alıyor adam elinde iPhone
Bütçen neyse kendine göre hediye alırsın

Bu arada ben bu konuda cinsiyetçiyim
Bir erkek kızdan para istememeli .çok varoş bir hareket kusura bakmayın.biraz erkek olsunlar
Benimde bir flörtüm yapmıştı bunu bana.vermesine veririm ama adam gözümden düşer bütün duygum da biter .

sevgilisinden para isteyen kadın hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Ben istemedim bilmem
Kimsenin parasına tenezzül etmem
Ama hediyeler alırlar tatile çıkarım erkek arkadaslarım jest yapar sürekli
Kaliteli tiplerle olduğum için para istenmedi benden bir kere oldu sadece
Banane canım yediren yedirsin erkeklere.

Bir şey düşünmezler,niye düşünsünler ki ? Şu forumdaki en eşitlikçi üyelerin bile ''çalışmayan'' erkek konusuna yazdıklarını görünce bazı şeyleri çok yanlış anladığımızı gördüm açıkça,eşitlik ''ikimiz de çalışalım ev işlerini ortak yapalım''dan öteye gitmiyor.

ben sevgilinizden para istediniz mi veya nasıl tiplerle berabersiniz demedim ki. kadından para isteyen erkek hakkında düşünceniz varsa tam tersi hakkında da vardır diye düşündüm ve sordum.

jest vs benim sorumun cevabı değil açıkçası. tekrar okuduğunuzda cevap verecek olursanız yazarsınız. :)

o kadar keskin ki bir de, ama sorduğum soruya cevap yok

ne diyeyim herkes kendine göre birini bulsun ya, yoksa bu konudaki ahmet gibi rezil rüsva ederler 100 tl için, bir de milletin diline düştüğüyle kalır.

Ya kardeşim size ne vermem vermem ya
Ne eşitliğinden bahsediyorsunuz siz?
Hangi erkek işten gelip temizlik yapıyor çocuk bakıyor .hangi erkek gece eve gelince nerdeydin oğlum deniliyor?hangi erkek mini etek giydi diye kadın-erkek toplum tacizine uğruyor ?bu kadar baskı altında yaşıyoruz biz .bide üstüne para vericem öyle mi ?
Bırakın bu işleri işlerine gelince eşitlik gelmeyince ben erkeğim derler evlenirken bütün eski sevgililerinizi didikler hazmederse evlenir evlendikten sonra da yüzüne vururlar her kavgada.bir çocuk doğur yok vücudun bozuldu yok karnın çıktı vs .sürekli piskolojik baskı .yanında karısı varken kız keserler sokakta yalan mı yalansa yalan deyin .bütğn erkekler öyle değilse bile yüzde doksanı bu .

Bana kimse gelip erkekleri savunamaz .erkekçilik yapmayın bana.isteyen versin beni ilgilendirmez.

Bende dedim ki ben istemedim
Demek ki doğru bulmuyorum dimi?
Bunda anlamayacak ne var ?
Neyi anlamadım
Ben kimseden bşrşey istemem ihtiyacım yok şükür .
Muhtaç gözükmek güçsüz gözükmek istemem .
Dediğin şeyi doğru bulsam isterdim avam gelir bana kredi kartımı öde demek .

hanımefendi bu kadar sinirlenecek ne var? ne kadar ayıp ya forum ne demek bilmiyorsanız bir zahmet öğrendikten sonra gelin konuşuruz. gelmiş burada kadından para isteyen erkek şöyledir böyledir diyorsunuz, ben de diyorum ki erkek hakkında öyle düşünüyorsunuz peki kadın? bana cevap vereceğinize "ben kaliteli tiplerle birlikteyim, bana jest yaparlar, tatile giderim" diyorsunuz. ben size onu mu sordum? bir düşünceniz var mı diye sordum çünkü garip geldi bu keskin oluşunuz.

konuyu ne gereksiz bir yere getirdiniz hayret ediyorum ya, erkekçi filan siz gerçekten neden böyle konuşuyorsunuz?

Lütfen bana yazma biz anlaşamayız .ters gelince kendinize hemen şikayet edip banlatıyorsunuz.
İşinize bakın
Bence böyle .gerçek bir erkek kadından para istemez nokta.

Valla kusura bakmayin da siz hic kaliteli erkek gormemissiniz , cevrenizde zengin krolar var sanirim cunku kaliteli erkek tam da bu yapmaz dediginiz seyleri yapiyor ve pek cogumuz sahibiz onlara , yemek de yapar cocuk da bakar esim , ondan onceki 20 kusur sevgilimi de hic yuzume kakmadi zaten oyle bir sey yapacak olsa koyarim kapinin onune
Bence biraz cevre degistirin , iyi gelir size , vizyonunuz genisler

Sen benim erkek arkadaslarımla oturup konuşamazsın bile canım kusura bakma
Yabancı da oldu bir sürü .hatta biri siyasetçi Avrupa da .beni konuşturma
Ben Türk erkekleri için yazdım onu
Bilmeden benle boy ölçüşme yaya kalırsın üzgünüm hayatında göremeyeceğin erkekler için yorum yapma bence

Herkes güzel yedirmiş belli hırsını benden çıkarıyor
Size ne Yani bu benim fikrim
Para yemeyen adam da kıroymuş bunuda duyduk .

Sorun 100₺ Nasıl tahsil ederim mi
Sevgilinizle barışmak mı?
Yine yandı canına yandığımın beyni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…