600 tl hedıye aldığın adama
100 tl yi mi cok gördün?
Aynen öyleİşte bu ne biliyor musunuz?
Hediye alınması çünkü yapılması gereken kural gibi görülüyor, sevgiliye hediye alınır.
Ama borç verme, para ihtiyacı hayatın içinden gerçek bir durum.
Oraya gelince ı ıh.
Bu arada ben bu konuda cinsiyetçiyim
Bir erkek kızdan para istememeli .çok varoş bir hareket kusura bakmayın.biraz erkek olsunlar
Benimde bir flörtüm yapmıştı bunu bana.vermesine veririm ama adam gözümden düşer bütün duygum da biter .
Ben istemedim bilmemsevgilisinden para isteyen kadın hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
sevgilisinden para isteyen kadın hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Ben istemedim bilmem
Kimsenin parasına tenezzül etmem
Ama hediyeler alırlar tatile çıkarım erkek arkadaslarım jest yapar sürekli
Kaliteli tiplerle olduğum için para istenmedi benden bir kere oldu sadece
Banane canım yediren yedirsin erkeklere.
Bir şey düşünmezler,niye düşünsünler ki ? Şu forumdaki en eşitlikçi üyelerin bile ''çalışmayan'' erkek konusuna yazdıklarını görünce bazı şeyleri çok yanlış anladığımızı gördüm açıkça,eşitlik ''ikimiz de çalışalım ev işlerini ortak yapalım''dan öteye gitmiyor.
Bende dedim ki ben istemedimben sevgilinizden para istediniz mi veya nasıl tiplerle berabersiniz demedim ki. kadından para isteyen erkek hakkında düşünceniz varsa tam tersi hakkında da vardır diye düşündüm ve sordum.
jest vs benim sorumun cevabı değil açıkçası. tekrar okuduğunuzda cevap verecek olursanız yazarsınız. :)
Ya kardeşim size ne vermem vermem ya
Ne eşitliğinden bahsediyorsunuz siz?
Hangi erkek işten gelip temizlik yapıyor çocuk bakıyor .hangi erkek gece eve gelince nerdeydin oğlum deniliyor?hangi erkek mini etek giydi diye kadın-erkek toplum tacizine uğruyor ?bu kadar baskı altında yaşıyoruz biz .bide üstüne para vericem öyle mi ?
Bırakın bu işleri işlerine gelince eşitlik gelmeyince ben erkeğim derler evlenirken bütün eski sevgililerinizi didikler hazmederse evlenir evlendikten sonra da yüzüne vururlar her kavgada.bir çocuk doğur yok vücudun bozuldu yok karnın çıktı vs .sürekli piskolojik baskı .yanında karısı varken kız keserler sokakta yalan mı yalansa yalan deyin .bütğn erkekler öyle değilse bile yüzde doksanı bu .
Bana kimse gelip erkekleri savunamaz .erkekçilik yapmayın bana.isteyen versin beni ilgilendirmez.
Lütfen bana yazma biz anlaşamayız .ters gelince kendinize hemen şikayet edip banlatıyorsunuz.hanımefendi bu kadar sinirlenecek ne var? ne kadar ayıp ya forum ne demek bilmiyorsanız bir zahmet öğrendikten sonra gelin konuşuruz. gelmiş burada kadından para isteyen erkek şöyledir böyledir diyorsunuz, ben de diyorum ki erkek hakkında öyle düşünüyorsunuz peki kadın? bana cevap vereceğinize "ben kaliteli tiplerle birlikteyim, bana jest yaparlar, tatile giderim" diyorsunuz. ben size onu mu sordum? bir düşünceniz var mı diye sordum çünkü garip geldi bu keskin oluşunuz.
konuyu ne gereksiz bir yere getirdiniz hayret ediyorum ya, erkekçi filan siz gerçekten neden böyle konuşuyorsunuz?
Valla kusura bakmayin da siz hic kaliteli erkek gormemissiniz , cevrenizde zengin krolar var sanirim cunku kaliteli erkek tam da bu yapmaz dediginiz seyleri yapiyor ve pek cogumuz sahibiz onlara , yemek de yapar cocuk da bakar esim , ondan onceki 20 kusur sevgilimi de hic yuzume kakmadi zaten oyle bir sey yapacak olsa koyarim kapinin onuneYa kardeşim size ne vermem vermem ya
Ne eşitliğinden bahsediyorsunuz siz?
Hangi erkek işten gelip temizlik yapıyor çocuk bakıyor .hangi erkek gece eve gelince nerdeydin oğlum deniliyor?hangi erkek mini etek giydi diye kadın-erkek toplum tacizine uğruyor ?bu kadar baskı altında yaşıyoruz biz .bide üstüne para vericem öyle mi ?
Bırakın bu işleri işlerine gelince eşitlik gelmeyince ben erkeğim derler evlenirken bütün eski sevgililerinizi didikler hazmederse evlenir evlendikten sonra da yüzüne vururlar her kavgada.bir çocuk doğur yok vücudun bozuldu yok karnın çıktı vs .sürekli piskolojik baskı .yanında karısı varken kız keserler sokakta yalan mı yalansa yalan deyin .bütğn erkekler öyle değilse bile yüzde doksanı bu .
Bana kimse gelip erkekleri savunamaz .erkekçilik yapmayın bana.isteyen versin beni ilgilendirmez.
Sen benim erkek arkadaslarımla oturup konuşamazsın bile canım kusura bakmaValla kusura bakmayin da siz hic kaliteli erkek gormemissiniz , cevrenizde zengin krolar var sanirim cunku kaliteli erkek tam da bu yapmaz dediginiz seyleri yapiyor ve pek cogumuz sahibiz onlara , yemek de yapar cocuk da bakar esim , ondan onceki 20 kusur sevgilimi de hic yuzume kakmadi zaten oyle bir sey yapacak olsa koyarim kapinin onune
Bence biraz cevre degistirin , iyi gelir size , vizyonunuz genisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?