Sen kendi anneni aradığın gün veya 2 günde bir benim annemi arayacak mısın diye sorun kendisine. Kimse kimseyi kızı annesi gibi görmesin artık. Daha yeni tanışılan bir kadın nasıl insanın annesi yerine konabilir? Oğlunun sizden önceki sevgilisini de kızı gibi görmüştür, ayrıldıkları zaman da sormamıştır bile ne oldu o kıza diye. Elin oğlunun size bu diretmelerini kabul etmeyin. Gerektiği zaman gerektiği yerde ve karşılıklı olduğu zaman tabi ararım deyin.Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Yok aksine aradaki mesafeyi koruyorumBen evlenmeden önce kayınvalide ile tanışıp,samimi olmayı doğru bulmuyorum.Bir kere ararsanız,o iş üstünüze vazife gibi kalıyor.Her gün aramanız bekleniyor.Konu sahibi siz evlenmeden önce samimi olmayın çok fazla,aramayın.Sonra konu açıyorlar;kayınvalidem hergün aramamı bekliyor veya hergün beni arıyor diye.
Bu konu yüzünden baya bi tartiştim onunla zaten. 2 günde biri örnek olarak verdiğini tabiki kendi annem gibi olamayacağini benim hareketlerimden benim onun ailesiyle hiç görüşmek istemeyeceğimi anlamış o yüzdwn öyle söylemiş. Çevirdi sonradan lafı anlayacağinizSen kendi anneni aradığın gün veya 2 günde bir benim annemi arayacak mısın diye sorun kendisine. Kimse kimseyi kızı annesi gibi görmesin artık. Daha yeni tanışılan bir kadın nasıl insanın annesi yerine konabilir? Oğlunun sizden önceki sevgilisini de kızı gibi görmüştür, ayrıldıkları zaman da sormamıştır bile ne oldu o kıza diye. Elin oğlunun size bu diretmelerini kabul etmeyin. Gerektiği zaman gerektiği yerde ve karşılıklı olduğu zaman tabi ararım deyin.
Inanin sakince dinlemeye devam etmedim. Ben baya bi tartıştım onunla zatenBana normal gelmedi. Sizin için kendi annenizle onun annesi nasıl aynı olabilir, saçmalıktan başka bir şey değil.
Şimdiden böyleyse evlenirseniz neler yaşarsınız kim bilir.
Yaşınız da küçük değil, böyle şeyler duyup nasıl sakince dinlemeye devam ediyorsunuz benim için anlamak güç.
Peki napmam lazim şimdiden ayrılmam doğru olur mu sizceSizin bakış açınızda da tutarsızlık var. En korktuğum şey anneci biriyle evlenmek ile beni kızı gibi görür cümleleri aynı yerde olmamalı. Sizi kızı gibi görürse sizin onu kendi kızı gibi aramanızı bekler, kendi kızı gibi karışır, kendi kızıyla görüştüğü sıklıkta görüşmek ister. Bellki ilerleyen yıllarda iyi bir kv ile yakalanabilir bu uyum. O da çok nadir. Şu anda sizi oğlunun müstakbel eşi olarak görmeli. Sevmesi önemli değil saygı duyuyor mu fikirlerine.
Annesi özel bir sebepten karşı değilse zaten bu evrede naif görünür.
Nişanlılıkta ve aileler tanışınca baslar hikaye
Düğün ve evliliğin başı şikayet, annemlere gidelim, beni aramıyor triadi
Hamilelik ve lohusalık filmin koptuğu yer
Nişanlılıkta gözün açık olsun, baştan kendini evlenmek için farkli gösterme, arayıp arayıp düğünden sonra evime geliyor 40 gün kalıyor diye ağlarsın.
Ya bilmiyorum ona da aynı şeyleri söyledim. Kafam çok karışık şimdiden ayrılsam doğru yapar miyim onu düşünüyorumAnneci hem de en fenasindannnnn. 2 güne bir siz onun annesi ile ne konuşacakmissiniz? O da sizin annenizi kendi annesini aradığı sıklıkta arayacak mi? Yoksa ayrımcılık olur mazallah. Ona bu akılı veren de muhtemelen annesi.
