Alla Alla ya, bunun nesi problem olabilir ki bunun için bi de adamla tartışıyorsun :/ sen kimseyle kol kola girmiyo musun babala kuzenle, erkek kardeşinle falan ya da kimse kolunu omuza atmıyor mu bu da onun gibi bişey, garipsencek bişey görmedim benAslinda sorun bende mi bilmiyorum boyle dusundugum icin ama gercekten rahatsiz oluyorum erkek arkadasim annesiyle disarda el ele geziyo. Tuhaf geldi bana bu yuzden tartistik. Annesiyle el ele gezmekden gurur duydugunu bunun ne gibi sorun olucagini soyluyo. Babasini kaybettigi ici annesine duskunlugu var. Ben ilerde problem olucagindan korkuyorum
kizlarla babalari ve erkeklerle anneleri ayni degildir canimBen de ara sira babamla el ele gezerim, annem de var ve babama olan duskunlugumden hayatimdaki insani silecek halim yok. Bazi seyleri ayirt edemiyorsunuz bence.
üçünüz el ele tutuşup gezdinizmi, kurtulmuşsun sevindimbende de vardı bu modelden bir exannesi en son Nazlı kim benim için dış kapının dış mandalı diyordu sonra koşarak uzaklaştım zaten
Aslinda sorun bende mi bilmiyorum boyle dusundugum icin ama gercekten rahatsiz oluyorum erkek arkadasim annesiyle disarda el ele geziyo. Tuhaf geldi bana bu yuzden tartistik. Annesiyle el ele gezmekden gurur duydugunu bunun ne gibi sorun olucagini soyluyo. Babasini kaybettigi ici annesine duskunlugu var. Ben ilerde problem olucagindan korkuyorum
üçünüz el ele tutuşup gezdinizmi, kurtulmuşsun sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?