erkek arkadaşım arkadaşlarıyla iken...

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
ayrı şehirlerde yaşıyoruz. beraberken çok ilgili ya da telefonla konuşurken, gün içinde çok ilgili. ama ne zamn arkadaşlarıyla çıksa adeta unutuyor beni. şimdi gene arkadaşlarıyla biliyorum msjıma 1 buçuk sattir cvp yazmadı. deliricem ağlamak geliyor içimden.:5::5: halbuki ben öyle değilim. zaten sosyal hayatım bile yok çok yalnızım:5: neden böyle yapıyor. bir de sürekli iş çıkışı arkadaşlarıyla. evde tek kalıyor,sıkılıyorum diyor, interneti tvsi yok tamm da neden arkadaşlarıyla çıktığında beni unutuyor?? hiç anlam veremiyorum
ne olur yardım edin .gereksiz mi sorun ediyorum yoksa bu durumu:5::5:

erkekler arkadaslarıyla dsarı çıktıklarında sürekli sevgilisyle konusmaktan, msjlasmaktan hoşlanmazlar sanırım kılıbık damgası yemekten korkuyolar:1:
ben eşimle sevgiliyken ilk dönemlerimzde her dısarı çıktığında msj atardm ortada bişi yok ölesine napıosun ne zaman gdceksn vs vs die.. cvp yazmayınca arardım öle psikopattım:1:
sonra sonra artık yaşımda büyüdükçe onu anlamaya basladım bnde arkdaşımla çıktığımla habire msjlaşmaktan konuşmaktan hoşlanmıorum şimdi evliyiz 2.5 yıldır :16: halada arkadasmla çıktığımda oda beni zırt-pırt aramaz bnde onu aramam...

sevgiline güveniyosan üstüne gtme... işi bitince nası olsa arar seni ... böyle şeylerle tadınızı kaçırmayın cnm :34:

Canım bence abartılacak bir şey yok bunda, erkekler çoğunlukla arkadaşlarıyla birlikteyken telefonla sürekli mesaj atmak istemezler ya da akıllarına gelmez ayrıca kim arkadaşları ile birlikteyken sürekli mesaj atmak, telefonlar uğraşmak ister ki, açıkçası bende ayıp karşılıyorum.

ya sık sık arkadaşlarıyla olma ihtiyacı duyuyor. çok sinirime gidiyor bu durum. benm de kafa dengi arkadaşlarım olsa tamam diyeceğim ama ben yalnızm ya onu çok kıskanıyorm bazen bu yüzden. kızlar ben napıcam böyle ya. ben de gezmek eğlenmek istiyorum. ama yok,ortamım arkadaşım yok:14:

Canım sen sosyal hayatında yalnız olduğun için bu kadar fazla tepki veriyorsun.Bence sen de sosyalleş biraz.Erkeği kadını yok bunun ben de sevgilim beni arkadaşlarımla ortamdayken aradığında sıkılıyorum kısa kesmek istiyorum.Çünkü muabbet kaçıyor,çevremdekiler tedirgin oluyor filan.İnsan arkadaşlarına da sevgilisine de eşit zaman ayırmalı.Aynı durum tam tersi için de geçerli seninleyken de arkadaşlarıyla telefonda muabbet etmemeli,mesajlaşmamalı.Bence bu kadar üzerine düşme.Sen de kendine çevre edin,arkadaşlarınla vakit geçir.

Bence de sorun edecek bir şey yok.Arkadaşlarıyla çıktığında elinde tel sürekli msjlaşmak garip olur,çoğu insan hoşlanmaz. Ama önceden yapmayıp yeni bir huysa bu bilemem...