Başka bir problem var mı aranızda?Peki napmam lazim şimdiden ayrılmam doğru olur mu sizce
Ben hiç kocasına “iki günde bir annemi arayacaksın, kendi anneni aradığın kadar annemi aramazsan ayrımcılık olur.” diyen kadın duymadım.Kizlar annesini çok seviyor sorun olmuyor erkekler en küçük sevgi saygı belirtisinde ana kuzusu damgası yiyorlaryanlış bence. Cinsiyet fark etmeksizin herkes annesini sever
Bakın siz henüz hiç bir şey yapmadan size karşı önyargılı. Bu ailesiyle yaşayacağınız her sorunda sizi haksız görmeye meyilli olacağını ve sizden beklentisinin çok fazla olacağını gösteriyor.Bu konu yüzünden baya bi tartiştim onunla zaten. 2 günde biri örnek olarak verdiğini tabiki kendi annem gibi olamayacağini benim hareketlerimden benim onun ailesiyle hiç görüşmek istemeyeceğimi anlamış o yüzdwn öyle söylemiş. Çevirdi sonradan lafı anlayacağiniz
Yok onun dışında hiç bir problem yok. Bana çok değer veriyor çok seviyor el üstünde tutuyorBaşka bir problem var mı aranızda?
İşte burda annecigi de oğlum bu kız bizi aramaz minvalinde konuşmuş olabilir. İdrar tahlilinden karakter analizi değil. Yaşandı bunlarBu konu yüzünden baya bi tartiştim onunla zaten. 2 günde biri örnek olarak verdiğini tabiki kendi annem gibi olamayacağini benim hareketlerimden benim onun ailesiyle hiç görüşmek istemeyeceğimi anlamış o yüzdwn öyle söylemiş. Çevirdi sonradan lafı anlayacağiniz
O zaman ayrılma niye ayrılıyorsun? . Ama karşındakine net ol, bu tarz dikte karşısında bu tavirdan hoşlanmadığını belirt ve hemen evlenme. Nişanlılık uzun olsun, baktın gerçekten patolojik o zaman nişanlılikta ayrilirsin. Mesela benim tanıdığım çoğu kişi evliliğin başında bu tarz problem yaşadı ama kayınvalidesi akıllı olan baktı ya evladını kaybedecek ya da boşanacak geriye çekildi. Kv gerizekaliysa ya tamamen dışında kalıyor o evliliğin ya da karı koca asla huzur bulmuyor. Yani baktın karışıyor. Nazikçe uyar. Anlayacak bir kadinsa sorun yok. Denge oturur. Hiç kimse dört dörtlük değil.Yok onun dışında hiç bir problem yok. Bana çok değer veriyor çok seviyor el üstünde tutuyor
Peki güzelce konuşulsa değişebilir mi. Yoksa uğraşmayım mı daha fazla sizceİşte burda annecigi de oğlum bu kız bizi aramaz minvalinde konuşmuş olabilir. İdrar tahlilinden karakter analizi değil. Yaşandı bunlarBaskı böyle basliyor. Bunu nerden cikardigini bu düşüncenin temelini sor. Bu tarz konularda neyse deme.
Şu anda hiçbir şey yapma. Kadınla telefonda da konuşma. Bir de sen ne istiyorsun? Hiç gidip gelmemek mi?Peki güzelce konuşulsa değişebilir mi. Yoksa uğraşmayım mı daha fazla sizce
Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Fazla erken tanışmışsınız. Ve evet anneci bu adam.Ciddi düşünüyoruz 1 yıl olacak hemen hemen
Hayır tabiki onu dengede tutmak istiyorum. Ama erkek arkadaşım hiç gidip gelmek istemediğimi düşünüyormuşŞu anda hiçbir şey yapma. Kadınla telefonda da konuşma. Bir de sen ne istiyorsun? Hiç gidip gelmemek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?