Erkek arkadaşım ailesini dibinde istiyor

erkek arkadaşım ben eski kafalıyım diyor. Kendisi kamu da çalışıyor. 16.00 gibi evde oluyor. Ben mesela 18.00'de işten çıkıyorum. Mesela sen eve erken geliyorsun ya yemek yapabilirsin bazen diyorum. O da oldu canım, o nerden çıktı. Erkek yemek mi yaparmış. Baban yemek yapıyor mu? He yemeği sen yap, bulaşıkları da ben yıkayayım oldu diyor. Anca hasta olursam, doğum falan olduğunda yaparmış. Ya böyle bir iticilik görmedim. Benim düşüncelerime o kadar zıt ki... Ama nedense tekrar geri dönünce kabul ettim. Barıştım!!! Şimdi ailesi nişan mevzusunu falan konuşuyor. Ben napayım ya

Sanırım 2 niz birbirinizle uyumlu değilsiniz artık
Her hafta sonu ve hafta içinde kaynanaya gidilir, sinemayı unut, cafeleri unut hayatın kaynana olacak şimdiden buna hazır ol,
Gerekçe de aman kaynana kırılmasın, üzülmesin, kaynananın derdi oğlumuz bizden el kızı yüzünden soğumasın, evlenir evlenmez, yeni kaynana derdin hayırlı olsun,
Evlenen hiç bşr zaman huzur bulmaz, böyle ana kuzu bir erkek ile, sürekli kaynanan program yapar, sizde ona uyarsınız,

Sanırım 2 niz birbirinizle uyumlu değilsiniz artık
Her hafta sonu ve hafta içinde kaynanaya gidilir, sinemayı unut, cafeleri unut hayatın kaynana olacak şimdiden buna hazır ol,
Gerekçe de aman kaynana kırılmasın, üzülmesin, kaynananın derdi oğlumuz bizden el kızı yüzünden soğumasın, evlenir evlenmez, yeni kaynana derdin hayırlı olsun,
Evlenen hiç bşr zaman huzur bulmaz, böyle ana kuzu bir erkek ile, sürekli kaynanan program yapar, sizde ona uyarsınız,

Karışmayacağını söylüyor. Hatta kv annemle konuştu. Ben onlara karışmam gezsinler tozsunlar, arkadaşları gelsin. Karı kocanın arasına ben neden gireyim. Ama yorgundur hastadır yemek yaparım gelir yerler sonra evlerine giderler. Benim elim daima üstlerinde olacak diyor. İşte erkek arkadaşım da annesine, anne sen gelirim yaparım deme yanlış anlıyolar. Meltem yardım almak isterse zaten senden ister diyor. Bir de gelmiş bana bunu diyor. Bak annemle konuştum, ilk kez söylüyorum senin için yaptım bunu der gbi.

Arkadaşım karar senin tanıman lazım tabi .Ama ben kendimden örnek vereyim .Eşim aşırı anneci aileci. Annem ilk aşkım kurban olurum ona demişlikleri var eşimin. Annesi herkesten her şeyden üstün.Bana evlenmeden ben aranızdaki dengeyi sağlarım,seni ona onu da sana ezdirmem diyordu . Ben evlilik öncesi bu hastalıklı bağlılığı farkettim,ama hep üstünü örttüm. Evlenince elbet bu baglilik azalır diye düşündüm . Hiç öyle olmadi .Herkes ana babasını sevsin ona sözümüz yok
.Ama nispet yapar yarışır gibi göze sokmaya gerek yok.Kaynananin sana ve oğluna tavrı da çok önemli burda .Iyi gözlemle. Benim ki aşırı kıskanç mesela.Oğlu iki güzel laf söylese gözleri dolar.Bunlari iyi düşün .Herkes aynı olacak diye bişey yok tabi. Belki sizinkiler böyle olmaz

Yakın mı oturuyor size peki? Hep gidip geliyor mu? Bu hep gelip gitmem karışmam diyor. Bir şey söyleyince de hemen kalkanlarını açıyor. Yahu anana küfür mü ettim ne yani.

