erkek arkadasim annesiye el ele geziyo

Problem tabi, hem de büyük problem. Hadi çok düşkündür en fazla arada sarılır, olmadı arada öper vs en fazla (ki bunların da bir dozu, dengesi olması lazım bence), ama koskoca adamın annesiyle el ele gezmesi ?!
Diğer eliyle de sizin elini tutsun bari, üçünüz takılın öyle...
Muhtemelen annesi güdümlü bir ilişkiniz olur. Annenin de senin varlığını kabullenmesi zor olabilir, sevgilin de her fırsatta annem de annem diye tutturur gibi geliyor.
İlişkide bile problem çıkmışken evlenince ciddi sıkıntılar olur bence de..

Evet sorun annesiyle elele gezmek nedir yani. 5 yasindaki cocuklar ozgurce kosturmak istiyolar , kaldiki 23 yasindaki..
sorun canim bence , senin gozunde degismedimi ?

Bence çok büyük tepkiler veriyor arkadaşlar el ele tutması abes tmm ama ayrıl felan garip geldi bana babasını kayıp etmiş bir aile birbirlerine aşırı düşkün olması bence normal eğer aranızda sorun olursa objektif bakmayıp sizi suçlarsa ayrılmayı o zaman düşün

Aslina bakarsan bu başli başina bi msjdir.
Aralarindaki bağin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyo ve ilerde bu durum sana nasil yansir bilemicem.

bilemedim,
hani arada denk gelir olur,
ama sevgili gibi süreklilik arz eden bir şeyse ben pek hoşlanmam.
Sorun yaşanır mı elbette yaşanır.
bir elinden diğerinden kv tutunca komik bir görüntü oluşur bence.
ama dediğim gibi nadiren olan bir durumsa çok da büyütmeye gerek yok.

Annesini cok sevsin ne guzel ,bu asamada bana siz garip geldiniz ne var el.ele geziyorsa?

bende de vardı bu modelden bir ex annesi en son Nazlı kim benim için dış kapının dış mandalı diyordu sonra koşarak uzaklaştım zaten

Alla Alla ya, bunun nesi problem olabilir ki bunun için bi de adamla tartışıyorsun :/ sen kimseyle kol kola girmiyo musun babala kuzenle, erkek kardeşinle falan ya da kimse kolunu omuza atmıyor mu bu da onun gibi bişey, garipsencek bişey görmedim ben
sanki annesinden değilde yabancı bir kadından bahsediyorsun

Ben de ara sira babamla el ele gezerim, annem de var ve babama olan duskunlugumden hayatimdaki insani silecek halim yok. Bazi seyleri ayirt edemiyorsunuz bence.

Bunun bir adım ötesi, yatak odasına dalan kayınvalide konusu olur demedi demeyin.
Bana saçma geliyor yani, 2 ilişki türünde el ele tutuşulur bence. Birincisi ebeveyn- çocuk ( maksimum 9-10 yaşlara kadar, o da kalabalıkta kaybolmasın, caddeye fırlamasın diye), ikincisi ise çiftlerdir. E kocaman adam ne diye anasının elinden tutup geziyor be! Ben olsam X teyze merak etme kaybolmaz, bırak da kendi yürümeyi öğrensin derdim
Bence sorun yani, hangimiz kumayız çözmek isterdim şahsen.
Dipnot: Oedipus kompleksi için yaşı oldukça büyük. 3-5 yaş dönemi için geçerli yani. Bunu normal bulanlara ben şaşırdım, psikanalitik teoriye göre sevgiliniz epey geriden geliyor.

Hemen hizlica uzaklas derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…