erkek arkadasim annesiye el ele geziyo

Ya her düşkün anne psikopat bi kv olacak diye bisey yokki. Bende annecigimle el ele gezerim mesela.

Off ya ogluna yapisan annelerden nefret ediyorum. Evlendirmesinler ALLAH askina.
Sozde duskunler ama gercekte degiller.
Benim annem kadar oğluna duskun bilmem ama evine gitmisligi yok. Altli ustlu.annem hep ister abim esini cocugunu alsin vakit gecirsin gezsin. Hep der genclerin icinde ne isim var benim diye. Kaynanam iste annemin tam tersi. Genclerin arasina girme cabasi var. Arkadaslarimiza bile geliyo. Simdi yine tasinacagiz ayni apartmana umarim kafayi yemem yada aile huzurum bozulmaz. Off ya cok dusunuyorum. Ne yapacagim bilmiyorum.

Hangi psikoloğa sorarsanız sorun, el ele dolaşmaları normal değil, bu evliliğinize , ilişkinize zarar verecek boyuttamıdır değil midir onu bu kadarcık bilgiyle çözemeyiz. Ama ne var bunda diyen üyeler lütfen kendinize de çocuğunuza da hayatı zehir etmeden davranışlarınızı sorgulayın. Anneye saygı duymak,değer vermek başka birşey ( olması gerekendir) anneye bağımlı birey olmak farklı bişeydir. Annesine değer vermeyen bir erkek ne kadar karaktersizse, annesine bağımlı erkek de en az o kadar karaktersizdir.

Kayınvalidem nişanlımı dudaklarından öpmek istiyor konusundan sonra ben pek masum düşünemiyorum nedense böyle konular için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…