erkek arkadaşım ben eski kafalıyım diyor. Kendisi kamu da çalışıyor. 16.00 gibi evde oluyor. Ben mesela 18.00'de işten çıkıyorum. Mesela sen eve erken geliyorsun ya yemek yapabilirsin bazen diyorum. O da oldu canım, o nerden çıktı. Erkek yemek mi yaparmış. Baban yemek yapıyor mu? He yemeği sen yap, bulaşıkları da ben yıkayayım oldu diyor. Anca hasta olursam, doğum falan olduğunda yaparmış. Ya böyle bir iticilik görmedim. Benim düşüncelerime o kadar zıt ki... Ama nedense tekrar geri dönünce kabul ettim. Barıştım!!! Şimdi ailesi nişan mevzusunu falan konuşuyor. Ben napayım ya

ayrılacaksın ,

ben çok düşündüm kafa yapılarımız birbirine çok ters ve sen ileride bana mutluluk vadetmiyorsun de:eek:

Sen diyon ki siyanürle ölmem alnımın ortasından vurun beni ahhh ahhh köprüyü gecınceye kadar melek oluyorlar

ayrılacaksın ,

ben çok düşündüm kafa yapılarımız birbirine çok ters ve sen ileride bana mutluluk vadetmiyorsun de:eek:

Size erkek arkadaşımın yazdığı şeyi aynen aktarıyorum.
"Seni çok mutlu edeceğim, ana kraliçe sen olacaksın. Bir pasta düşün şuan ben %25 lik dilimdeyim ailem %75. Ama seninle evlendikten sonra sen ben çocuklarımız %75 ailem %25. Ben bunun ayrımını yaparım. Sana kimse laf edemez. Hop noluyo o benim karım derim. Haksızlığa asla gelemem biliyorsun zaten. "

"Seni çok mutlu edeceğim, ana kraliçe sen olacaksın. Bir pasta düşün şuan ben %25 lik dilimdeyim ailem %75. Ama seninle evlendikten sonra sen ben çocuklarımız %75 ailem %25. Ben bunun ayrımını yaparım. Sana kimse laf edemez. Hop noluyo o benim karım derim. Haksızlığa asla gelemem biliyorsun zaten. "
bunun çıktısını al çerçevelet duvara as
bunu yapacak erkeği bu gözler ne gördü ne okudu

Karışmayacağını söylüyor. Hatta kv annemle konuştu. Ben onlara karışmam gezsinler tozsunlar, arkadaşları gelsin. Karı kocanın arasına ben neden gireyim. Ama yorgundur hastadır yemek yaparım gelir yerler sonra evlerine giderler. Benim elim daima üstlerinde olacak diyor. İşte erkek arkadaşım da annesine, anne sen gelirim yaparım deme yanlış anlıyolar. Meltem yardım almak isterse zaten senden ister diyor. Bir de gelmiş bana bunu diyor. Bak annemle konuştum, ilk kez söylüyorum senin için yaptım bunu der gbi.

Ortada bişiler yokken k.valide namzetinin annenle bunları konuşması hç hoş değil..

Ayni apartmandayim, iki haftada bir ancak görüşüyoruz onda da en fazla 1 bucuk saat oturup kalkiyorum.. aramizda mesafe var(kalben ve ruhen)

Insallah insallah dediginiz gibi olur,eski kafali muhabbetine de cok ifrit oluyorum o ney oyle bastan ezik muamelesi.Bakin en cok terapistlerin ugrastigi tipler bunlar.Size kitalar arasi farktan bahsettim.siz suan asktan farketmiyosunuz ama evlenince butun kisilikler patolojiler ortaya cikiyor.Siz vazgecmeyecekseniz de ne istediklerinizde cok cok net olun gerekirse sozlesme seklinde imzalatin noter huzurunda.

Insallah insallah dediginiz gibi olur,eski kafali muhabbetine de cok ifrit oluyorum o ney oyle bastan ezik muamelesi.Bakin en cok terapistlerin ugrastigi tipler bunlar.Size kitalar arasi farktan bahsettim.siz suan asktan farketmiyosunuz ama evlenince butun kisilikler patolojiler ortaya cikiyor.Siz vazgecmeyecekseniz de ne istediklerinizde cok cok net olun gerekirse sozlesme seklinde imzalatin noter huzurunda.

Ben ayrı evim, düzenim olsun. Kimse karışmasın dedim. Gerçekten başka bir şey istemiyorum. Kaldi ki minimalist biriyim... Öyle dünya malına tapan biri değilim. Sadece huzurumu bozmasınlar yeter. Varsayım üstüne konuşma diyor bana. Çok çelişki var aslında anlamadım. Hem bana diyor ki ben evlenince öyle yemek falan yapmam. Hem de bu sevgililik döneminde iki kez bana sütlaç yapıp getirmiş bir adam bu :) e yapabiliyosun işte elinden bir şeyler geliyor yani.

