Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. Annemle iyi olmani isterim, mesela 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol . Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Ciddi düşünüyoruz 1 yıl olacak hemen hemenNiye tanıştın annesiyle? Ne zamandır berabersin erkek arkadaşınla?
Haklısınız abartıyor olabilirim çok takıntılıyımÇoğu insan annesini sever. Ve saygı gösterilmesini ister. Burda anneci erkek çıkarımı yapacağınız bir şey göremedim. Abartıyorsunuz.
Ana kuzusu olmak kötü tabikii. Fakat annesine ailesine değer veren eşine de kendi kurduğu ailesine de değer verir diye düşünüyorum. Annesini sevmemesinden iyidir. Ben aşırı annecilik bir durum göremedim. Onu doğurup büyüten annesini düşünmesi, iyiliğini istemesi bir erkeği anneci yapmaz. Sizin aranızda dengeyi saglayamadigi durumlarda anneci,ana kuzusu vs denebilirArkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. Annemle iyi olmani isterim, mesela 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol . Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Ciddi düşünüyoruz 1 yıl olacak hemen hemen
AnneciArkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Şahsım adına konuşuyorum çok rahatsız edici bir tavsiye kendi annemi bile iki günde bir aramam kv yi hiç aramam işim gücüm mü yok ya daha şimdiden böyle minik saçma tavsiyeler beni gererdiArkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Manyak yaa 2 gıne bir ne konusacaksiniz. Şunu siz de sevgiliniz de kabullensin o sizin anneniz değil siz de onun kızı değilsiniz her iki taraf da beklentiyi düşürsün. Kac yaşında kadinim kimi ne zaman ostersem o zaman ararım deyin. Deli mi ne anneci olmasını geçin baya da garip. Elin kadınıyla iki gune bir ne konusabilirsiniz ki zaten.Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Annecinin onde gideni. Ne münasebet iki gunde bir ara demek. Ne konusur insan iki gunde bir arayip ? Kendi Aramiyordur annesini bu siklikla."Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat
Daha şimdiden ne bu böyle.Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Sizin bakış açınızda da tutarsızlık var. En korktuğum şey anneci biriyle evlenmek ile beni kızı gibi görür cümleleri aynı yerde olmamalı. Sizi kızı gibi görürse sizin onu kendi kızı gibi aramanızı bekler, kendi kızı gibi karışır, kendi kızıyla görüştüğü sıklıkta görüşmek ister. Bellki ilerleyen yıllarda iyi bir kv ile yakalanabilir bu uyum. O da çok nadir. Şu anda sizi oğlunun müstakbel eşi olarak görmeli. Sevmesi önemli değil saygı duyuyor mu fikirlerine.Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?