Boş kuruntularla sıkma canını her an elinde telle dolaşamaz ki.. :ssz:

ya sık sık arkadaşlarıyla olma ihtiyacı duyuyor. çok sinirime gidiyor bu durum. benm de kafa dengi arkadaşlarım olsa tamam diyeceğim ama ben yalnızm ya onu çok kıskanıyorm bazen bu yüzden. kızlar ben napıcam böyle ya. ben de gezmek eğlenmek istiyorum. ama yok,ortamım arkadaşım yok:14:

Canım hiç arkadaşın yok mu? komşun ya da kızkardeşin de mi yok? onlarla birşeyler yapabilirsin... sinemaya gitmek, yürüyüşe çıkmak gibi mesela.

brlikte gezin seninle gezmek istemiyomu ... daha çok vakit geçirin

Eğer seninle mesajlaşmak isteseydi arkadaşlarıyla dışarı çıkmazdı öyle değil mi? Gün içinde zaten seninle yeterince ilgileniyormuş bırakta arkadaşlarıyla beraberken bari mesaj yollamasın.

ben ailemden,memleketmden uzaktayım. yoksa memlekette olsam görüşeceğim kişiler var tabii. burda yapayalnızım

Eğer seninle mesajlaşmak isteseydi arkadaşlarıyla dışarı çıkmazdı öyle değil mi? Gün içinde zaten seninle yeterince ilgileniyormuş bırakta arkadaşlarıyla beraberken bari mesaj yollamasın.

ya gün içinde ikimizde calıştığımz için msjlaşamıyoruz bile doğru düzgün. ama gururumu okşayan her şeyi söyler konuştuğumuzda ya da msjlaştğmzda

ben ailemden,memleketmden uzaktayım. yoksa memlekette olsam görüşeceğim kişiler var tabii. burda yapayalnızım

Sanırım evinde internet var, telefonunda kontürde var... sevgilin mesaj atmadığı zamanlarda onlarla iletişime geçebilirsin ayrıca yeni bir şehirdeysen şehri kendi başına keşfedebilirsin, komşun varsa birşeyler pişir götür, tanışmaya vesile olur:)

Bence yeni bir yerde yaşamaya başladın diye kendini kapatma.Ve biz insanlar herhangi bir yere yeni gelen insanlarla daha çok arkadaşlık kurmak isteriz.Eminim sen biraz arkadaşça yanaşırsan o şehirde de bir çok arkadaşlık kurabilirsin.Kendini insanlardan soyutlama bence.Yeni bir yerin tadını çıkarmaya çalış.

empati kurabilmeniz açısından birkaç şey söylemek istiyorum; ben arkadaşlarımla eğlenmeye, sinemaya, kahve içmeye vs gittiğimde biri benim yanımda takır tukur mesajlaşıyorsa yada sürekli telefonda konuşuyorsa sinir olur uyarırım bir daha yaparsa da onu gittiğimiz yerlere davet etmek istemem tabi acil durumları kastetmiyorum. erkek arkadaşınız normal davranıyor ama onu böyle sıkmaya devam ederseniz bir süre sonra arkadaşları da size cephe alacaktır neden arkadaş edinmiyorsunuz? bütün dünyanız birbiriniz olmasın sizin de çevreniz olsun hatta ortak çevreniz... kendinize haksızlık etmeyin ilişkiler yalnızlık gerektirmez.

yeni gelmedim 2.yılım. arkadaşlar ortam yapamıyorum ya ne yapıyım

O zaman problem sende canım.Sanırım aşırı şekilde içe kapanık ve utangaç birisin bunu da insanlar genelde kendini beğenmişlik olarak algılar yaklaşmak istemezler.Arkadaş edinmek zor bir şey değil.Biraz rahat ol.

canım ben seni çok iyi anlıyorum benimde durumum seninle aynı erkek arkadaşım arkadaşları ile takılmaktan çok zevk alıyor ve onlarlayken ben onu hep arardım üst üste 5 kez aradığım bile olmuştu. teli açtığında niye açmıyorsun arkadaşlarınlayken beni unutuyorsun diye kızar tirp yapardım ama ilişkimiz ilerledikçe ve çevremdeki erkekleri gördükçe bunun aslında normal olduğunu gördüm. Sonuçta diğer zamanlarda seninle ilgileniyorsa bırak onunda kendi arkadaşlarına ayıracağı zamanı olsun hem eminimki eve döndüğünde zaten arıyordur

yeni gelmedim 2.yılım. arkadaşlar ortam yapamıyorum ya ne yapıyım

Yaşadığın şehri gez,dolaş..tek başına kafanı dağıtırsın.Ben yalnız dolaşmayı çok severim :)
İş için mi okul için mi oradasın bilemiyorum ama illa birileri vardır çevrende.. Meşgul olursan sen değil sevgilin senin üzerine daha fazla düşebilir..

Back
X