Erkek arkadaşım anneci mi korkusu

Sen kendi anneni aradığın gün veya 2 günde bir benim annemi arayacak mısın diye sorun kendisine. Kimse kimseyi kızı annesi gibi görmesin artık. Daha yeni tanışılan bir kadın nasıl insanın annesi yerine konabilir? Oğlunun sizden önceki sevgilisini de kızı gibi görmüştür, ayrıldıkları zaman da sormamıştır bile ne oldu o kıza diye. Elin oğlunun size bu diretmelerini kabul etmeyin. Gerektiği zaman gerektiği yerde ve karşılıklı olduğu zaman tabi ararım deyin.

Yok aksine aradaki mesafeyi koruyorum

Bana normal gelmedi. Sizin için kendi annenizle onun annesi nasıl aynı olabilir, saçmalıktan başka bir şey değil.

Şimdiden böyleyse evlenirseniz neler yaşarsınız kim bilir.

Yaşınız da küçük değil, böyle şeyler duyup nasıl sakince dinlemeye devam ediyorsunuz benim için anlamak güç.

Bu konu yüzünden baya bi tartiştim onunla zaten. 2 günde biri örnek olarak verdiğini tabiki kendi annem gibi olamayacağini benim hareketlerimden benim onun ailesiyle hiç görüşmek istemeyeceğimi anlamış o yüzdwn öyle söylemiş. Çevirdi sonradan lafı anlayacağiniz

Inanin sakince dinlemeye devam etmedim. Ben baya bi tartıştım onunla zaten

Peki napmam lazim şimdiden ayrılmam doğru olur mu sizce

Ya bilmiyorum ona da aynı şeyleri söyledim. Kafam çok karışık şimdiden ayrılsam doğru yapar miyim onu düşünüyorum

Kizlar annesini çok seviyor sorun olmuyor erkekler en küçük sevgi saygı belirtisinde ana kuzusu damgası yiyorlar yanlış bence. Cinsiyet fark etmeksizin herkes annesini sever
Ben hiç kocasına “iki günde bir annemi arayacaksın, kendi anneni aradığın kadar annemi aramazsan ayrımcılık olur.” diyen kadın duymadım.

Annesini seven erkeğe ana kuzusu denmiyor, annesinden bağımsız olamayan, yeni bir aile kurduğunu anlayamayan erkeğe deniyor. Kadın da öyleyse ona da denir ayrıca.
Bakın siz henüz hiç bir şey yapmadan size karşı önyargılı. Bu ailesiyle yaşayacağınız her sorunda sizi haksız görmeye meyilli olacağını ve sizden beklentisinin çok fazla olacağını gösteriyor.

Size tartışın demiyorum. Bu işaretleri doğru yorumlayın, hayatınızı ona göre kurgulayın. Kesinlikle kuruntu yapmadığınızı söyleyebilirim en azından.

İşte burda annecigi de oğlum bu kız bizi aramaz minvalinde konuşmuş olabilir. İdrar tahlilinden karakter analizi değil. Yaşandı bunlarBaskı böyle basliyor. Bunu nerden cikardigini bu düşüncenin temelini sor. Bu tarz konularda neyse deme.

Yok onun dışında hiç bir problem yok. Bana çok değer veriyor çok seviyor el üstünde tutuyor
O zaman ayrılma niye ayrılıyorsun? . Ama karşındakine net ol, bu tarz dikte karşısında bu tavirdan hoşlanmadığını belirt ve hemen evlenme. Nişanlılık uzun olsun, baktın gerçekten patolojik o zaman nişanlılikta ayrilirsin. Mesela benim tanıdığım çoğu kişi evliliğin başında bu tarz problem yaşadı ama kayınvalidesi akıllı olan baktı ya evladını kaybedecek ya da boşanacak geriye çekildi. Kv gerizekaliysa ya tamamen dışında kalıyor o evliliğin ya da karı koca asla huzur bulmuyor. Yani baktın karışıyor. Nazikçe uyar. Anlayacak bir kadinsa sorun yok. Denge oturur. Hiç kimse dört dörtlük değil.

Peki güzelce konuşulsa değişebilir mi. Yoksa uğraşmayım mı daha fazla sizce

O da sizin annenizi arayacaksa tabi ki olur. Siz de talep ettiniz mi? Etmediyseniz edin. Sen de benim annemi arayacaksın deyin az çok belli eder kendini o zaman. Aile olmak için mi evlenecek yoksa sadece kendi ailesini mi aile görecek.

Bu şekilde davranan erkeklere elini veren kolunu kaptırır diye düşünüyorum. Şu an ayrılmak değil ama tavrınızı ortaya koymak, kararlı durmak daha akıllıca olur

O da sizin anne babanızı 2 günde bir arayacak mıymış? Kendi ebeveyni ile aynı görecek miymiş? Merakımdan soruyorum.
Müsaitsem her gün annemi ararım. Eşimin ailesini bayramda ve doğum günlerinde ararım. Arada vefat falan olmazsa başkaca aramamız olmaz.
Eşim aileci değil ama benim. Aileci olsaydı evlenmezdim. Bu kadar da netim.

Aynı şey onun içinde geçerli, annesini ne kadar çok arıyosa , senin annenide aynı şekilde arayacak ozman, kabul ediyorsa sende ararsın.. söyle aynen böyle

Ben annemi normalde aramam , kalkcam kv hergün arıcam OLDU.
Annesini kendi arayabilirrr , sana şart koşamaz , kimse kendi annesi gibi aynı samimiyeti kv kuramıyor kkesinlikleee. Herkes kendi annesini arasın sorun olmaz..
Biraz anneci gibi geldi bana.
Ben kandilden kandile ararım zaten haftada bir görüşüyoruz niye arayım yani..

Şu anda hiçbir şey yapma. Kadınla telefonda da konuşma. Bir de sen ne istiyorsun? Hiç gidip gelmemek mi?
Hayır tabiki onu dengede tutmak istiyorum. Ama erkek arkadaşım hiç gidip gelmek istemediğimi düşünüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…