Ben ayrı evim, düzenim olsun. Kimse karışmasın dedim. Gerçekten başka bir şey istemiyorum. Kaldi ki minimalist biriyim... Öyle dünya malına tapan biri değilim. Sadece huzurumu bozmasınlar yeter. Varsayım üstüne konuşma diyor bana. Çok çelişki var aslında anlamadım. Hem bana diyor ki ben evlenince öyle yemek falan yapmam. Hem de bu sevgililik döneminde iki kez bana sütlaç yapıp getirmiş bir adam bu :) e yapabiliyosun işte elinden bir şeyler geliyor yani.
Belki de farkli olacak ama en buyuk sorun patlatan ne oluyor biliyor musun?kafasinin bir turlu eve girmemesi kafasinin hep annesi ve ailesinde olmasi.oyle uçuktu ki benimkinin kafasi adam anne a blayla konismadan huzur bulamazdi.derdim ki icimden benle mutlu olamiycak bu adam.kosa kosa ablayla anneye giderdi orda mutluluguna diyecek yok.4 seneye yakin surede benim anne evimde aksam yemegi yemisligi yok.adam huzur bulamiyor zoruma gitti benim.hadi umrum degil ben bagimsizim ama bu adam anasina tapiyor

Bu ne kadar kaba bir adam.
Neden yemek yapmıyormuş?
Eşe yardım etmek,destek olmak illa hasta olunca mı yapılır?
Adam akşam üzeri 4'te gelip yayılacak sen akşam koşa koşa gelip yemek yapacan.
Annesinin de eli hep üzerinizdeymiş!
Bulunmaz Hint kumaşından kendileri herhalde. Sen bırakmadığına göre.

Ben ayrı evim, düzenim olsun. Kimse karışmasın dedim. Gerçekten başka bir şey istemiyorum. Kaldi ki minimalist biriyim... Öyle dünya malına tapan biri değilim. Sadece huzurumu bozmasınlar yeter. Varsayım üstüne konuşma diyor bana. Çok çelişki var aslında anlamadım. Hem bana diyor ki ben evlenince öyle yemek falan yapmam. Hem de bu sevgililik döneminde i
Herseyde net olman keskin cizgilerinin olmasi lazim.Kivirmasina izin verme.Kaplan gibi olmalisin ki belki basedersin:) yoksa bilmiyorum ama dilegim mutlu olun

Bu ne kadar kaba bir adam.
Neden yemek yapmıyormuş?
Eşe yardım etmek,destek olmak illa hasta olunca mı yapılır?
Adam akşam üzeri 4'te gelip yayılacak sen akşam koşa koşa gelip yemek yapacan.
Annesinin de eli hep üzerinizdeymiş!
Bulunmaz Hint kumaşından kendileri herhalde. Sen bırakmadığına göre.

Öyle yetiştirilmemiş. Sen çocuğumuzu öyle yetiştirebilirsin diyor, ama benden bekleme. O kadar zor ki iş çalışmaya gelince sana kalmış çalışmak istemiyorsan bir şey diyemem. Sadece daha fazla çalışmam gerekebilir. Hem çocuk rızkıyla doğarmış gibi saçma cümleler kuruyor. O devir eskide kaldı diyorum ama hemen öfkeleniyor. Ayrıldım bitirdik, sosyal medya hesaplarımı bile kapadım. Adam yine yazdı meltem seni seviyorum da çok özledim de bilmem ne. Ama sonuna AİLEME YAKIN OTURMAK İSTİYORUM'u da ekledi...

Öyle yetiştirilmemiş. Sen çocuğumuzu öyle yetiştirebilirsin diyor, ama benden bekleme. O kadar zor ki iş çalışmaya gelince sana kalmış çalışmak istemiyorsan bir şey diyemem. Sadece daha fazla çalışmam gerekebilir. Hem çocuk rızkıyla doğarmış gibi saçma cümleler kuruyor. O devir eskide kaldı diyorum ama hemen öfkeleniyor. Ayrıldım bitirdik, sosyal medya hesaplarımı bile kapadım. Adam yine yazdı meltem seni seviyorum da çok özledim de bilmem ne. Ama sonuna AİLEME YAKIN OTURMAK İSTİYORUM'u da ekledi...
Öyle yetişmemişse bundan sonra kendini eğitebilir.
Sevdiği kadın hani daha fazla yorulmasın,üzülmesin diye.
Annesinin eli üzerinizde olmasın diye daha uzakta yaşamayı tercih edebilir mesela.
Bunlar zor işler değil ki.

Heee bir de özledim,seviyorum deyince hemen kanıyorsan boşa yazmayalım.

Back
X