Erkek arkadaşım ailesini dibinde istiyor

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar, erkek arkadaşımla ciddi bir yola giriyoruz. Ayrıldık tekrar barıştık. Ayrılma nedenimiz bizim kendi ailesine yakın oturmamdı. Ne yapıcam bilmiyorum. Adam ailesine tapıyor arkadaşlar. Bana da hayır ben aranızdaki dengeyi korurum, seni kimseye ezdirmem diyor. Ayrıldık tekrar barıştık. Ama burada yazılanlar beni çok korkutuyor. 40 dk lık bir mesafede bile olmasını istemiyor. Meltem seni seviyorum istiyorum. Ama yakın oturcaz diyip durdu. Ben ne yapıcam nişan daha yapmadık tekrar bitireyim hayatıma mı bakayım. Sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum. Ama karışmayacaklar sana senin sevin ayrı düzenin ayrı diyorlar.

Ailesini tanımadan karar verme. Bu tamamen ailesinin yapısı ile ilgili bir durum. Kimis zrt pırt gelir herşeye karışır, kimisi ise mesafeli ve saygılı olur. Nasıl insanlar olduklarına bağlı. Biz kv'dem ile çok iyi geçiniriz ama ayrı ve uzak şehirlerde olduğumuz için gittiğimizde veya geldiklerinde uzun süre yatılı kalınıyor, çok iyi geçinmemize rağmen zor oluyor. Yani uzak olmanın da sıkıntısı var. yakın olsaydık daha iyidi çünkü eminim ki zırt pırt gelmezdi, karışan bir tip de değil. Anlayışlıdır. kendi öz kızına bile (yakın oturuyorlar) telefonla aramadan gitmez ve çok sık da gidip gelmezler birbirlerine. Siz ailesini tanıyın, sevip sevmeyeceğinize bakın, nasıl davranıyorlar, sorun olacak mı olmayacak mı bir tartın öyle karar verin.

Yakın olup da oğlunun evine karışmayan erkek ailesi neredeyse hiç görmedim.

Özellikle bir erkek ailesine tapıyorsa; ailesi bundan güç alıyor. Dediğim dedik oluyor.

Vallahi ciddi bir kumar bu. Bin kere düşünmenı öneririm.

Kaçarak uzaklaş derim. Benim nişanlımda ben denge kurarım diyordu. 4 ay evli kaldım şimdi boşanma aşamasındayım.

Ailesini tanımakda önemli ama kaynanalara sonradan bişeyler oluyor. Ki sevgilin şimdiden tapıyormuş. Evlenince anneside ona daha düşkün olacak. Bu sefer sen daha çok zorlanxaksın

Kaçarak uzaklaş derim. Benim nişanlımda ben denge kurarım diyordu. 4 ay evli kaldım şimdi boşanma aşamasındayım.
Ayy seni hatırlıyorum ben . Kocan olacak manyak imamdı. Annesi ile konuşmaları filan. Sana çok acımıştım. Valla bosanmakla en ıyisini yaptın. Arkana bile bakma

Arkadaşım karar senin tanıman lazım tabi .Ama ben kendimden örnek vereyim .Eşim aşırı anneci aileci. Annem ilk aşkım kurban olurum ona demişlikleri var eşimin. Annesi herkesten her şeyden üstün.Bana evlenmeden ben aranızdaki dengeyi sağlarım,seni ona onu da sana ezdirmem diyordu . Ben evlilik öncesi bu hastalıklı bağlılığı farkettim,ama hep üstünü örttüm. Evlenince elbet bu baglilik azalır diye düşündüm . Hiç öyle olmadi .Herkes ana babasını sevsin ona sözümüz yok
.Ama nispet yapar yarışır gibi göze sokmaya gerek yok.Kaynananin sana ve oğluna tavrı da çok önemli burda .Iyi gözlemle. Benim ki aşırı kıskanç mesela.Oğlu iki güzel laf söylese gözleri dolar.Bunlari iyi düşün .Herkes aynı olacak diye bişey yok tabi. Belki sizinkiler böyle olmaz

İlla 40 dkllik mesafe olmasına gerek yok ki . 10 15 olsun ama yakın olmasın hemen çıkayım gideyim ya da hemen gelsinler yemeğe durumu olmasın yeter bence. Siz erkek arkadaşınızı daha iyi tanırsınız diycem ama inşallah dediği gibi korurezdirmez çünkü erkeklere evlenince bir şey oluyor annelerine babalarına aşırı uzuluyorlar

Ailesi mi ona bağımlı o mu ailesine bağımlı, bunu çözmen gerek önce.

Evlenmeden önce KK da az da olsa takılmış olsaydım bende oturmazdim böyle yakın :(
İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan :(
Diyeceğim o ki çok ama çok iyi tanı ve düşün

Arkadaşlar, erkek arkadaşımla ciddi bir yola giriyoruz. Ayrıldık tekrar barıştık. Ayrılma nedenimiz bizim kendi ailesine yakın oturmamdı. Ne yapıcam bilmiyorum. Adam ailesine tapıyor arkadaşlar. Bana da hayır ben aranızdaki dengeyi korurum, seni kimseye ezdirmem diyor. Ayrıldık tekrar barıştık. Ama burada yazılanlar beni çok korkutuyor. 40 dk lık bir mesafede bile olmasını istemiyor. Meltem seni seviyorum istiyorum. Ama yakın oturcaz diyip durdu. Ben ne yapıcam nişan daha yapmadık tekrar bitireyim hayatıma mı bakayım. Sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum. Ama karışmayacaklar sana senin sevin ayrı düzenin ayrı diyorlar.
Bakin biz Amerikaya tasinmis bir ciftiz.Evimi duzemeden,duzen kuramadan kaynanaya oda duzduk biz ve çöktü benim kaynana ole az buz degil senenin ceyreginde kalmaya.Yani iyi gozlemleyin,mesafelere degil kafa yapisina bakin.Mesafenin onemi olmadigini benden ornek alin.Sonuc:bosanma

Ayy seni hatırlıyorum ben . Kocan olacak manyak imamdı. Annesi ile konuşmaları filan. Sana çok acımıştım. Valla bosanmakla en ıyisini yaptın. Arkana bile bakma
Ya burda herkes bana çok destek oldu herkes hemen hatırlıyor, iyi ki varsınız 🙈❤️❤️

Bakin biz Amerikaya tasinmis bir ciftiz.Evimi duzemeden,duzen kuramadan kaynanaya oda duzduk biz ve çöktü benim kaynana ole az buz degil senenin ceyreginde kalmaya.Yani iyi gozlemleyin,mesafelere degil kafa yapisina bakin.Mesafenin onemi olmadigini benden ornek alin.Sonuc:bosanma
Amerikaya da mı geldi kalmaya aaaa

Anne aile duskunlugu olan erkekle evli degilseniz hizli bir sekilde kacin diyorlar.Kadinlarin en buyuk bosanma sebeplerinden bu konu.en acılı kadinlar ana kuzulari ile evli olanlar bilginiz olsun

Back
X