erkek arkadaşım annesinin mastürbasyon yaptığını söyledi

erkek arkadaşım annesini mastürbasyon yaparken duyduğunu söyledi

• sınırsız

OY: 3 60,0%
  • herkese açık

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

ayağım bu siteye uğurlu gelmedi galiba herkes kavga ediyo ahahahahhahah

Burdaki tek fake hesap sizinki olsa gerek. Muhtemelen ergen bir erkeksiniz, adamlar dediğinize göre. Neyse yönetime bildirdim zaten küfürlü mesajlarınızı, birazdan profiliniz kapatılınca kim fakemiş, kim adammış, kim yanaşmaymış göreceğiz hep birlikte.

ok by yazmayı unutmuşsunuz

ilk öncelikle günaydınlar bir kaç gündür baya takıldı aklıma tavır bile aldım kendisine. yani oda şıp diye demedi zaten utana sıkıla dedi ama bilemiyorum işte.

yahu adam belki kapının önünden geçerken duydu küçük çocukmuş o zaman daha duyduğunda ayrıca kelimelerinize önem verirseniz fikir beyan ederken sevinirim.

amaç fikirlerinizi öğrenmek hayır kapı deliği değil lütfen çarpıtmayalım kapının önünden geçerken duymuş kapıda banyo kapısı.

bu başlık altında edilen en doğru laftı bu ama küçük çocukmuş işte banyoya gitmek istemiş ve duymuş.

yorumlardaki çelişkileri bulunuz

vallahi yazacak hallim bile kalmadı hepsini alsaydın yorumlarımın niye secmece yaptın????????!!!!!!
hepsini niye alayım,çelişki gördüğüm yorumları alıntıladım.önce belki kapıdan geçerken duymuşturdan,sonra banyoya giderken duymuşa döndü.

eee öyle bile olsam niye benden vebalı gibi bahsediyorsun sende o zaman eşcinseleri kendinden aşağıya gören zavalının tekisin
Yoo vebali gibi bahsetmedim ben, sen niye böyle oyunlara giriyorsun,insanları kandiriyorsun,tepkim ona yani.

niye sen polisiyemisin amk sorgu sual çekiyosun?
Polisiye misin nedir Allah aşkına? Pardon ama koyarım derken? Şimdi oldu şekerim böyle edepsiz bir konuyu açabilme potansiyelin. Siz baya baya tencere kapaksınız sevgilinle. Ki seeeen bir daha sakın ama sakın küfür etmeye kalkma.

bu başlık altında edilen en doğru laftı bu ama küçük çocukmuş işte banyoya gitmek istemiş ve duymuş.
Hey Allahim! Konuyu daha açiklayici yazsaydiniz iyiydi. Herkes olayin yeni yaşandiğini düşündü.
Ayrica bir kadinin mahremini ortaya döken oğul da siz de bir tuhafsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…