erkek arkadasim annesiye el ele geziyo

Anormal tabii...20 li yaşlarda bir kızı, 40 lı yaşlarda bir adamla el ele gören hangi KK hatunu, aa ne güzel baba kız geziyor diyor ki? Erkek için de farklı mı düşünürsünüz?

Hadi kolkola bir derece anlaşılır da....

Beni hakli goren kizlar tesekkurler bende erkek annesiyim nolmus sanane niye abartiyosun diyenlerde bi daha dusunsun cogu evlilik bu yuzden yikiliyo eger oglunuza cok duskunseniz oturtun dizinizin dibinde hic bi kizinda gunahina girmeyin. Duskunluk sevmek ayridir elini tutup gezmek ayridir. Sizde kocalarini birakin annesiyle el ele gitsin sizde pesinden gidersiniz. Yanlis bisey sordugumu dusunmuyorum elbette bi yuva kurucaksam en ince ayrintisina kadar dusunurum baskalarina danisirim aksi takdirde 30yasimda elimde cocukla babamin kapisina donmek istemem

Allah yardımcın olsun canım anacı oğul vakası var karşında

benimde içim almazdı korkardım kaldı ki ilk evlendiğimde kayınvalidemin bazı tutumları ciddi anlamda canımı sıkmıştı. oğlu hakkında konuşurken aa o sevmez öyle şeyler o yapmaz öyle şeyler demişti (kendi eşinden pay biçerek aa benim adama çekmişler el ele tutuşmazlar sarılmazlar hatta ilişki esnasında korunmazlar demeye kadar gitmişti) tabi anne gelinden daha fazla tanır oğlunu ama bazı erkekler evlenince değişiyor yapmaz sevmez dediklerini yapmaya sevmeye başlıyor neyse ki kayınvalidem artık konuşmuyor ama oğlunun elini hala tutan bir anne bence her şeyinize karışabilir kaldı ki annesinin elini tutan oğulda annesinin karışmasını hak görebilir

böyle anne oğulları görünce,imrenmiyor da değilim hani.benim oğlum daha küçüklükten itibaren bana elini tutturmazdı.kaldı ki
evliyken elele gezeceğiz.ama baba kız yapar normaldir,anne oğul yapamaz diyen arkadaşa da katılmadığımı söylemek isterim.
sizin yanınızdayken ve sürekli(yani markete bile giderken)elele tutuşmuyorlarsa,görmezden gelinebilinir diyorum

kizlarla babalari ve erkeklerle anneleri ayni degildir canim

Allahim daha neler duyacagiz
bence 100 kisiye sorup tek ortak cvp alabilirsiniz" sacma, gereksiz, gelisimini tamalayamamis erkek modeli.
benim 3 yasindaki kizim bile el tutmak istemiyor, nedir bu Allahasen

bicok sanaan yorumu okudum nedense bitek banami anormal geldi.
annesi koluna giriyor desen neyse ama elele gezmek bence halen daha cookk sacmaa

Tuvalete de annesi mi götürüyormuş ?
Gurur duyulası bir şey göremedim ayıp değil,tabi ki ana bu sonuçta ama saçma geliyor bana.

Cnm bu normal bi durum degil ama bunu erkek arkadasina soylemen yersiz olmus lafinida vermis zaten
Yapacak bisey yok boyle gelmis boyle gider

Elini tutuyor derken?
Kolunami giriyor? iki sevgili gibi ellerini birbirine kenetleyipmi yuruyorlar? Hangisi?
Bence tehlikelimi evet, ana kuzusu olabilir.
Ama hemen on yargili olma.
Misal benim cok sevdgim bi komsum var, yigenleriyle gorusemedigi icin bize ´ bana hala dermisiniz´ dedi( annemin kardesime hala deriz bz) Bizde oyle deriz. Hala gibi de severiz. Onun ogluda su an nisanli ve evlenicek. Vefasiz bi babasi var ve her zaman kaziklamaya para tirtiklamaya calisiyor. O yuzdendir anneside babasida halamdir diye kabul ediyor. Babasini sildi ve annesine bi o kdr daha kenetlendi olanlardan sonra. El ele yururler, koluna girer halam, kalpli hediyeler alir annesine, babalar gununde bile yemek yemeye goturur ´sen benim babamsin´ diye. Halam oyle bi melek kadindirki, oglunu kendi tarafina cekip gelin adayini aticak degil. Hemen bunlardan oturu ana kuzu nisanlin var, abovv demek sacma.

Koluna girse neyse de.. Elele olmak saçma..
Ana kuzusu, evlenmesi için 40153787 fırın ekmek yemesi gereken biri daha!

Gözlemle.. Başka düşkünlükleri,aşırılıkları varsa hiç bulaşma başın ağrımasın

Ne kadar tuhaf ve komik bir görüntüdür kimbilir.
Üçünüz dışarıda gezerseniz ne olacak?Ortada sevgilin yanlarda siz elele dolaşırsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…