Arkana bakmadan kaç kardeş :)))))Aslinda sorun bende mi bilmiyorum boyle dusundugum icin ama gercekten rahatsiz oluyorum erkek arkadasim annesiyle disarda el ele geziyo. Tuhaf geldi bana bu yuzden tartistik. Annesiyle el ele gezmekden gurur duydugunu bunun ne gibi sorun olucagini soyluyo. Babasini kaybettigi ici annesine duskunlugu var. Ben ilerde problem olucagindan korkuyorum
Gerçekten kadın yapmış mıo düşündüğün problem heran olabilir evliliği beklemene gerek yok şu evrede bile olabilir. o kadın böyleyse oğlunu kıskanıyor olabilir ve genelde paylaşmayı sevmezler bizim bi akrabamız evlenmisti kadın oğlunu paylaşamıyordu ve ilk günden beri onların ortasına geçip yatmış. bunun da babası yoktu ve anneye düşkündü.
gercekten yapmis bunu 1 ay sonra bizim eve gelmisti anneme aglayip anlatmisti olayi. ortamizda yatiyo hala birlikte olamadik teyze demisti. gülsem mi ağlasam mı muammaGerçekten kadın yapmış mıallahım ne günlere kaldık neden evlendirmiş o Zaman oğlunu
ılerde sızınle mı oturcak kvde23 yasinda. Babasi vefat etmis bizde uzun yillardir beraberiz simdi ciddi adimlar icin planlarimiz var anneside onayliyo bizi dusuncelerimizi ama ben bu el ele tutusmayi cok taktim kafama
Olsun nasıl olsa iki eli var birini sen tutarsın birini kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?