erkek arkadasim annesiye el ele geziyo

Çocuk mu bu elele geziyorlar? İlginç enteresan :/

Arkana bakmadan kaç kardeş :)))))

Off ilerlde benim.kocam gibi. Senin elinden tutar anneside koluna girer.

Bende cok surat astim kadin anliyo anlamamazliktan geliyo. Esim elimi hic birakmaz oda geliyo esimin koluna giriyor deli oluyorum. Tamam annen kokuna girsin ama beni birak. Bu ne cocuk gibi diyorum. Kac kere rahatsizligimi bildiridim ama yok care yok...

Senin isinde yas. Benim gibi olacaksin buyuk ihtimal. Isin ilginc tarafi ben yokken esim arkadaslariyla takildimi annesini goturmez nezaman benle gezse annesinide alir annesi sıkılmasınmis. Arkadaslariyla gezdigijndede diyorum. Annenide goturseydin cani sıkılmasın.

Ay inan okadar ofkelendimmi ayni seyi yasadigimdan dolayi. Inan.
"Annenle mutluluklar dilerim sana" diyip cekip gitmeyi bile ciddi ciddi dusundum.
.

Benim bi anım aklıma geldi. 5 aylık evliyiz, kayınvalidemler bize geldiler memleketlerinden. Dışarı çıktık, ben haliyle kocamın koluna girdim gidiyoruz. Sonra bi baktım her zamanki gittiğimiz kaldırımda ben sığamıyorum yola taşıyorum. Eğildim bi baktım eşimin diğer kolunda kaynanam onlar kaldırımda ben o yüzden yolda. Peki kayınpederim? O arkadan arkadan geliyor

Bi daha eğildim 3 kişide sığmıyoruz kaldırıma dedim. Gel kızım gel sıkışırız biz dedi Eşimde çıt yok.
Sonrasında eşimin kolunu silkip attım, siz iki sevgili iyi gezin kayınpederle biz dışardanız nasılsa diye.
Önden önden sinirle yürüdüm. Sonra baktım eşim geldi. Niye böyle yapıyormuşum ne varmış!
Dedim bişey yok ki! Siz ana oğul takılıyorsunuz, bizi boşverin.

Bir daha kaynanamı eşimin koluna girerken görmedim. Ama halaaaa bile eşimin yanında gider kaynanam, ben ve kayınpeder de arkadan.....

Hatta geçenlerde bi misafirlikteyken, ordaki genç erkekler toplanıp maça gidiyorlardı. Ben eşimi uğurladım ara hole geçtim. (Sonuçta 10-15 kişilik erkek grubu çok fazla dikilmek istemedim) Kaynanam onlar gidene kadar kapıda dikildi. Orda birinin dikkatini çekmiş hayırdır gelin senmisin kocanımı yolluyon dedi! Benim kaynanada ki cevap yok yok oğlumu uğurluyom oldu. Bu arada o kişi kaynanamın akrabası, elbette kaynanamı da oğlunu da beni de gayet iyi biliyordu. Adam kaynanama laf çaktı. Ama kafa işte algılamadı.

Eşim tek çocuk ve yazılardan da görüldüğü üzere kayınpederim de mevcut. Varlığını hesaba katan var mı? Orası muamma.

Evladına düşkünlüğün cılkını çıkaranlarla evlilik çooook zor veeeee bunu gaaaaaaaaaaaaaaayet normal bulan insanlar Allah rızası için oğlunuzu evlendirmeyin ya.

Gerçekten kadın yapmış mı allahım ne günlere kaldık neden evlendirmiş o Zaman oğlunu

Gerçekten kadın yapmış mı allahım ne günlere kaldık neden evlendirmiş o Zaman oğlunu
gercekten yapmis bunu 1 ay sonra bizim eve gelmisti anneme aglayip anlatmisti olayi. ortamizda yatiyo hala birlikte olamadik teyze demisti. gülsem mi ağlasam mı muamma

Töbe yarabbim abowwww o neymis ole valla basbas bagiriyor anam bi yanaaaa dunya bi yana diye hayirli olsun canim

Ne var bunda ya kıskançlıktan artık ne yapacağınızı sasirdiniz haa.Anasına kıymet vermeyen adamdan hayır gelmezzzz.

Valla kızlar hiiic kusura bakmayın ağaç kavugundan adamlar alın .Ne bu bu kadar kaynana düşmanlığı ya oldu olacak nüfusunuza alın kocalarinizi .

annesine değer vermeyen karısına asla değer vermez.. keşke bu sebepten tartışmasaydınız. biz yanlışı burada yapıyoruz bu tarz şeylerle karşımızdakinin değerleriyle oynuyor ve değerlerini bozuyoruz. sonra da değişim başlıyor.. ve sonra eşim değişti demeye başlıyoruz vs vs.( iki taraflı yorumlarsanız sevinirim.)

Herkes annesine düşkün..
Annesine düşkün aaa ne güzel yanlıs yapmışsın diyemeyeceğim.. Bir tek ana onlarda yok..
Çiftler elele tutuşur abi, gerisi teferruat.. Saçmalık iyice.. Aynı yatakta da yatsınlar ne de olsa annesi.. dimi.. hasbinallah..

Anneyi sevmek , saygı duyma, bağlı olmak hiç kötü bir şey değil,aksine evliliğe de olumlu yansır bu. Ancak erkek gerçekten adamsa..

El ele tutusmasi da normal geldi bana. Annesini koruyor, sevgisini gösteriyor.

Bende babamla el ele dolaşıyorum. Ne var bunda gerçekten anlamadım.

Büyüyünce annelik,evlatlık bitiyor mu ?

Ne güzel bir evlatmis. Annesi de ne güzel bir anneimişki oğluna sevgisini verebilmis hemde doya doya oğlu da sevildigini bilmiş , ne güzel.

Seni hiiii Alakadar etmez.! Anne ile oğlun arasına girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…